Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ma jiz pulrocni realita: „vychazim z domova jak dama a vracim se jak prase“
![]()
chuanitko Ja to taky vidim tak, ze asi tam jak mas na fotce.
mauglie píše:
chjoooooooo, tak já nedorazím, Kuba zvrací:-(
U nás jsem to schytala jen já po Elle - nezvracím, nic, ale je mi šoufl celej den (jak v těhu
), bolí mě děsně hlava, musela jsem si jít lehnout s malou
![]()
Ha, teď na mě volá manža, že ho to taky skolilo, takže zatím se drží jen Benda ![]()
hlášení:setkání super
.Více takovýchto setkání. Padly návrhy na další setkání:přehrada, mraveniště u přehrady-skákací hrady, náměstí-to bych nebyla pro a kavárnička, kde již jedno setkání proběhlo.
Na závěr jsem si dala běh na bus a zápas s vratama u brány. Naštěstí jsem zápas vyhrála a bus neujel.
nefotila jsem takže fotkama nepřispívám!
Stihli jsme i papuče koupit-takže pro mě úspěšný den ![]()
Kac, s tím Svoboďákem jsem to myslel tak, že vystoupíš ze šaliny a zajedeš s kočárkem do pasáže přímo ke stolku, kde si můžeš dát kafe a zákusek… Ale zase uhlídej ty loupežníky v takovém prostoru, že jo.
Ahoj všichni, sraz byl super a těšíme se na fotky ![]()
Určitě uvítáme další
Jen škoda, že organizátorka nakonec nedorazila…
Speciální dík Jurovi, bez něj bychom s Markétkou umřely hlady
Mmch. pořád jsem nenašla tu svačinu, co jsem chystala, naštěstí to byly cereálie, ty se nezkazí
Jsme doma.sRAZIK SUPER PAK HODIM FOTKY A ZADAM O ZASLANI DALSICH.
Taky už jsem doma.
Jak je z pohledu do krabice vidět, akce se zúčastněným asi líbila… ![]()
Ahojte…
sraz uzasny
Eliska byla tak hotova ze to v 6 zalomila, predtim tu chodila s dudlikem a tou svoji zelvou a vrazela do zdi ![]()
Nahrala jsem par fotek na web - Prasatka na prasatkach , kdyby nekomu vadilo, ze je to verejne tak to odverejnim a rozeslu odkazy. Ale jsou to hlavne ty moje „prasatka.“ Kdykoli jsem zkusila zabrat vic lidi najednou, proste se tam nevesli, bylo nas nejak moc
![]()
A jsem vsema deseti pro opet akci zopakovat, zas nekde venku, hriste nebo tak… treba v Olympii to neni spatne, pro vsechny vekove kategorie.
Dekujem za paradni odpoledne a Jurovi za letadla (uz se lepi) ![]()
![]()
cesta domu narocna, jsem ready do postele ![]()
velke diky lacence za kalhoty - zachranilas mne nervy a krisikovi zdravi ![]()
jurovi diky za letadylka, kluci byli fakt nadseni!
tadeasovi od dorian, ze se staral o k. a ja se mohla v klidu smat ostatnim detem valejicim se v kaluzich a blate ![]()
fotky budou v cuku letu tutaj
(vydrzte, prave se nahravaji)
nijak jsem je neprobirala, tak kdybyste chtel nekdo neco zrusit, napiste cislo a vymazu ![]()
Taky eště jednu přidám:
„Moc na mě nehleďte, vypadám jak to prase…“
krisulko Ja je vidim takove zvlastne rozplizle, jako spatnej pomer stran
ale mozna je chyba nekde u nas v pocitaci, manzel predvcirem aktualizoval nas Linux.
edit Ja vul, to bude tim, ze nejsou donahravane ![]()