Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobře…
1,pondělí ?
2, úterý ?
3, středa NE
4, čtvrtek NE
5, pátek-te někteří balí na víkend a jedou pryč
Nevím jestli bychom byli schopni se všichni domluvit aby to pasovalo všem ![]()
V pondělí má syn do 15hodi vyučování, tak to bychom taky nemohli-nestíhali.
Holky z Brna, prosím o pomoc, hledám kamarádku, krerá v roce 2007 v květnu s námi ležela v dětské nemocnici v brně na černém poli, Ona se jmenuje Martina nebo Petra už nevím a dcerku má Romanku narozenou v květnu 2007, má i syna (staršího), Ona je vdaná, je malé postavy kolem 150cm a štíhlá. její dcera prodělala po porodu operaci dělohy a je bez vaječníku. Prosím kdo by ste ji mohl znát dejte vědět, ztratila jsem na ní telefon. Děkuji!!!!!
Nam se hodi pravidelne pondeli nebo patek(malokdy nekam jedem), stredy nejdriv kolem treti, na prasata jsem Taju vytahovala z pulky anglictiny…
nemůžeme úterky
a zřejmě ani čtvrtky a pátky, ale nápad z pravidelným scházením je takový divný… bála bych se že se nesejdem nikdy, každý si řekne, jé píchlo mě v uchu půjdu až příště. To vzácné scházení má kouzlo v tom , že je to jen občas a člověk má motivaci se dostavit, al emi vlastně nejsme z Brna, takže udělejte podle sebe ![]()
Ja bych nechala nepravidelny.S tim ze klidne hazte kam jdete na hriste apod
to se muzem pridat obcas.
tak koukám,že nápad „pravidelnosti“zřejmě nebyl nejlepší ![]()
Samozřejmě by se vždy napsalo jestli vůbec někdo jde, jestli to někomu vychází.
V neděli jsme jeli do obory a Honzík se mě ptal kdo tam bude!
Tak jsem ho musela zklamat, že tentokrát tam budeme sami. Ale akce se i jemu velice líbila!
Jura007 píše:
Mám jenom technický dotaz: mám letadýlka příště zopakovat?
Jura007 píše:
Mám jenom technický dotaz: mám letadýlka příště zopakovat?
Jen hlásím, že už na Antroposu netrvám - mamka se mi příští týden stěhuje do Kohoutek
![]()
Ještě nejsme úplně zdraví, ale snad na další srazík už budeme ok
![]()
Kac, to ty jsi psala o geocachingu? Manža mě teď do toho přemlouvá
, ale nějak to nechápu. On nemá rád chození
![]()
Zebra píše:
Kac, to ty jsi psala o geocachingu? Manža mě teď do toho přemlouvá, ale nějak to nechápu. On nemá rád chození
![]()
zebri, jj, byla to kac, ja jen, ze bez chozeni to nepujde
![]()
Juro, letadýlka určitě, docela mě mrzí, že jsme si žádné nevzaly domů.
Zebro, třeba bude vybírat jen kešky, ke kterým se dostane autem
Mně by to asi bavilo, jen zas nemáme navigaci ![]()
To on asi ví a jak ho znám, moc bysme toho nenachodili
No, uvidíme, co z toho bude
Mě by to taky bavilo, hlavně vypadnout ven, ne pořád chodit dokola po vesnici (tady poklad nenajdu)
![]()
Tak hlásím, že zahajuju vývoj typu letadla s delta křídlem - jako mají Gripeny. Třeba to pak budu vyrábět pro armádu - aby měli piloti s čím lítat, až nám skončí pronájem Gripenů..... ![]()
Letadýlka u nás také slavili obrovský úspěch, ale neblbni, aspoň materiál bychom ti měli kdyžtak zaplatit, ne? přece nebudeš ty naše rarachy dotovat ![]()