Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
28.3.11 12:20

Dobře…
1,pondělí ?
2, úterý ?
3, středa NE
4, čtvrtek NE
5, pátek-te někteří balí na víkend a jedou pryč
Nevím jestli bychom byli schopni se všichni domluvit aby to pasovalo všem :think:
V pondělí má syn do 15hodi vyučování, tak to bychom taky nemohli-nestíhali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
28.3.11 13:55

Holky z Brna, prosím o pomoc, hledám kamarádku, krerá v roce 2007 v květnu s námi ležela v dětské nemocnici v brně na černém poli, Ona se jmenuje Martina nebo Petra už nevím a dcerku má Romanku narozenou v květnu 2007, má i syna (staršího), Ona je vdaná, je malé postavy kolem 150cm a štíhlá. její dcera prodělala po porodu operaci dělohy a je bez vaječníku. Prosím kdo by ste ji mohl znát dejte vědět, ztratila jsem na ní telefon. Děkuji!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
28.3.11 14:01

Nam se hodi pravidelne pondeli nebo patek(malokdy nekam jedem), stredy nejdriv kolem treti, na prasata jsem Taju vytahovala z pulky anglictiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
28.3.11 14:33

nemůžeme úterky :wink: a zřejmě ani čtvrtky a pátky, ale nápad z pravidelným scházením je takový divný… bála bych se že se nesejdem nikdy, každý si řekne, jé píchlo mě v uchu půjdu až příště. To vzácné scházení má kouzlo v tom , že je to jen občas a člověk má motivaci se dostavit, al emi vlastně nejsme z Brna, takže udělejte podle sebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.3.11 14:37

Ja bych nechala nepravidelny.S tim ze klidne hazte kam jdete na hriste apod :-D to se muzem pridat obcas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
28.3.11 20:33

tak koukám,že nápad „pravidelnosti“zřejmě nebyl nejlepší :nevim:
Samozřejmě by se vždy napsalo jestli vůbec někdo jde, jestli to někomu vychází.

V neděli jsme jeli do obory a Honzík se mě ptal kdo tam bude! :mrgreen: Tak jsem ho musela zklamat, že tentokrát tam budeme sami. Ale akce se i jemu velice líbila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.3.11 07:40

Mám jenom technický dotaz: mám letadýlka příště zopakovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.3.11 07:47
Jura007 píše:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
29.3.11 08:01
Jura007 píše:
:pankac:
Taja kazdymu hlasi, ze jsme byli na prasatech v… „jak se to menovalo mamko? jo v obore a rozdavaly se tam letadylka.“ :-) Jinak nase sikovna babicka slepila letadla lakem na nehty a drzi a litaji :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.3.11 08:59

Jen hlásím, že už na Antroposu netrvám - mamka se mi příští týden stěhuje do Kohoutek :-? :-P
Ještě nejsme úplně zdraví, ale snad na další srazík už budeme ok :think: :roll:

Kac, to ty jsi psala o geocachingu? Manža mě teď do toho přemlouvá :lol: , ale nějak to nechápu. On nemá rád chození :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
29.3.11 09:27
Zebra píše:
Kac, to ty jsi psala o geocachingu? Manža mě teď do toho přemlouvá :lol: , ale nějak to nechápu. On nemá rád chození :think: :lol:

zebri, jj, byla to kac, ja jen, ze bez chozeni to nepujde :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.3.11 09:30

Juro, letadýlka určitě, docela mě mrzí, že jsme si žádné nevzaly domů.

Zebro, třeba bude vybírat jen kešky, ke kterým se dostane autem :think: :lol: Mně by to asi bavilo, jen zas nemáme navigaci :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.3.11 09:46

To on asi ví a jak ho znám, moc bysme toho nenachodili :twisted: :lol: No, uvidíme, co z toho bude :mrgreen: Mě by to taky bavilo, hlavně vypadnout ven, ne pořád chodit dokola po vesnici (tady poklad nenajdu) :zed: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.3.11 11:51

Tak hlásím, že zahajuju vývoj typu letadla s delta křídlem - jako mají Gripeny. Třeba to pak budu vyrábět pro armádu - aby měli piloti s čím lítat, až nám skončí pronájem Gripenů..... :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.3.11 12:50

Letadýlka u nás také slavili obrovský úspěch, ale neblbni, aspoň materiál bychom ti měli kdyžtak zaplatit, ne? přece nebudeš ty naše rarachy dotovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová