Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
29.3.11 13:28

Balza a borovicová lišta dohromady vyšly na jedno letadýlko zhruba na 20-25 korun. Takže zas tak drahé to nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
29.3.11 20:43
krisulka píše:
Zebra píše:
Kac, to ty jsi psala o geocachingu? Manža mě teď do toho přemlouvá :lol: , ale nějak to nechápu. On nemá rád chození :think: :lol:
zebri, jj, byla to kac, ja jen, ze bez chozeni to nepujde :lol: :lol: :lol:

Dofám, že nemá rád chození bez cíle, protože jenak to opravdu nejde.
O víkednu jsme odlovili 2kešky-v oboře-obora Holedna a Ohmovu keš-tu jsme měli vypočítanou -ještě že manžel je i „přes“ obvody a „elektriku“ :mrgreen: jinak bych ji nedala ani náhodou. :oops:
Ted máme na plánu Antropos-musím kouknout jestli tam něco je.
Je to dobrá věc-Honzíka to baví a je nějaká odměna za nalezení-na konci cesty.To není ani tam pro dospělé, ale pro děti.
Letadýlka- byly super, Honzík ho má vystavené na poličce. Tatínek slepil, protože H spadlo na chodník a rozbilo se na 3kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
29.3.11 21:15

Našla by se nějaká maminka??? Jedu s Lůcinkou(Honzík zůstává doma s tátou) termín 19.6. - 25.6.2011
 http://www.drak.cz/…niMladsi.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.3.11 22:54

My jsme po fetu - slavili jsme o víkendu druhé narozeniny. Přes počáteční hysterický záchvat neznámeho původu( asi zjistila, kolik jí už je :mrgreen: ) to bylo nakonec super a byla zase moje usměvavý sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.3.11 07:22
Kac píše:
Našla by se nějaká maminka??? Jedu s Lůcinkou(Honzík zůstává doma s tátou) termín 19.6. - 25.6.2011
http://www.drak.cz/…niMladsi.php?…

Kac: do kdy to chces vedet??
Ja to proberu vecer s Markem.ALe nevim nevim.Pac vim ze ty penize momentalne bychom dali jinam. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
30.3.11 07:53

Hlasim, ze zmrzlina v Reckovicich u kostela je otevrena, za malou chteji 14 Kc, ale predstavte si tu malou jako asi tak 4 kopecky a to ne takovy ty otirany ze vsech stran jak ve meste, ale fakt kopce jak hora :mrgreen: Nasim deckam beru vzdycky polovicni malou a maj to tak akorat :mrgreen: Tak kdyby se nekomu chtelo k nam do Reckovic na zmrzku nahlaste a potkame se, my jdem hned dnes :mrgreen: a kousicek je celkem velky hriste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.3.11 10:27

Mischni, gratulujeme :kytka: Neměla jsi ještě nedávno malý mimino? :think: :mrgreen: Kdo pekl krtečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
30.3.11 10:30

doriang: Jéje, hezky si to užijte, venku je nádherně. My musíme být doma, malý má teplotu (i když se mi zdá, že by to snad na krátkou procházku nevadilo, když je venku tak krásně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
30.3.11 11:16

asteria Ja zas napisu jak pujdem, decka jak zjisti, ze je zmrzlina tak by chodili kazdej den :wink:

mischni Gratulujem :mrgreen: a ten krtek je uzasnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
30.3.11 11:24

Všechny zdravím a hlásím, že od 25.3. už nejsem 2v1 :wink:. V pondělí už nás pustili z porodnice, tak snad se za nějaký čas budeme moci zúčasnit nějaké venkovní akce :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.3.11 13:46
Jazune píše:
Všechny zdravím a hlásím, že od 25.3. už nejsem 2v1 :wink:. V pondělí už nás pustili z porodnice, tak snad se za nějaký čas budeme moci zúčasnit nějaké venkovní akce :-).

Gratulujeme k :think: ke krásnýmu miminku :lol: :lol: :palec: Narodilo se na moje narozeniny, to bude fajný človíček :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.3.11 14:30

Prosim v rychlosti nechcete nekdo potkana i s kleci??
Kamaradka se stehuje zpatky k mati a tam ho mit nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.3.11 17:47

Děkujeme za gratulace.

kattko - potkana asi ne. Mě by nevadil, ale tatouch nějak nemá rád myši a příbuzné tvory. :-?

chuan - krtek je moje dílo jsem na něj neskromně pyšná. :oops: :lol:

Jazune - gratuluju k prckovi a těším se na nějakým srazíku!(i když teď tak úplně nevím, kam tě zařadit… :oops: :lol: )

lacenko - dodatečně gratulka k narozeninám. Seš o den „starší“ než Bára. :kytka:

Já jsem dnes byla větrat hlavu, byly jsme celý den venku a nasávaly to úžasný počasí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
30.3.11 19:03

deckaaaa, nemate prosim nekdo sedacku na kolo, kterou byste mi byli ochotni zapujcit na tento vikend? prosim prosim, smutne koukam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.3.11 19:06

Kris: nemame ani kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie