Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tchýně má narozeniny 70, my máme přání jediný - hodně zdraví bo bez jejího občasného hlídání bych byla v pytli
můj první dia dortík (marcoš je obyč ten dia fakt nejde
) a první růžičky v životě ![]()
jo a kdo nepozná co to je, tak je to košík s růžičkama
přesně 7 jich tam je ![]()
lacenka píše:
Tchýně má narozeniny 70, my máme přání jediný - hodně zdraví bo bez jejího občasného hlídání bych byla v pytlimůj první dia dortík (marcoš je obyč ten dia fakt nejde
) a první růžičky v životě
jo a kdo nepozná co to je, tak je to košík s růžičkamapřesně 7 jich tam je
lacenka píše:
Tchýně má narozeniny 70, my máme přání jediný - hodně zdraví bo bez jejího občasného hlídání bych byla v pytlimůj první dia dortík (marcoš je obyč ten dia fakt nejde
) a první růžičky v životě
jo a kdo nepozná co to je, tak je to košík s růžičkamapřesně 7 jich tam je
lacenko, krasa, velky obdiv, jak to vsechno stihas!!!!!
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat jestli některá neznáte Míšu Bartošovou bydlela v Líšni,už je to dýl co jsem na ni ztratila kontakt asi už bude vdaná a možná se přestěhovala,ale kdyby jste ji některá znala tak mi prosím napište budu moc ráda.Díky
Prodej kozího mléka.Cena je 30Kč za 1l.Kontakt: Veronika Jeriova@seznam.cz,tel:737370405.Lokalita:Brno Maloměřice a Obřany
kdyby jste meli nekdo zajem je to kamoska.
Někdo se tu před časem ptal na kolotoče? Dneska zrovna nějaké sestavujou na Staré Osadě, asi sto metrů za smyčkou šaliny směrem k židenickým kasárnám…
Juro-chtěla jsem se zeptat:14.5.je muzejní noc. Kam bys mi se 7letým klučinou doporučil jít? mj. v technickém už byli. ![]()
Vyšlu dědečka, manžel opět nemůže jít, já mám Lůci.
kac Ja vim, ze to bylo pro Juru
ale nemeni se kazdorocne program v tom technickym? My kdyz byli tak dovnitr jsme se vubec nedrali, ale venku byl velky model vlaku a Taja si dokonce vyletel kus litacim balonem… Nakonec jsme misto jezdeni jeste nekam dal pobihali snad 4 hodiny kolem toho technickyho. A pres den v centru - spousta divadel na svobodaku a zelnaku.
doriang- Honzík byl v tom tech.muzeu asi před 2-3?měsíci. Nebo napíšu dědovi ať něco vybere
Můžu ho trochu využít, když je teď v důchodu a vnoučka si vůbec neužil. Iproto, že jsme bydleli daleko.
Kac: zkusím zjistit, jaké jsou aktuálně expozice… Ono se to třeba v Moravském zemském muzeu dost liší. Bývají tam expozice přírodovědné, ale v průběhu let jsem zaznamenal i expozice se vztahem k osvobozování Brna. Fotky, originál zbraně a modely bojové techniky. Takhle z placu fakt nevím, tak to zkusím pozjišťovat…
Juro- budu ráda, abych mohla dědovi něco nabídnout. Už jsem mu psala, tak jsem zvědavá, jestli vůbec bude mít čas.
Jo, jinak se musím pochlubit… Dneska se jdu na výstaviště podívat na IDET - zbrojařský veletrh (je do pátku). A v týdnu jsem si trochu „vydělal“ v AZ-kvízu - bude se to vysílat 8. až 10. července. No tentokrát jsem na tričko pro vítěze nedosáhl…
A co jsem si pořídil za část výhry, to můžete vidět na fotce.
Juro- tak to gratuluji. A kdyby jsi nápsal hádejte co jsem si koupil, tak bych vyhrála i já ![]()
Kac: já jsem v tomto docela průhledný…
Krom jedné věci: Po Vánocích jsem zase po x letech vytáhl ze skříně rozpracovaný rodopis. Částečně i pod vlivem diskusní skupiny tu na eMiminu, kterou moderuje Hanucha (jinak paní asistentka z lesnické fakulty…
)