Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
5.5.11 12:23

Tchýně má narozeniny 70, my máme přání jediný - hodně zdraví bo bez jejího občasného hlídání bych byla v pytli :hug: můj první dia dortík (marcoš je obyč ten dia fakt nejde :wink: ) a první růžičky v životě :-D
jo a kdo nepozná co to je, tak je to košík s růžičkama :lol: přesně 7 jich tam je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
5.5.11 13:17

pěkný dortík :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.5.11 13:25
lacenka píše:
Tchýně má narozeniny 70, my máme přání jediný - hodně zdraví bo bez jejího občasného hlídání bych byla v pytli :hug: můj první dia dortík (marcoš je obyč ten dia fakt nejde :wink: ) a první růžičky v životě :-D
jo a kdo nepozná co to je, tak je to košík s růžičkama :lol: přesně 7 jich tam je :wink:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.5.11 21:08
lacenka píše:
jo a kdo nepozná co to je, tak je to košík s růžičkama :lol: přesně 7 jich tam je :wink:

lacenko, krasa, velky obdiv, jak to vsechno stihas!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.5.11 22:49

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat jestli některá neznáte Míšu Bartošovou bydlela v Líšni,už je to dýl co jsem na ni ztratila kontakt asi už bude vdaná a možná se přestěhovala,ale kdyby jste ji některá znala tak mi prosím napište budu moc ráda.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.5.11 22:56

Prodej kozího mléka.Cena je 30Kč za 1l.Kontakt: Veronika Jeriova@seznam.cz,tel:737370405.Lokalita:Brno Maloměřice a Obřany

kdyby jste meli nekdo zajem je to kamoska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.5.11 16:29

Někdo se tu před časem ptal na kolotoče? Dneska zrovna nějaké sestavujou na Staré Osadě, asi sto metrů za smyčkou šaliny směrem k židenickým kasárnám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
11.5.11 22:22

Juro-chtěla jsem se zeptat:14.5.je muzejní noc. Kam bys mi se 7letým klučinou doporučil jít? mj. v technickém už byli. :wink:
Vyšlu dědečka, manžel opět nemůže jít, já mám Lůci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
12.5.11 07:21

kac Ja vim, ze to bylo pro Juru :wink: ale nemeni se kazdorocne program v tom technickym? My kdyz byli tak dovnitr jsme se vubec nedrali, ale venku byl velky model vlaku a Taja si dokonce vyletel kus litacim balonem… Nakonec jsme misto jezdeni jeste nekam dal pobihali snad 4 hodiny kolem toho technickyho. A pres den v centru - spousta divadel na svobodaku a zelnaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.5.11 08:35

doriang- Honzík byl v tom tech.muzeu asi před 2-3?měsíci. Nebo napíšu dědovi ať něco vybere :oops: Můžu ho trochu využít, když je teď v důchodu a vnoučka si vůbec neužil. Iproto, že jsme bydleli daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.5.11 08:38

Kac: zkusím zjistit, jaké jsou aktuálně expozice… Ono se to třeba v Moravském zemském muzeu dost liší. Bývají tam expozice přírodovědné, ale v průběhu let jsem zaznamenal i expozice se vztahem k osvobozování Brna. Fotky, originál zbraně a modely bojové techniky. Takhle z placu fakt nevím, tak to zkusím pozjišťovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.5.11 08:42

Juro- budu ráda, abych mohla dědovi něco nabídnout. Už jsem mu psala, tak jsem zvědavá, jestli vůbec bude mít čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.5.11 08:46

Jo, jinak se musím pochlubit… Dneska se jdu na výstaviště podívat na IDET - zbrojařský veletrh (je do pátku). A v týdnu jsem si trochu „vydělal“ v AZ-kvízu - bude se to vysílat 8. až 10. července. No tentokrát jsem na tričko pro vítěze nedosáhl… :oops: A co jsem si pořídil za část výhry, to můžete vidět na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.5.11 08:56

Juro- tak to gratuluji. A kdyby jsi nápsal hádejte co jsem si koupil, tak bych vyhrála i já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.5.11 09:04

Kac: já jsem v tomto docela průhledný… :mrgreen: Krom jedné věci: Po Vánocích jsem zase po x letech vytáhl ze skříně rozpracovaný rodopis. Částečně i pod vlivem diskusní skupiny tu na eMiminu, kterou moderuje Hanucha (jinak paní asistentka z lesnické fakulty… :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová