Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
markytka3 píše:chuanitka píše:
Markytko, je to ten menší „rybník“ tady ?
To tam teda vyrostly věci za dobu, co tam nebydlímbingo
jejej chuanitko, ty jsi z techto koncin?
Nejsem, ale asi 2-3 roky jsem bydlela v Šumicích, 2000-2003
Tak nějak ![]()
My jsme v Brně pouze do 17.6. pak s lůci letíme se ohřát k moři.
Máte někdo čas tuto v sobotu? Tatínek má cviční záchranky, tak si musíme vymyslet program sami. Třeba bychom jeli do těch Obřan. Přidá se někdo??
Kac: my jedem pryc.Jedem na tyden do Uherskeho Hradiste a vracime se o vikendu az.
katy- jo to jsem četla. Ale teď, když jsme koupili auto,tak jsem motorizovaná jednotka i já, tam mi to zase až tak nevadí.To bude jen přes prázdniny, jak budu děti vozit po babičkách, aby manžel nemusel nááhodou šalinou
A dva auta bychom neuživili…
kattkka píše:
kac: tak to mate super.My stale vybirame auto.
a jaká značka je váš favorit? ![]()
No chteli jsme fabiu tu delsi.Ale ted marek objevil citroena piccaso tak se na nej pry jde podivat.
Doporučuji Opel Astra - je to naše spolehlivé autíčko a až se s ním zhruba za rok(doufám že až za rok) budeme loučit tak mi bude hodně smutno
ale potřebujem už něco většího a hlavně s plnohodnotnýma 3pásama na zadních sedadlech ![]()
laci- souhlasím s tebou!!
Měli jsme Opla astru-(prodlouženou) a ted mám taky opla astru combi. ale už je na naši 4člennou rodinu „malá“, tak jsme koupili F-galaxy. prešlý víkend jsme byli na chatě a to byla paráda balit. Jen se to tam naházelo a jelo se. Do astry bychom to ani nenaskládali.
lacenka píše:
Markytko tak jsem asi zhýčkaná,ale pokud nás větry zavanou do vašich končin, tj. k nám domů a bude na koupání tak raděj koupák v MokréJá na ty přírodní bažinky už moc nejsem.
Krom toho druhá půlka, resp. celý červen už máme tak narvaný že bych se moc divila kdybych se za váma utrhla
lacenko, no teda, nazvat nas biotop bazinky
, to kdyby te slysel pan starosta, tak se mu protoci
, to je cistene pres nejake rostlinky, kaminky a je fakt, ze je videt az na dno, jak je ciste
![]()
Kac: Ford galaxy o tom me nemluv.To je paradni vozidlo kocar se tam neskladal no proste parada.Akorat jsou drahe.A zase uplne sta je uz proste stare.
Lacenko: ty pasy uz jsou ve vetsine aut.
Tak ten citroen piccaso jak se byl vcera Marek divat tak pry z toho nema dobry pocit.Takze nic.
lec vcera jsem zase objevili xsaru tak se tam asi pojedu podivat prozmenu ja.
No aten opel astra tez jsme nad nim premysleli.
Katy tak a´t hlavně dobře vyberete! Hlavně aby ti seděla barva auta k barvě lodiček ![]()
Kac píše:
Katy tak a´t hlavně dobře vyberete! Hlavně aby ti seděla barva auta k barvě lodiček
kattkka píše:Kac píše:
Katy tak a´t hlavně dobře vyberete! Hlavně aby ti seděla barva auta k barvě lodičekno hele kdyby to bylo na male tak jezdime BMW CERVENYM
![]()
A ja lodiky nenosim
kattkka píše:Kac píše:
Katy tak a´t hlavně dobře vyberete! Hlavně aby ti seděla barva auta k barvě lodičekno hele kdyby to bylo na male tak jezdime BMW CERVENYM
![]()
A ja lodiky nenosim
To vobec nevadi, mamina kolegyna si vyberala auto (asi tak pred dvadsiatimi rokmi) k satam ![]()
Inak mna oslovil citroen c3 a kia sportage, ale nakoniec mame len fabiu kombika … Ale farba mi ide ku klobuku ![]()