Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
1.6.11 09:54
markytka3 píše:
chuanitka píše:
Markytko, je to ten menší „rybník“ tady ?
To tam teda vyrostly věci za dobu, co tam nebydlím :lol:

bingo :-) jejej chuanitko, ty jsi z techto koncin? :-)

Nejsem, ale asi 2-3 roky jsem bydlela v Šumicích, 2000-2003 :?: Tak nějak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.6.11 10:33

My jsme v Brně pouze do 17.6. pak s lůci letíme se ohřát k moři.

Máte někdo čas tuto v sobotu? Tatínek má cviční záchranky, tak si musíme vymyslet program sami. Třeba bychom jeli do těch Obřan. Přidá se někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.6.11 10:41

Kac: my jedem pryc.Jedem na tyden do Uherskeho Hradiste a vracime se o vikendu az.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.6.11 12:30

katy- jo to jsem četla. Ale teď, když jsme koupili auto,tak jsem motorizovaná jednotka i já, tam mi to zase až tak nevadí.To bude jen přes prázdniny, jak budu děti vozit po babičkách, aby manžel nemusel nááhodou šalinou :lol: A dva auta bychom neuživili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.6.11 12:32

kac: tak to mate super.My stale vybirame auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.6.11 14:33
kattkka píše:
kac: tak to mate super.My stale vybirame auto.

a jaká značka je váš favorit? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.6.11 14:40

No chteli jsme fabiu tu delsi.Ale ted marek objevil citroena piccaso tak se na nej pry jde podivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
1.6.11 15:57

Doporučuji Opel Astra - je to naše spolehlivé autíčko a až se s ním zhruba za rok(doufám že až za rok) budeme loučit tak mi bude hodně smutno :oops: ale potřebujem už něco většího a hlavně s plnohodnotnýma 3pásama na zadních sedadlech 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.6.11 19:19

laci- souhlasím s tebou!! :palec: Měli jsme Opla astru-(prodlouženou) a ted mám taky opla astru combi. ale už je na naši 4člennou rodinu „malá“, tak jsme koupili F-galaxy. prešlý víkend jsme byli na chatě a to byla paráda balit. Jen se to tam naházelo a jelo se. Do astry bychom to ani nenaskládali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
1.6.11 19:53
lacenka píše:
Markytko tak jsem asi zhýčkaná,ale pokud nás větry zavanou do vašich končin, tj. k nám domů a bude na koupání tak raděj koupák v Mokré :mrgreen: Já na ty přírodní bažinky už moc nejsem.
Krom toho druhá půlka, resp. celý červen už máme tak narvaný že bych se moc divila kdybych se za váma utrhla :wink:

lacenko, no teda, nazvat nas biotop bazinky :-) :-) , to kdyby te slysel pan starosta, tak se mu protoci :-) , to je cistene pres nejake rostlinky, kaminky a je fakt, ze je videt az na dno, jak je ciste :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.6.11 07:39

Kac: Ford galaxy o tom me nemluv.To je paradni vozidlo kocar se tam neskladal no proste parada.Akorat jsou drahe.A zase uplne sta je uz proste stare.
Lacenko: ty pasy uz jsou ve vetsine aut.
Tak ten citroen piccaso jak se byl vcera Marek divat tak pry z toho nema dobry pocit.Takze nic.
lec vcera jsem zase objevili xsaru tak se tam asi pojedu podivat prozmenu ja.
No aten opel astra tez jsme nad nim premysleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.6.11 08:32

Katy tak a´t hlavně dobře vyberete! Hlavně aby ti seděla barva auta k barvě lodiček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.6.11 08:39
Kac píše:
Katy tak a´t hlavně dobře vyberete! Hlavně aby ti seděla barva auta k barvě lodiček :lol:
:lol: no hele kdyby to bylo na male tak jezdime BMW CERVENYM :lol: :lol:
A ja lodiky nenosim :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.6.11 08:52
kattkka píše:
Kac píše:
Katy tak a´t hlavně dobře vyberete! Hlavně aby ti seděla barva auta k barvě lodiček :lol:
A ja lodiky nenosim :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.11 10:02
kattkka píše:
Kac píše:
A ja lodiky nenosim :lol:

To vobec nevadi, mamina kolegyna si vyberala auto (asi tak pred dvadsiatimi rokmi) k satam :mrgreen:

Inak mna oslovil citroen c3 a kia sportage, ale nakoniec mame len fabiu kombika … Ale farba mi ide ku klobuku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová