Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Biotop v Kovalovicich rovnez ![]()
ntb. co udelat cervnovy srazik u nas? sejdeme se u nas, dame kaficko a pak muzem vyrazit na biotop
toci svijany, griluji, parkuji, langosuji, zmrzlinuji… ![]()
pokud napad libi, sup sem s terminy ![]()
Markyt klidne dobry napad.Akrat muzem ve ctvrtek a nebo patek.Pak jsme tyden pryc zhruba.
kattkka píše:
Markyt klidne dobry napad.Akrat muzem ve ctvrtek a nebo patek.Pak jsme tyden pryc zhruba.
nu ja myslela spis v druhe pulce cervna kdy je vice teplicko,
na biotopu je super brouzdak, voda jak kaficko, bo je melky, ja v nem vydrzela pres 2hodky. martinek sedel v kruhu a kolem mne pochodoval (i vloni, kdy jeste nechodil, takze pro male prcky ideal:-) )
ju a na kravak se chystam v patek od 4hod papa
Hele Marky a nebude tam v patek na kravaku moc lidi??
My bychom se mozna pridali.
Markyt a co/kde je ten biotop? To neznám ![]()
Jinak já vloni ještě objevila super brouzdák v Juliánově. Čistě jen pro děti, žádnej velkej plaveckej bazén. Všechno na dohled. Zná tu někdo a má recenze? Viděla jsem to jen zpoza plotu…
Ten Juliánov je prej odpo v obležení. Ale nikdy jsem tam nebyla, jen taky přes plot ![]()
Lenule27 píše:
Markyt a co/kde je ten biotop? To neznámJinak já vloni ještě objevila super brouzdák v Juliánově. Čistě jen pro děti, žádnej velkej plaveckej bazén. Všechno na dohled. Zná tu někdo a má recenze? Viděla jsem to jen zpoza plotu…
ještě jsem tam tedy nebyla, ale uvažuji o tom. Podle fotek to vypadá fajn ![]()
Markytko, je to ten menší „rybník“ tady ?
To tam teda vyrostly věci za dobu, co tam nebydlím ![]()
chuanitka píše:
Markytko, je to ten menší „rybník“ tady ?
To tam teda vyrostly věci za dobu, co tam nebydlím
bingo
jejej chuanitko, ty jsi z techto koncin? ![]()
kattkko, to nevim, ale doufam,ze brno bude odjete na vikendik pryc ![]()
ad julianov) to vypada úžo ![]()
holky, nahodou neprodavate nebo nevite o nekom kdo by mel na prodej odrazedlo PUKY LR M? diky moc za info.
martanka ty plastove vubec neberou, ale ta zelezna odrazedla a normalni kola ho berou jako svina, bohuzel z nich nedosahne
(ted chce porad jezdit na tyci, jak jsem posilala foto, ale to je o me nervy porad se strachovat behem jizdy, kdy ho napadne sesednout a jeste vice ten rev, kdyz ho z toho sundavame
prosim, prosim, muzete se mi optat po okoli? diky moooc
My máme Azub Fík, to je pro děti od 2 let, je to asi to nejmenší odrážedlo co je. A je dobrý, dcera na něm řádí ![]()
Markytko tak jsem asi zhýčkaná,ale pokud nás větry zavanou do vašich končin, tj. k nám domů a bude na koupání tak raděj koupák v Mokré
Já na ty přírodní bažinky už moc nejsem.
Krom toho druhá půlka, resp. celý červen už máme tak narvaný že bych se moc divila kdybych se za váma utrhla ![]()