Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
mam 14mesicni holcicku a bydlime v Malomericich coz je od Vinohrad kousek tak pokud chces dej vedet Janca:)
Jo jinak porad hledame neajkou kamaradku s ditetem:) z okoli Malomeric, Obran ci Vinohrad:))
Holky jsme doma z UH.Doma chlivek delali se obklady.No ted uz ne.pac jsem ho uklidila.A uz to tu vypada jak u lidi.Malou jsem dala na jeden den k babicce.
Želvičko, taky bydlím v Majlontě, ale maminka s dítětem bohužel nejsem… ![]()
katy- my přijeli taky včera z M.Krasu a doma jak po výbuchu, jen mě chybí babička, kam bych děti uklidila.
Manža až do večera v práci, takže klasika. Říkal, že se těší až odjedeme (17.6. letíme do Bulharska) že si udělá pořádek.
Tak jsem mu řekla, že vezmu Honzíka ven a že může to zkusit udělat už teď(s Lůcinkou). Tak to říkal, že néé
Na uklizené nebo neuklizené mi ještě neřekl ani slovo, protože ví, jaké to je hlídat Lůci a ještě u toho něco udělat. Vzkoušel si sám. ![]()
Jura007 píše: Želvičko, taky bydlím v Majlontě, ale maminka s dítětem bohužel nejsem…
Hodíš si šátek a jedno dítě na chvíli půjčím ![]()
On by tu chliv nebyl jenomze jak se delali ty obklady tak z toho bylo prachu a prachu a linka vyskladana.Taz tak.
No a babicka je meho taty byvala pritelkyne.Jinak bych byla v haji.
Kac píše:Jura007 píše: Želvičko, taky bydlím v Majlontě, ale maminka s dítětem bohužel nejsem…Hodíš si šátek a jedno dítě na chvíli půjčím
Tak strejda Jura hlásí, že má za sebou Pražskou muzejní noc - a po skončení úklidu všeho chlívku se našel čas i na takovéto „opičárny“ při focení…
Mimochodem, kdo máte doma kluka, tak při cestě do Prahy si kbelské muzeum fakt nenechte ujít. Ani nemusíte o letadlech nic vědět, je tam toho na dívání dost…
Katy to by si Jura zložil na toto živnost a určo by byl vytížený. Je dobré něka udat dítě. ![]()
A o prázdninách se Honzík doma moc neohřeje. to je 1+2týdny s náma, 2týdny jedna babi, 2týdny druhá babi a prázdniny v čudu.
Kac píše:
Katy to by si Jura zložil na toto živnost a určo by byl vytížený. Je dobré něka udat dítě.
A o prázdninách se Honzík doma moc neohřeje. to je 1+2týdny s náma, 2týdny jedna babi, 2týdny druhá babi a prázdniny v čudu.
Kac tak takovej luxus zavidim. ![]()
Mala bez nas v Hradisti byt nechce ta me pomali nepusti ani na zachod.
Ale na tyden ji poslu k babicce aby jsme vymalovali.Jeji dolena se protina s Markovou tak by mala nemusela byt v tom chlivku.
No vyhlédli jsme větší byt, tak kdo ví, jestli se nebudeme o prázdninách stěhovat.
Ve st se jdeme podívat a doufá, že kdybychom to vzali, budeme bourat jen jednu stěnu
Typ toho bytu známe.
Kac píše:
No vyhlédli jsme větší byt, tak kdo ví, jestli se nebudeme o prázdninách stěhovat.
Ve st se jdeme podívat a doufá, že kdybychom to vzali, budeme bourat jen jednu stěnuTyp toho bytu známe.
Takze taky budete mit hezke prazdniny.
Katy promiň, nejde to… O víkendu mámtři směny. Můžu až počínaje pondělím… ![]()
Jura007 píše:
Katy promiň, nejde to… O víkendu mámtři směny. Můžu až počínaje pondělím…
Tri smeny?? Tak at ti to utece.
Jsem si delala srandu.
Ale asi ji poslu k babi pokud bude zdrava.