Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no tak super!
takze tuto stredu 29.6. od 16:00 sraz v parku Luzanky
mapa zde: Luzanky
kac, je to zastavka antoninska nebo pionyrska, luzanky jsou mezi nimi
Paní magistro Krisulko - a kde konkrétně ? Ať tam jako blázni nelítáme po celém parku ? Zase u té fontány ? A nebo je tam někde hřiště/pískoviště ? To by bylo ideální - pod velkým stromem se naše madam už asi bude nudit (před 2 lety se jí tam ale náramně líbilo
)
Mohl by být sraz někde poblíž těch zastávek?
Bohužel jsem tam nikdy nebyla, tak nevím ani kde je nějaká fontána.
Zkrátka ať dáte sraz kdekoliv já se budu ptát vždycky „kde to je, jak se tam dostanu“ .
Jen v oboru znám celkem dobře.
V 16hodin je dobrá doba, to stihneme krásně.
Nebo přesné souřadnice s Gps-kou trefíme
a vidíme i na 10metrů, kdyby byl špatný signál ![]()
ahojte,
a co hodláte v lužánkách dělat? Já bych i došla, sice tady nikoho neznám
ale mám obavu, že budu jen běhat za dětma. Na písku mi nevydrží ani jeden
a to zbylé hřiště je dost velké ![]()
Lenule27 píše:
ahojte,a co hodláte v lužánkách dělat? Já bych i došla, sice tady nikoho neznámale mám obavu, že budu jen běhat za dětma. Na písku mi nevydrží ani jeden
a to zbylé hřiště je dost velké
Mě taky nevydrží na místě, je to turistka, ale zase ¨je družná, tak se bude zdržovat u dětí ![]()
Myslite ze bude rozumne prist s osemmesacnou? Este nechodi, ale uz vylieza z kocika ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
Myslite ze bude rozumne prist s osemmesacnou? Este nechodi, ale uz vylieza z kocika
kšandy do jistí a cizí hračky jsou vždycky zajímavější než vlastní. Tak něco vezmem. ![]()
Lenule27 píše:
ahojte,a co hodláte v lužánkách dělat? Já bych i došla, sice tady nikoho neznámale mám obavu, že budu jen běhat za dětma. Na písku mi nevydrží ani jeden
Moje taky nevydrží
Počítám, že budu konverzovat s tou matkou, kterou zrovna budu obíhat ![]()
chuanitka píše:Lenule27 píše:Moje taky nevydrží
Počítám, že budu konverzovat s tou matkou, kterou zrovna budu obíhat
Takových nás bude víc ![]()
paráda, tak my zkusíme dorazit…mám se poohlížet po nějakým hloučku maminek? Nevím, zda se nám podaří dorazit na konkrétní hodinu ![]()
nebo bude nějaké poznávací znamení? ![]()
![]()
tak jsou dve moznosti:
prijimam hlasy ![]()
pro nebrnenske a tapajici muzu skocit na mhd zastavku
kdo nema muj tel. a chce, ozvete se, poslu po sz
babi, vem deku ![]()
lacenko, to me mrzi
a navic mam furt ty rifle ![]()
Hodím jednu kacířskou myšlenku - nešlo by se sejít na Kraváku ?? Menší oblast na hledání, stín stromů k dispozici, parkování jakž takž též…co vy na to ?? Jen mě to tak napadlo jak jsem dnes jela kolem… Ale raději ať rozhodne většina - my stejně dorazíme jen na chvilku ![]()
Já teda radši ty Lužánky, budeme se pohybovat po centru a bez auta, takže Kravák je z ruky… ![]()
Jinak teda ač jsem stará garda, tak piknikový strom neznám, neb jsem se tehdy nezůčastnila. Ale to neva, když vás nenajdu, tak zavolám.
Jo a kdybyste to náhodou fakt přemístily jinam, tam mi prosím, kdo má číslo, napište - ráno vypadnu z domu a budu bez netu. Dík.
Jinak se moc těšíme a jdu sbalit aspoň malý kyblíček. ![]()
Tak my nikam nepojdeme. Slecna dostala pamycon na nudli u nosu a nejak ju tie kvapky rozhodili ze dve noci rajtovala do dvanastej teraz sa nevladala zobudit uz ani na to ze jej do nosteka to kvapkatko strkam. Ryma sice skoro fuc, ale decko na zabitie. A ja padam na hubu ![]()