Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
27.6.11 09:57

:pankac: no tak super!

takze tuto stredu 29.6. od 16:00 sraz v parku Luzanky

mapa zde: Luzanky

kac, je to zastavka antoninska nebo pionyrska, luzanky jsou mezi nimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
27.6.11 10:39

Paní magistro Krisulko - a kde konkrétně ? Ať tam jako blázni nelítáme po celém parku ? Zase u té fontány ? A nebo je tam někde hřiště/pískoviště ? To by bylo ideální - pod velkým stromem se naše madam už asi bude nudit (před 2 lety se jí tam ale náramně líbilo :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
27.6.11 11:50

Mohl by být sraz někde poblíž těch zastávek? :oops: Bohužel jsem tam nikdy nebyla, tak nevím ani kde je nějaká fontána.
Zkrátka ať dáte sraz kdekoliv já se budu ptát vždycky „kde to je, jak se tam dostanu“ . :oops: Jen v oboru znám celkem dobře.
V 16hodin je dobrá doba, to stihneme krásně.
Nebo přesné souřadnice s Gps-kou trefíme :lol: a vidíme i na 10metrů, kdyby byl špatný signál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.6.11 14:35

my jsme ze hry máme střevní virozu, tak snad příště :-? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
27.6.11 14:53

ahojte,

a co hodláte v lužánkách dělat? Já bych i došla, sice tady nikoho neznám :oops: ale mám obavu, že budu jen běhat za dětma. Na písku mi nevydrží ani jeden :zed: a to zbylé hřiště je dost velké :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
27.6.11 17:14
Lenule27 píše:
ahojte,a co hodláte v lužánkách dělat? Já bych i došla, sice tady nikoho neznám :oops: ale mám obavu, že budu jen běhat za dětma. Na písku mi nevydrží ani jeden :zed: a to zbylé hřiště je dost velké :think:

Mě taky nevydrží na místě, je to turistka, ale zase ¨je družná, tak se bude zdržovat u dětí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.11 19:33

Myslite ze bude rozumne prist s osemmesacnou? Este nechodi, ale uz vylieza z kocika :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
27.6.11 21:13
Bábi Zlopočasná píše:
Myslite ze bude rozumne prist s osemmesacnou? Este nechodi, ale uz vylieza z kocika :zed:

kšandy do jistí a cizí hračky jsou vždycky zajímavější než vlastní. Tak něco vezmem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.6.11 22:00
Lenule27 píše:
ahojte,a co hodláte v lužánkách dělat? Já bych i došla, sice tady nikoho neznám :oops: ale mám obavu, že budu jen běhat za dětma. Na písku mi nevydrží ani jeden :zed: a to zbylé hřiště je dost velké :think:

Moje taky nevydrží :lol: Počítám, že budu konverzovat s tou matkou, kterou zrovna budu obíhat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
27.6.11 22:29
chuanitka píše:
Lenule27 píše:
Moje taky nevydrží :lol: Počítám, že budu konverzovat s tou matkou, kterou zrovna budu obíhat :mrgreen:

Takových nás bude víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
28.6.11 13:21

paráda, tak my zkusíme dorazit…mám se poohlížet po nějakým hloučku maminek? Nevím, zda se nám podaří dorazit na konkrétní hodinu :oops:

nebo bude nějaké poznávací znamení? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
28.6.11 13:24

:mavam:
tak jsou dve moznosti:

• budto pod stromem piknik na dekach jako za mlada
  • anebo to hriste v rohu

prijimam hlasy :wink:
pro nebrnenske a tapajici muzu skocit na mhd zastavku
kdo nema muj tel. a chce, ozvete se, poslu po sz

babi, vem deku :wink:
lacenko, to me mrzi :-( a navic mam furt ty rifle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.6.11 13:39

Hodím jednu kacířskou myšlenku - nešlo by se sejít na Kraváku ?? Menší oblast na hledání, stín stromů k dispozici, parkování jakž takž též…co vy na to ?? Jen mě to tak napadlo jak jsem dnes jela kolem… Ale raději ať rozhodne většina - my stejně dorazíme jen na chvilku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.6.11 23:01

Já teda radši ty Lužánky, budeme se pohybovat po centru a bez auta, takže Kravák je z ruky… :-?
Jinak teda ač jsem stará garda, tak piknikový strom neznám, neb jsem se tehdy nezůčastnila. Ale to neva, když vás nenajdu, tak zavolám.

Jo a kdybyste to náhodou fakt přemístily jinam, tam mi prosím, kdo má číslo, napište - ráno vypadnu z domu a budu bez netu. Dík.

Jinak se moc těšíme a jdu sbalit aspoň malý kyblíček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.11 08:21

Tak my nikam nepojdeme. Slecna dostala pamycon na nudli u nosu a nejak ju tie kvapky rozhodili ze dve noci rajtovala do dvanastej teraz sa nevladala zobudit uz ani na to ze jej do nosteka to kvapkatko strkam. Ryma sice skoro fuc, ale decko na zabitie. A ja padam na hubu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová