Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky chtěly byste některá mléčno-rýžovou kaši
za 45,– Lůci už mi kaše nejí a sestra to nevěděla, tak mi je koupila ![]()
A co já s tím…
Ted jsem se dozvěděla, že se syn zamiloval a dneska jí to MUSÍ říct. Uznáte, že je to důležitá zpráva, takže se stavíme jen na chvíli
. škoda, že u toho nebudu moci být ![]()
Tak dnešní srazík byla fakt výbornej !! Viděla jsem staré známé tváře, zjistila jsem, že dítka neskutečně povyrostly a pokec byl skvělý
Díky moc všem, co přišli a těším se brzy zase - na Šelepce s kofolou
![]()
jo jo, já se taky přidávám ke šťastně sraženým. Bylo to super. OPAKOVAT, OPAKOVAT!!! ![]()
A prosila bych fotodokumentaci, slečno magistro. ![]()
Líbilo
Sice většinu času jsem běhala za batoletem
, ale i pro batole byl ruch velkoměstského hřiště přínosem ![]()
Na Šelepku jdeme taky, zkusíme přijít dřív
![]()
To vam (v dobrom) zavidim. My sme o stvrtej davali antibiotika a slecna o osmej vecer zase naznala ze 20 minut spanku je az prilis a ona musi zase trenovat chodenie
![]()
mischni píše:
A prosila bych fotodokumentaci, slečno magistro.
a kvuli takovym nejapnym forkum to tu do noci smolim ![]()
Díky!
![]()
Já jsem taky do teď makala…A to jsem si myslela, jak v 8 odpadnu s Bárou.
Báječné fotky !!!! Kris jako obvykle fota jako od profíka
Jen příště bude muset někdo Kris vytrhnout foťák z ruky, aby aspoň na jedné fotce byla i ona (neb je fotogenická a je velkou chybou, že se nenachází ani na jedné fotečce)!!
Dámy - musím zkonstatovat, že vypadáme všechny opravdu výborně a naše děti ještě lépe, no ne ?? ![]()
Btw. kde jste pak byli s dětmi na zmrzce ??
Jé, fotky ze srazíku jsou super
Snad se příště připojíme, ale 16h. by pro nás bylo pozdě
, kdyby to bylo někdy dopoledne, tak snad budeme moct taky ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla. Bylo hodně práce. Teď mám ale více volna, tak bych se chtěla s některýma potkat. Můj dvouletý syn by rád taky poznal nové kamarády. Akorát můžeme vždycky dopoledne. Oblast nejlépe brno střed nebo kam se dá dojet autem.