Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
12.7.11 20:02
lacenka píše:
Zebra píše:
Tak nakonec jsme byli na hřišti u Olympie a taky dobrý :palec:
tam jsme taky byli a kluci by tam klidně mohli bydlet :pankac: fajné hřiště :palec:

Jo jo, ale byli jsme jen na tom pro malý, to větší je od 4 a byly tam veliký děti, ty by nás převálcovaly :roll: :lol: Tam se mi to zdálo lepší, tak holt až povyrostou :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.7.11 22:38

U te Olympie to hriste vypadalo super. Jela jsem tama na kole-minuli tyden.Jsem se dala na sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
13.7.11 01:00

ahojda holky, tak se hlasim opet na znackach. dovca super, sice nam na raftech stale prselo a byla kosa jak svina, ale na kolech jsme se zase krasne ohrali. vse probehlo bez ztraty kyticky :-) posilam fotecku martinka poprve na strece :-) vubec nemam docteno, jdu na to!!! papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
13.7.11 01:01

a jeste jedna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.7.11 09:35

Kattko, ty jsi začala sportovat? :D

Markytko, jste draci :palec: My plánujeme vodu s Markétou až za rok, ještě nám přijde malá :oops: Co je to za řeku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.7.11 09:36
chuanitka píše:
Kattko, ty jsi začala sportovat? :DMarkytko, jste draci :palec: My plánujeme vodu s Markétou až za rok, ještě nám přijde malá :oops: Co je to za řeku?

jo zacla.Mimochodem vcera jsme vyslapali kopec do Omic.od minuleho tydne pondeli mam najeto uz nejaky 180km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.7.11 10:25
kattkka píše:
chuanitka píše:
Kattko, ty jsi začala sportovat? :DMarkytko, jste draci :palec: My plánujeme vodu s Markétou až za rok, ještě nám přijde malá :oops: Co je to za řeku?
jo zacla.Mimochodem vcera jsme vyslapali kopec do Omic.od minuleho tydne pondeli mam najeto uz nejaky 180km.

Z jakého směru jste jeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.7.11 11:16

Ze smeru Troubska.Ale ten ze Strelic vypadal taky luxusne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.7.11 12:46
kattkka píše:
chuanitka píše:
jo zacla.Mimochodem vcera jsme vyslapali kopec do Omic.od minuleho tydne pondeli mam najeto uz nejaky 180km.

ty si fakt … :think: no borec no :palec: bych v tom vedru asi chcípla :poblion: stačí mi vyšlapat schody :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.7.11 12:49
lacenka píše:
kattkka píše:
chuanitka píše:
ty si fakt … :think: no borec no :palec: bych v tom vedru asi chcípla :poblion: stačí mi vyšlapat schody :oops: :lol:

Lacenko: my jeli az o pul 6.Navic tam byl prijemny chladek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.7.11 13:52
kattkka píše:
Ze smeru Troubska.Ale ten ze Strelic vypadal taky luxusne. :mrgreen:

Ony jsou oba luxusní :lol: Ale jsi dobrá, já to jela jednou a pak to raději jezdila z Omic do Střelic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.7.11 14:14
chuanitka píše:
kattkka píše:
Ony jsou oba luxusní :lol: Ale jsi dobrá, já to jela jednou a pak to raději jezdila z Omic do Střelic :mrgreen:

A jak jsi se dostala nahoru? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.7.11 14:16
kattkka píše:
chuanitka píše:
kattkka píše:
Ony jsou oba luxusní :lol: Ale jsi dobrá, já to jela jednou a pak to raději jezdila z Omic do Střelic :mrgreen:

To bych ti musela vysvětlit, kde přesně bydlím, a to na veřejné diskuzi nechci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.7.11 14:27
chuanitka píše:
kattkka píše:
chuanitka píše:
kattkka píše:
To bych ti musela vysvětlit, kde přesně bydlím, a to na veřejné diskuzi nechci :)

tak posli sz.Nappada me leda autobus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
13.7.11 18:15

holky, vite, ze mame mezi s sebou medialni hvezdu :-) vcera jsem do noci delala ucetnictvi a v tom zacli opakovat AZ kviz a hadejte, kdo tam nesoutezil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová