Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lacenka píše:Zebra píše:tam jsme taky byli a kluci by tam klidně mohli bydlet
Tak nakonec jsme byli na hřišti u Olympie a taky dobrýfajné hřiště
Jo jo, ale byli jsme jen na tom pro malý, to větší je od 4 a byly tam veliký děti, ty by nás převálcovaly
Tam se mi to zdálo lepší, tak holt až povyrostou ![]()
U te Olympie to hriste vypadalo super. Jela jsem tama na kole-minuli tyden.Jsem se dala na sport.
ahojda holky, tak se hlasim opet na znackach. dovca super, sice nam na raftech stale prselo a byla kosa jak svina, ale na kolech jsme se zase krasne ohrali. vse probehlo bez ztraty kyticky
posilam fotecku martinka poprve na strece
vubec nemam docteno, jdu na to!!! papa
Kattko, ty jsi začala sportovat? ![]()
Markytko, jste draci
My plánujeme vodu s Markétou až za rok, ještě nám přijde malá
Co je to za řeku?
chuanitka píše:
Kattko, ty jsi začala sportovat?Markytko, jste draci
Co je to za řeku?
jo zacla.Mimochodem vcera jsme vyslapali kopec do Omic.od minuleho tydne pondeli mam najeto uz nejaky 180km.
kattkka píše:chuanitka píše:jo zacla.Mimochodem vcera jsme vyslapali kopec do Omic.od minuleho tydne pondeli mam najeto uz nejaky 180km.
Co je to za řeku?
Z jakého směru jste jeli?
kattkka píše:chuanitka píše:jo zacla.Mimochodem vcera jsme vyslapali kopec do Omic.od minuleho tydne pondeli mam najeto uz nejaky 180km.
Co je to za řeku?
ty si fakt …
no borec no
bych v tom vedru asi chcípla
stačí mi vyšlapat schody
![]()
lacenka píše:kattkka píše:ty si fakt …chuanitka píše:jo zacla.Mimochodem vcera jsme vyslapali kopec do Omic.od minuleho tydne pondeli mam najeto uz nejaky 180km.
Co je to za řeku?
no borec no
bych v tom vedru asi chcípla
stačí mi vyšlapat schody
![]()
Lacenko: my jeli az o pul 6.Navic tam byl prijemny chladek..
kattkka píše:
Ze smeru Troubska.Ale ten ze Strelic vypadal taky luxusne.
Ony jsou oba luxusní
Ale jsi dobrá, já to jela jednou a pak to raději jezdila z Omic do Střelic ![]()
chuanitka píše:kattkka píše:Ony jsou oba luxusní
Ze smeru Troubska.Ale ten ze Strelic vypadal taky luxusne.Ale jsi dobrá, já to jela jednou a pak to raději jezdila z Omic do Střelic
A jak jsi se dostala nahoru?
![]()
kattkka píše:chuanitka píše:A jak jsi se dostala nahoru?kattkka píše:Ony jsou oba luxusní
Ze smeru Troubska.Ale ten ze Strelic vypadal taky luxusne.Ale jsi dobrá, já to jela jednou a pak to raději jezdila z Omic do Střelic
![]()
To bych ti musela vysvětlit, kde přesně bydlím, a to na veřejné diskuzi nechci ![]()
chuanitka píše:kattkka píše:To bych ti musela vysvětlit, kde přesně bydlím, a to na veřejné diskuzi nechcichuanitka píše:A jak jsi se dostala nahoru?kattkka píše:Ony jsou oba luxusní
![]()
tak posli sz.Nappada me leda autobus.
holky, vite, ze mame mezi s sebou medialni hvezdu
vcera jsem do noci delala ucetnictvi a v tom zacli opakovat AZ kviz a hadejte, kdo tam nesoutezil ![]()