Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kris Mame sedacku, nemame kolo
klidne zapujcime
kdy, kde, jak predame?
ahoj,
na kdy plánujete ten další sraz? Padl tu už nějaký termín? Jsem zvědavá i na ta letadýlka, když na ně pějete takovou chválu ![]()
A dodatečně přejeme oslavencům všechno nejlepší
![]()
my zase máme jen to kolo (snažím se prodat, nejezdím) ![]()
A vítám nové miminko
![]()
My už jsme snad z nemoci venku (ťuk ťuk), tak doufám, že další srazík budeme moct (pár doktorů v plánu je, ale snad se to zase netrefí
) ![]()
I když musím zjistit, jaká bude situace s mamkou - stěhuje se v pondělí, tak abych u ní mohla být ![]()
sedajdu máme i dvě konzole. Kolo mé v dezolátním stavu, jo v Brně je to krpálov, tady je to samý kopec, to bych nedala. U našich jsem hodně jezdila, každý den třeba s Honzíkem na zahradu. ![]()
Dneska jsme byli na prochajde a 3kešky uloveny ![]()
Oslavencům - všechno nejlepší
![]()
holky, tak mame prvni „uraz“ za sebou
Odpo jsme byli s martinkem na obilnaku na hristi, kde nas vyzvedl tatka. tak si tak tapkame z hriste k autu, tatka vede martinka za ruku, ja rovnam veci v kocarku, kdyz tu najednou martinek zacal plakat, rikam si, ze je asi z hriste unaveny, tak ho beru do naruce, ale on neprestava usedave plakat celou cestu, tatovi rikam: „asi na nej neco leze, bo on takto place, jen kdyz ho neco boli“. no a z taty leze, ze se martinek vesel za ruku a ze ho tahal. ja se na martinka poradne podivam a on vubec nehybal rucickou !!!!, tak jsme prohmatali raminko, zda neni vyhozene a to se jevilo v poradku. martinek ale stale tak narikave plakal a plakal. tak honem sup s nim do auta a na pohotovost, nastesti z obilnaku je to do detske kousek, tam hned prijem. nastesti slouzil znaly doktor, ktery po vypraveni co se vlastne stalo, udelal hmat a loket!!!! byl zpatky, pak nam vysvetlil, ze deti do 4 let nemaji nejakou nejaky svalik v kloubu lokte zcela vyvynut, ze jim dorusta po tom 4 roce a proto se nemaji tahat za ruce do autobusu, delat letadylka apod. , no koukala jsem jako puk, bo jsem to slysela poprve, kurna rikam si, na tohle by nas meli upozornovat v ordinacich!!!
jeste chci jen podotknout, ze martinek neni vztekaci dite, proste blbnul a takhle to dopadlo.
tak holky pozor na to!!!! ![]()
** vsem oslaveneckum vse nej, nej, nej!!!!** dortiky nadherne, smekam pred vasim kumstem!
krisulko, rovnez mohu sedacku nabidnout. kdyby bylo treba, ozvi se ju.
vitam nove miminko ![]()
Markyt: tak at je ok.
Jinak tez to slysim poprve.A dekuju za upozorneni.
Děkujeme za přivítání a také dodatečně přejeme oslavencům vše nejlepší
.
mischni - no, já myslím, že si mě asi nikam moc zařadit nemůžeš, jsem tu nová
.
Jejda, potkánek…také máme doma dva. Ale vzhledem k tomu, že naše domácnost čítá ještě dvě kočky a malé mimino, tak se obávám, že to je tak maximum, abych neskončila v blázinci
. Ale můžu se zkusit zeptat známých, co také mají potkany.
jazune Vitej a gratuluju k mimcu
a ty kocky se s tema potkanama snesou? Ja bych se bala, ze to ta nase ulovi a sezere ![]()
JAzune - aha, tak to ledacos vysvětluje. Já už se bála, že moje skleroza zase pokročila. ![]()
Markyt - teda to je síla!
Doufám, že je malej ok. Budu si na to dávat pozor, i když to pravda moc nepraktikujeme.
kris - nemáme kolo ani sedačku, takže nepomůžu. ![]()
doriang píše:
jazune Vitej a gratuluju k mimcua ty kocky se s tema potkanama snesou? Ja bych se bala, ze to ta nase ulovi a sezere
Snáší se dobře, volně je samozřejmě dohromady v jedné místnosti nepouštíme
, ale jinak kočky si potkanů v podstatě vůbec nevšímají. Spíš se jich i trochu bojí. Jedna dostala od potkana po čenichu, když jim ňuchala do klece a od té doby má respekt
.
Markyt, chudák malej
A děkuju za upozornění, taky to občas děláme
Asi budeme muset přestat ![]()
Markyt-tak ať jste brzo v pořádku
Člověk by řekl nevinná zábava. ![]()
Ahojda holky, dekuju za „ucast“ na martinkove bolistce, po nahozeni do pul hodky radil jakoby se nic nestalo
ale reknu vam, to je hrozny pocit, kdyz vam prcek place a vy nevite proc
![]()
dnes jsme byli na 17ti mesicni (18,5m bio) kontrole a martinek ma miry 86cm a 11,64kg, 47cm obvod. takze takovy prumer
hned to zanasim do tabulky na wz ![]()
Market: libi.Takze jdu to hodit do kosiku.Hele ai ti to pak poslu na ucet a pristi tyden mi to vezmes