Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
23.3.11 21:18

Jééé, děvčata, teď mě napadlo… Co tak pěší výšlap na rozhlednu v Adamově??? (Teda já kvůli svým závratím až na ochoz nepolezu.) Z nádraží je to vzdušnou čarou asi 900 metrů. Po lesní cestě tři a půl kilometru.
Pro motoristy: Silnice končí asi 250 metrů od rozhledny.
Nevýhodou jsou vlaky, které rozhodně nejsou nízkopodlažní. Ale s asistencí se i s tím kočárkem dá přijet. :pankac:
A v nádražní hospodě „U výhybky“ (místní jí říkají „Veksl“) výborně vaří. Ještě vloni to aspoň tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.3.11 21:35

Moni - no jo, už je teplo, mohly bysme. Ty můžeš pořád jen pondělky? Ten následující už něco mám,navíc Bára teď soplí, ale ten další týden bysme mohly.
A v létě si budeš přece brát neplacený volno… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CHuanit - no však jsem je nejmenovanému ukazovala a chce jet s náma. Nejlépe zítra. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
23.3.11 21:39

Míši - u mě pondělky nebo úterky odpoledne. Jenže - tchýně má teď naplánované 2 operace očí (vždy v pondělí), takže lépe u nás úterky odpoledne (po 14h.). Jak jste na tom vy ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.3.11 21:43

Moni - zítra mrknu do diary, někdy v dělám i úterý a z hlavy nevím. Teda vím, že příští dělám, ale dál netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
23.3.11 21:46

Tož kukni a ozvi se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
23.3.11 21:48
mischni píše:
CHuanit - no však jsem je nejmenovanému ukazovala a chce jet s náma. Nejlépe zítra. :lol:

To je rozumné, aby moc nevyrostly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
23.3.11 21:55

tak jsou zkoukla fšechny fotečky!! Úžasný, opravdu ostré, pěkné no fotografkám skládám poklonu. :palec:
Lůci-usnula ještě v oboře a spala asi 1,5hodiny, Honzík ještě večer měl plavání, tak si myslím, že usnul hned jak v půl9lehnul. Už v buse z5 seděl jak zařezaný-čerpal sílu.
Vidím to na přehradu-je tam plno hospůdek a podobných zastávek a odpočinkových míst i pro děti.
Do akcí vlakem bych se příliš nepouštěla, jsem ráda, když nemusím čekat pomoc od druhých.
Lenule-eldorádo by bylo myslím si i pro druhé finančně dosti náročné. Za každých 5minut 20,– 8-o
Marti-brzy se uzdravte! :kytka:
Juro-na fotky musíš mít oko, když ho nemáš, profi nářadí je na prd. :wink: Manžel dost fotí tak už mě trochu nakazil, že vidím nedostatky, ale ty fotky jsou opravdu podařené!! :potlesk: S tím, že jí nikdo nepozoval a musela opravdu správně vystihnout moment, to si žádá trochu umění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
23.3.11 22:10

Adamov - mně by to vyhovovalo, vlakem cestujem rády, kočárek nevláčíme, případně s ním i můžeme pomoct, když nás pojede víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
23.3.11 22:17

tak jsem koukla na fotky a jsou moc pěkný a moc mě mrzí, že nám to nevyšlo, ty nemoce jsou hrozný :cert:, doufám, že už to příště vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.3.11 22:18

my se pridame kamkoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.3.11 22:37

Mě ten Adamov napadl z vícero důvodů - bezva příroda (i když ty kopce… :cert: ), vlakem jenom 20 minut (stačí šalinkarta a dvouzónová dodatková jízdenka)… Pokud někdo chce jet autem, tak si pěší část velice zkrátí; navíc ten pohled od rozhledny dolů na nádraží připomíná modelové kolejiště..... :mrgreen: No a vůbec - pohled na krajinu Moravského krasu je fakt balzám na nervy, pocuchané každodenním pachtěním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
23.3.11 23:17

decka, jen ve zkratce, bo su utahaha jako kote - bylo to supeeeeeeer, ostatne jako vzdy, :-) moc rada jsem poznala nove tvare, moc rada videla ty stare a samozrejme zavzpominala na martanka, kdeze se nam to zatoulal :-) :-) :-)

ad ditko) martinka jsem hned po prijezdu hodila do vany, dala na kute a nez jsem mu donesla mliko, tak chrupkal jako miminko :-)

ad dalsi akce) pridame se kamkoliv :-) kdyz tam bude hospudka, tim lepe :-) :-)

ad vylet na adamov) bezva napad, uz jsem tam jednou byla, ale byla v rekonstrukci, takze uvitam letosni vypravu s jiz otevrenou rozhlednou :-) pozn. co se tyka salinkart, tak my co jezdime s kocarkem zadaco, nam bude stacit jen listek za 18 kc. :-)

toz tak, dobrou noc, at vas blechy stipou celou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
24.3.11 02:22
lacenka píše:
Včera sem byla s dětma na bazéně v Kuřimi, plavání bylo super, kluci řádili, ale byli až nezvykle ukáznění :palec: S lektorkou si padli do oka a tak neměli problém když jim zkoušela lít vodu do obličeje a podobný chuťovky.
Lidinka je rozená kachnička, vodu si užívá to jde vidět i doma ve vaně, jen se mi chvílema zdálo že voda 31st na ni byla asi studená, třepala se jí bradička a dokonce se mi zdálo že má modré rtíky :nevim: No snad to neodmarodí :think:
Asi teda budem chodit, jen ještě nějak zkordinovat tolik dětí a jednu mámu, bo ze začátku prý budou i kluci potřebovat pomoc dospěláka a já se prostě roztřetinkovat neumím :think: Přemlouvám manžela aby na pár lekcí šel s náma,ale je neplavec a antibazénista takže to asi neklapne :-? Kdyby jste věděli o někom kdo nemá jednou týdně v Kuřimi co dělat tak bych uvítala pomoc :mrgreen:PS: Juru bohužel neberu :mrgreen: To by manžel prskal jak sysel :roll: :lol: :lol:

Lacenko, já jsem uvažovala taky o plavání v Kuřimi. Je tam otevřen nějaký nový wellnes, tak nevím jestli je to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.3.11 06:29
didi81 píše:Lacenko, já jsem uvažovala taky o plavání v Kuřimi. Je tam otevřen nějaký nový wellnes, tak nevím jestli je to ono.

ano ano mi budeme chodit s plavačci.com je tam moooc milá lektorka :wink:
Musím honem za chviličku nm vypnou proud :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
24.3.11 10:16

Hojte…

Krisulka mela zrcadlovku, teda aspon podle tech fotek, jsou mnohem jasnejsi a ostrejsi nez z automatu. Nas svagr ma taky a kdyz dame stejny fota vedle sebe je to silenej rozdil, ty z toho naseho automatu jsou jak v mlze…

Jinak my se taky dopravime kamkoli, akorat do auta uz nenacpem dalsi deti, jinak bychom i odvoz nabidli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová