Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéé další chlapák!
Velká gratulace
Koukám že Bubis a Krisulka mají všechny ty chlapáky téměř stejně narozený! ![]()
Zdravim vas holky ![]()
Alenko, jak se vam dari, co Tomik? Dlouho jsem tu nebyla, tak nemam o vas zadne info
Mate se dobre? Jo to mas pravdu, ze moji kluci a Krisulky jsou v podstate stejne narozeni. Takova naahodicka. Jsem se nahodou s Krisulkou potkala nekdy na podzim a koukam, ze ona taky s briskem..Ale tentokrat je ten muj stari ![]()
Jinak jsem koukala, ze mate novyho pejska (jesteze se nasel), dobrodruh
Co na to Tomik, ten musi byt nadsenej. Daniel by taky chtel pejska, ale teda prej prtavouckyho, velkejch se boji a utika
Jestli chodite nekdy treba do Luzanek nebo na Kravak na prochazku, bychom se radi pridali, Daniel by mohl prekonavat strach s pejsku ![]()
Tak zatim pacek
dekujem ![]()
a zdravime z tepla domova
byl to fofr, a i jinak se m. zatim tvari jako hodne miminko - tak uvidime, jak dlouho mu to vydrzi ![]()
Krisulko,tak bezva ze uz jste doma! a taky ze Marian je hodnouckej
Jen tak dal.. u nas se v tom taky zatim pokracuje ![]()
A co na nej rika Krisik?
Krisulko a Bubis - moc gratulujem
ženský, že vy se domlouváte, abyste ty děti měly zároveň
![]()
doriang píše:
Krisulko a Bubis - moc gratulujem![]()
![]()
A ty se k nim za chvilku pridas. Gratuluju ![]()
doriang píše:
Krisulko a Bubis - moc gratulujem![]()
![]()
dori, no myslim, ze v tom nejsou sami
![]()
bubis, krisulko, jeste jednou velke gratulace
![]()
holky jeste jednou diky za gatulace ![]()
Doriang, no jo domlouvame
Ted se jeste musime domluvit na ty holcicky, kdy si je upecem ![]()
Alenko, jasny, chapu…az ti to vyjde, tak pisni, co noveho ![]()
Holky double a vice matky, prosim o radu: jak jste to resily s mimi plus skolkovy ditko? Od kdy jste vyrazily s miminkem ven (abych mohla zavest starsiho do skolky). Ted v zime proste nejak nevim. Cesta do skolky a zpet hodina a pul(bohuzel skolka trochu z ruky). Myslite, ze uz s 3tydennim mimcem muzu na tak dlouho? a jeste MHD? Pak ve skolce nechat dole na chodbe kocar nebo mimco spici vytahnout a jit s nim do satny.. (asi trocha prihlouply dotaz, ale i tak diky za rady ![]()
Jo a jeste dotaz- pokud jste pouzivaly Manducu, od kdy? Pisou od narozeni, ale nejak mi to prijde brzo i v tech 3 tydnech. To by totiz byla pohodicka pak cesta do skolky.
Tak se zatim mejte hezky ![]()
bubis no píšou že procházku od 3 kg váhy my šli s Neli ven po týdnu. Jinak mh jsem jela až po 6ti nedělí ![]()
A školku my máme u baráku, ale my tam Nikču nedaly válčíme všichni 3 doma společně a je to škoda jak se k sobě už mají je to krásné.
Každopádně prý toto vymyslel sám pan Nelik máme doma pana Nelíka
za chvíli to bude prezident ![]()
No a od šmoulíčka, RAmpy a ted je to pan Nelík ![]()
já jsem povíšena z koumáka na sally
Nikča je kutil a nebo burák
a tatka ten je tatka šmoula nebo šídlo ![]()
A babičky jsou zatím šmoulinky :lol
bubis já nechávala kočár se spícím klidně někde hned za dveřma školky
a co vidím teď tak maminky normálně nechávají spící děti i venku hned před vchodem. Ven jsme šli 7 dní po porodu. V šátku jsem tahala od narození
dokonce i prostřední se zlomenou kliční kostí od porodu mi pediatr povolil tahat v šátku, jenom mohla jen na jednu stranu než se to zahojilo. V manduce je myslím nějaká vložka pro novorozence, že tam jde dát jako do kolíbky do lehu - od 4-6 týdnů už může i na svislo. A teď je teplo, takže i na hodinu a půl procházku bych si klidně troufla, mhd jsme taky jezdili od narození(páč auto nebylo).