Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky gratulujeme ke školkám ![]()
My můžeme odpo k té Olympii, ale až tak nejdřív v 16hod., předtím spíme ![]()
AknelinkaO píše:
Taky gratulujeme ke školkámMy můžeme odpo k té Olympii, ale až tak nejdřív v 16hod., předtím spíme
Tak si ještě dopo písneme. Nevím kdy bude ráno vstávat malej.Podle toho bychom se domluvili on už po obědě nespí.
AknelinkaO píše:
Taky gratulujeme ke školkámMy můžeme odpo k té Olympii, ale až tak nejdřív v 16hod., předtím spíme
Ahojky mi tam muzeme být nejdele do tech 17 až 17:30 pak by usnul v aute a sel by pozde spát… Tak dej když tak vědět jestli tam budete či ne…
Ahojky, pojedeme tam určitě, já pak plánuju jít ještě nakoupit, takže tam budeme tak či tak
Pošlu ti do SZ telefon ![]()
takl nik byla 13 braly 18 a zpetně mně došlo jakl sem ji zapisovala zd se neposune a byla v te blizke skolce 18 a braly 15 měla by sanci?ředitelka sam nevěděla
Marry11 píše:
takl nik byla 13 braly 18 a zpetně mně došlo jakl sem ji zapisovala zd se neposune a byla v te blizke skolce 18 a braly 15 měla by sanci?ředitelka sam nevěděla
marry, tvoje starosti
co by jine mamky, ktere nutne skolku kvuli praci potrebuji, daly za to, kdyby se jejich decko dostalo do jakekoliv skolky ![]()
olympie, holky nedorazim, ted jsme dosli ze cviceni a do brna se mi nechce, tady mrholi ![]()
Já to chápu, každý prostě řešíme ty svoje starosti
Bohužel za to všechno může pitomý systém a nedostatek volných míst ve školkách…stačilo mi si přečíst kousek diskuse tady na emimi o elektronickém systému v Brně jak se tam maminy čertí kvůli staršímu sourozenci ![]()
Marky tak někdy jindy, vždyť už má být konečně jaro, tak se snad budeme potkávat častěji ![]()
AknelinkaO píše:
Já to chápu, každý prostě řešíme ty svoje starostiBohužel za to všechno může pitomý systém a nedostatek volných míst ve školkách…stačilo mi si přečíst kousek diskuse tady na emimi o elektronickém systému v Brně jak se tam maminy čertí kvůli staršímu sourozenci
Ale na druhou stranu proc by se necertili.Me tohle taky vadi jako proc by mel byt zvyhodneny??Z jakeho duvodu?? Hele to dite co tam sourozence nema nema snad narok na skolku?? Ma byt pro vsechny stejny metr.
Né Katko, já to myslela tak, že je jako chápu…vždyť je to úplně postavený na hlavu
Když nezohledňují pracující maminy, tak ani sourozence ![]()
AknelinkaO píše:
Né Katko, já to myslela tak, že je jako chápu…vždyť je to úplně postavený na hlavuKdyž nezohledňují pracující maminy, tak ani sourozence
no ja bych chapala, kdyby starosti bylo, ze musi malou vozit pres cele brno, a ne ze je dostupnost 5 a 15min
![]()
ja system taky nechapu, treba to trvale bydliste, bo si myslim, ze pro mamky, ktere pracuji je vice vyhovujici mit dite ve skolce blizko sve prace nez u domu, o tech sourozencich nemluve ![]()
Já myslím, že Marry řešila i to, že se jí jedna školka líbila víc než ta druhá, ale nevím, nějak jsem to jen prolítla ![]()
A ty Marky s Martínkem jdeš u vás k zápisu? Je tak nějak s mýma holkama podobně starý…já nejdu, mám RD na 4 roky, u toho částečně pracuji, stejně by mi je nevzali a aktivit máme plno, navíc máme možnost chodit na dopo do jedné malé montessori školičky, kam už chodíme na anglinu a jedno odpo si hrát…takže to letos neřeším a stresovat se budu až příští rok ![]()
AknelinkaO píše:Aha.Takze si v tom rozumime.
Né Katko, já to myslela tak, že je jako chápu…vždyť je to úplně postavený na hlavuKdyž nezohledňují pracující maminy, tak ani sourozence
markytka3 píše:AknelinkaO píše:
no ja bych chapala, kdyby starosti bylo, ze musi malou vozit pres cele brno, a ne ze je dostupnost 5 a 15min
ja system taky nechapu, treba to trvale bydliste, bo si myslim, ze pro mamky, ktere pracuji je vice vyhovujici mit dite ve skolce blizko sve prace nez u domu, o tech sourozencich nemluve![]()
![]()
Markyt: to trvale bydliste bylo vzdycky a ja to chapu.
Maji na to dite dotaci.Takhle ne.
Proc si myslis ze jsme prehlasovali bydliste??Protoze malou vzali ale podminkou bylo to bydliste pak prehlasit.
AknelinkaO píše:
Já myslím, že Marry řešila i to, že se jí jedna školka líbila víc než ta druhá, ale nevím, nějak jsem to jen prolítlaA ty Marky s Martínkem jdeš u vás k zápisu? Je tak nějak s mýma holkama podobně starý…já nejdu, mám RD na 4 roky, u toho částečně pracuji, stejně by mi je nevzali a aktivit máme plno, navíc máme možnost chodit na dopo do jedné malé montessori školičky, kam už chodíme na anglinu a jedno odpo si hrát…takže to letos neřeším a stresovat se budu až příští rok
Ahojky mi tu olympie tez musíme vypustit zacala jsem trochu krvacet tak jdu smer nemocnice… zatím valím jsem na nervy
kikim píše:AknelinkaO píše:Ahojky mi tu olympie tez musíme vypustit zacala jsem trochu krvacet tak jdu smer nemocnice… zatím valím jsem na nervy
Já myslím, že Marry řešila i to, že se jí jedna školka líbila víc než ta druhá, ale nevím, nějak jsem to jen prolítlaA ty Marky s Martínkem jdeš u vás k zápisu? Je tak nějak s mýma holkama podobně starý…já nejdu, mám RD na 4 roky, u toho částečně pracuji, stejně by mi je nevzali a aktivit máme plno, navíc máme možnost chodit na dopo do jedné malé montessori školičky, kam už chodíme na anglinu a jedno odpo si hrát…takže to letos neřeším a stresovat se budu až příští rok
Tak drzime palce at je to v pohode.