Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Do té žabky budu volat, kdybych chtěla celotýdenní hlídání. Protože je to blízko Manželova zaměstnání- a on do školky bude vozit. A celkem dobrá cena (5000) ale není uvedeno nikde jídlo… tak na to se musím pozeptat. ![]()
Krisulko, Lucie je prostě nej ![]()
Teď se přestěhovali do nového a rozjíždí se to, no někdy pomaleji, ale ono se 3 dětma je to fakt záhul. Ale zas prostě to jejich rodinné prostředí je super ![]()
Kac, myslím že to je ale cena jen za dopo a jídlo je tam vlastní, nesplňují hyg.normy, teď to zrovna řeší s hygienou.
Aknelin-už jsem tam volala a jídlo řeší. Možná výhledově bude(doufám, že do roku
) A v telefonu opravdu příjemná osůbka-taková lidská
.Žádný odměřený, zaneprázdněný člověk.
Kac píše:
maceška je při CVČ tuším, že kdekoliv v Brně.(?)
Já musím nastoupit do práce jinak mě propustí. Nemám VŠ, tak by se mi práce hledala těžko. Jsem si tam jistá, protože tam pracuji už hmmm… už od 18leta znám problematiku.
Já myslela, že ses přistěhovala ze severu, to jsi neměnila práci? ![]()
Kac píše:
Aknelinko-jsme zapsaní jako náhradníci do macešky. Jinak zatím všude chodíme „spolu“
Dneska jsme byli s Kamkou ve Veselé kavárně a posílám fotečky našich slečen.Od Kamči krásně zapozovala, zrovna když říkala, že její se nechce fotit!!Zato má slečna nechtěla ani chviličku postát nebo na mě kouknout.
Je a já si tak přála druhé holčičku…
![]()
Opravdu pěkné i ta kavárny vypadá pěkně..
Kamka33 píše:
kikim - jo, nám se tam moc líbí
určitě tam bude klidněji než cafe play co? mají nějaký netový stránky ?
kikim, no klidnější jak kdy, ale dopo je to většinou v poho. Mrknu se..
Macešky nemaj obědy je to na mrd sváču s sebou a do 12ti odchod ne?
chuanitka píše:Kac píše:Já myslela, že ses přistěhovala ze severu, to jsi neměnila práci?
maceška je při CVČ tuším, že kdekoliv v Brně.(?)
Já musím nastoupit do práce jinak mě propustí. Nemám VŠ, tak by se mi práce hledala těžko. Jsem si tam jistá, protože tam pracuji už hmmm… už od 18leta znám problematiku.
Já přestoupila v rámci firmy do Brna.
Maceška je od 9-13hod a sváču dáváš dítku sebou. Ale některé maminky si chodí pro děti třeba kolem 12.
holky jak tu skonci lazaret jdeme zase na sraz? sem vkuse týden doma a zda se mně zda neli uz taky nema teploty ![]()
Kamka33 píše:
http://www.veselakavarna.cz/…ska-kavarna/
ja jsem tam jednou byla a prislo mi to moc male, uprostred takovy maly hraci prostor, kde bylo plno malych deti
teda beru to z pohledu naseho raubire, ktery nevydrzi si hrat na miste a musi porad nekde litat.