Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
13.3.12 14:45
AknelinkaO píše:
Já myslím, že Marry řešila i to, že se jí jedna školka líbila víc než ta druhá, ale nevím, nějak jsem to jen prolítla :roll:A ty Marky s Martínkem jdeš u vás k zápisu? Je tak nějak s mýma holkama podobně starý…já nejdu, mám RD na 4 roky, u toho částečně pracuji, stejně by mi je nevzali a aktivit máme plno, navíc máme možnost chodit na dopo do jedné malé montessori školičky, kam už chodíme na anglinu a jedno odpo si hrát…takže to letos neřeším a stresovat se budu až příští rok :roll:

Jo jinak pisnes mi kam chodite do tech krouzku atd. diky snad si to vecer prectu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
13.3.12 14:49

No to tak vypadá, ž Lůci bude do soukromé školky chodit min 1,5roku. Jestli ji nevezmou do státní příští rok. Zprvu jsem si říkala, že ten půlrok nějak překlepu a fin. a dojezdově to dáme,ale jestli mám 1,5roku chpdit ze školky v půl 6 domů :zed: To už ven asi se opravdu nedostanem. Nehledě ta to, kdo bude s Honzou dělat úkoly, eventuelně vodit nějaké kroužky. Když zůstane doma bude sedět u PC jakobych ho neznala. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
13.3.12 14:54

Kikim, tak to mě mrzí…no hlavně aby jsi bylo ok, tak dej vědět :hug:

Kac, a vy už někam s Luckou chodíte do školičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
13.3.12 15:03
AknelinkaO píše:
A ty Marky s Martínkem jdeš u vás k zápisu? Je tak nějak s mýma holkama podobně starý…já nejdu, mám RD na 4 roky, u toho částečně pracuji, stejně by mi je nevzali a aktivit máme plno, navíc máme možnost chodit na dopo do jedné malé montessori školičky, kam už chodíme na anglinu a jedno odpo si hrát…takže to letos neřeším a stresovat se budu až příští rok :roll:

jj, ja to zkusim, my taky mame toho plno, denne 1-2× krouzek (dopo, odpo :-)) a tak vidim, jaky kolektiv na nej ma pozitivni dopad :potlesk: on me k zivotu od miminka „nepotrebuje“, takze nejake trauma z odlouceni na par hodin denne u nas nehrozi, uz i ted ho nechavam napr. na anglictine ve tride samotneho (vidim, ze kdyz tam su, tak dela lumparny, jak zmiznu, hned pry dava pozor a soustredi se :-)) navic, v cervnu cekame martketku, tak se ji budu moc vice venovat bo ten muj raubir se musi stale hlidat :-)

doktor, tak dnes nas telefonicky dostihl :-) ze jsme zapomeli na ockovani, tak zitra jdeme. vubec netusim na jake :nevim: :-) martinek u doktora uz skoro rok nebyl a ze by mel byt jeste ted ockovan mi nejak uniklo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
13.3.12 15:06

To teda fakt nevím, jaké očkování v tomhle věku??? :roll: My taky byly naposled na Priorixu a o ničem jiném nevím, nabízel nám jen před školkou žloutenku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
13.3.12 15:29
AknelinkaO píše:
To teda fakt nevím, jaké očkování v tomhle věku??? :roll: My taky byly naposled na Priorixu a o ničem jiném nevím, nabízel nám jen před školkou žloutenku :roll:

on mel martinek diky predcasnemu porodu ockovani posunute. vim ze hexu a prevenar mame za sebou, a ted jsem si vzpomela ze, nekdy tusim v cervenci byl na nejake prvni davce neceho. v ockovacim prukaze to po doktorovi neprectu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
13.3.12 15:30

A jo, tak to budete mít asi druhou dávku toho Priorixu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.3.12 16:17

mně to tuklo zpětně pozeptat se kolikátá byla překvapilo mně vůec že ji chtějí a že byla na 13tým místě nečekané. Takže ono za každého počasí déšt Nelinku k otmu není jednoduché ale ta školka co je tam zapsané ten 1 km z baráku je lepší esteticky jako venek mají lepší a chodí každý týden plavat to tam netuším zda to je každý týden. Prostě bue se mít lépe ale zajímalo mně to jako fakt jestli jsem třeba neměli vyčkávat a mít to vlastně u nosu.

Každopadně jsme rádi jen ono s 2 je to vše náročné a do budoucna už tam zůstane přehlašovat ji nehodlám bude tam mít svoje kamarádky :jazyk: takže jednou školka a trvalá.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
13.3.12 16:18

ta druhá byla 50m snad nelli mín…je to jen přejít přes ulici.

• Citovat
  • Upravit
66
13.3.12 17:49

Tak prej krvacím ze stresu… Na nic jinýho asi nedošli,tak to svedli na to…
yl tam takovej mladoch tak buch vi,ale uz se to trochu uklidnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
13.3.12 18:51

Kikim, tak se koukej hodit víc do klidu :mrgreen: Teda to je zdůvodnění :cert:
Jinak my vydržely venku půl hoďky a jely se radši schovat do Olympie, projeli ji celou na bikách nakoupit do Alberta a zas zpět k auta a dojely jsme teď…takže super odpo :mrgreen:

Chtěla jsi vědět, kam chodíme, je to tady…anglina a montessori dílnička, děti tam můžou i bez rodičů chodit do školičky na dopo, je to tam takové rodinné, holky to tam milují :dance:
 http://www.studiozabka.cz/

Jinak máte někdo zájem o montessori systém, znáte třeba někoho, kdo navštěvuje montessori školku?…kdyžtak hoďte reference :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
13.3.12 20:36

Aknelinko-jsme zapsaní jako náhradníci do macešky. Jinak zatím všude chodíme „spolu“
Dneska jsme byli s Kamkou ve Veselé kavárně a posílám fotečky našich slečen.Od Kamči krásně zapozovala, zrovna když říkala, že její se nechce fotit!! :lol: Zato má slečna nechtěla ani chviličku postát nebo na mě kouknout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
13.3.12 20:40

Kac, krásné fotečky :potlesk:
Aha do Macešky, těch je po Brně několik, ne? A tam je celodenní nebo dopo provoz?
Tak ona Lucka je ještě malá, když se tak dívám na ten metřík, kdy vlastně Ty chceš nastoupit do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
13.3.12 20:50

maceška je při CVČ tuším, že kdekoliv v Brně.(?)
Já musím nastoupit do práce jinak mě propustí. Nemám VŠ, tak by se mi práce hledala těžko. Jsem si tam jistá, protože tam pracuji už hmmm… už od 18let :mrgreen: a znám problematiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
13.3.12 21:19
AknelinkaO píše: …

Chtěla jsi vědět, kam chodíme, je to tady…anglina a montessori dílnička, děti tam můžou i bez rodičů chodit do školičky na dopo, je to tam takové rodinné, holky to tam milují :dance:
 http://www.studiozabka.cz/

aknelinko, lucii znam :lol: to je fajn, ze se ji to rozjelo :palec: jsem za ni uplne rada, ze se vam to libi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová