Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AknelinkaO píše:
Já myslím, že Marry řešila i to, že se jí jedna školka líbila víc než ta druhá, ale nevím, nějak jsem to jen prolítlaA ty Marky s Martínkem jdeš u vás k zápisu? Je tak nějak s mýma holkama podobně starý…já nejdu, mám RD na 4 roky, u toho částečně pracuji, stejně by mi je nevzali a aktivit máme plno, navíc máme možnost chodit na dopo do jedné malé montessori školičky, kam už chodíme na anglinu a jedno odpo si hrát…takže to letos neřeším a stresovat se budu až příští rok
Jo jinak pisnes mi kam chodite do tech krouzku atd. diky snad si to vecer prectu
No to tak vypadá, ž Lůci bude do soukromé školky chodit min 1,5roku. Jestli ji nevezmou do státní příští rok. Zprvu jsem si říkala, že ten půlrok nějak překlepu a fin. a dojezdově to dáme,ale jestli mám 1,5roku chpdit ze školky v půl 6 domů
To už ven asi se opravdu nedostanem. Nehledě ta to, kdo bude s Honzou dělat úkoly, eventuelně vodit nějaké kroužky. Když zůstane doma bude sedět u PC jakobych ho neznala. ![]()
Kikim, tak to mě mrzí…no hlavně aby jsi bylo ok, tak dej vědět ![]()
Kac, a vy už někam s Luckou chodíte do školičky?
AknelinkaO píše:
A ty Marky s Martínkem jdeš u vás k zápisu? Je tak nějak s mýma holkama podobně starý…já nejdu, mám RD na 4 roky, u toho částečně pracuji, stejně by mi je nevzali a aktivit máme plno, navíc máme možnost chodit na dopo do jedné malé montessori školičky, kam už chodíme na anglinu a jedno odpo si hrát…takže to letos neřeším a stresovat se budu až příští rok
jj, ja to zkusim, my taky mame toho plno, denne 1-2× krouzek (dopo, odpo
a tak vidim, jaky kolektiv na nej ma pozitivni dopad
on me k zivotu od miminka „nepotrebuje“, takze nejake trauma z odlouceni na par hodin denne u nas nehrozi, uz i ted ho nechavam napr. na anglictine ve tride samotneho (vidim, ze kdyz tam su, tak dela lumparny, jak zmiznu, hned pry dava pozor a soustredi se
navic, v cervnu cekame martketku, tak se ji budu moc vice venovat bo ten muj raubir se musi stale hlidat ![]()
doktor, tak dnes nas telefonicky dostihl
ze jsme zapomeli na ockovani, tak zitra jdeme. vubec netusim na jake
martinek u doktora uz skoro rok nebyl a ze by mel byt jeste ted ockovan mi nejak uniklo ![]()
To teda fakt nevím, jaké očkování v tomhle věku???
My taky byly naposled na Priorixu a o ničem jiném nevím, nabízel nám jen před školkou žloutenku ![]()
AknelinkaO píše:
To teda fakt nevím, jaké očkování v tomhle věku???My taky byly naposled na Priorixu a o ničem jiném nevím, nabízel nám jen před školkou žloutenku
on mel martinek diky predcasnemu porodu ockovani posunute. vim ze hexu a prevenar mame za sebou, a ted jsem si vzpomela ze, nekdy tusim v cervenci byl na nejake prvni davce neceho. v ockovacim prukaze to po doktorovi neprectu ![]()
mně to tuklo zpětně pozeptat se kolikátá byla překvapilo mně vůec že ji chtějí a že byla na 13tým místě nečekané. Takže ono za každého počasí déšt Nelinku k otmu není jednoduché ale ta školka co je tam zapsané ten 1 km z baráku je lepší esteticky jako venek mají lepší a chodí každý týden plavat to tam netuším zda to je každý týden. Prostě bue se mít lépe ale zajímalo mně to jako fakt jestli jsem třeba neměli vyčkávat a mít to vlastně u nosu.
Každopadně jsme rádi jen ono s 2 je to vše náročné a do budoucna už tam zůstane přehlašovat ji nehodlám bude tam mít svoje kamarádky
takže jednou školka a trvalá.
ta druhá byla 50m snad nelli mín…je to jen přejít přes ulici.
Tak prej krvacím ze stresu… Na nic jinýho asi nedošli,tak to svedli na to…
yl tam takovej mladoch tak buch vi,ale uz se to trochu uklidnilo…
Kikim, tak se koukej hodit víc do klidu
Teda to je zdůvodnění ![]()
Jinak my vydržely venku půl hoďky a jely se radši schovat do Olympie, projeli ji celou na bikách nakoupit do Alberta a zas zpět k auta a dojely jsme teď…takže super odpo ![]()
Chtěla jsi vědět, kam chodíme, je to tady…anglina a montessori dílnička, děti tam můžou i bez rodičů chodit do školičky na dopo, je to tam takové rodinné, holky to tam milují ![]()
http://www.studiozabka.cz/
Jinak máte někdo zájem o montessori systém, znáte třeba někoho, kdo navštěvuje montessori školku?…kdyžtak hoďte reference ![]()
Aknelinko-jsme zapsaní jako náhradníci do macešky. Jinak zatím všude chodíme „spolu“
Dneska jsme byli s Kamkou ve Veselé kavárně a posílám fotečky našich slečen.Od Kamči krásně zapozovala, zrovna když říkala, že její se nechce fotit!!
Zato má slečna nechtěla ani chviličku postát nebo na mě kouknout. ![]()
Kac, krásné fotečky ![]()
Aha do Macešky, těch je po Brně několik, ne? A tam je celodenní nebo dopo provoz?
Tak ona Lucka je ještě malá, když se tak dívám na ten metřík, kdy vlastně Ty chceš nastoupit do práce?
maceška je při CVČ tuším, že kdekoliv v Brně.(?)
Já musím nastoupit do práce jinak mě propustí. Nemám VŠ, tak by se mi práce hledala těžko. Jsem si tam jistá, protože tam pracuji už hmmm… už od 18let
a znám problematiku.
AknelinkaO píše: …Chtěla jsi vědět, kam chodíme, je to tady…anglina a montessori dílnička, děti tam můžou i bez rodičů chodit do školičky na dopo, je to tam takové rodinné, holky to tam milují
…
http://www.studiozabka.cz/
aknelinko, lucii znam
to je fajn, ze se ji to rozjelo
jsem za ni uplne rada, ze se vam to libi ![]()