Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj jsem maminka 5-mesicniho syna a rada bych nasla nejakou maminku nebo i tehulku z Brna Bohunic popr. blizkeho okoli. Jsem v Brne pristehovalec a tak hledame touto cestou. Tesime se na spolecne prochazky a dalsi aktivity.
Tak my jsme dneska zvládli ten jarní výlet za prasátky
a viděli jsme úplně čerstvě vylíhnutý selátka
nikde žádný bláto, kde byla loni voda letos jen suchý listí ![]()
@susannn píše:
Ahoj jsem maminka 5-mesicniho syna a rada bych nasla nejakou maminku nebo i tehulku z Brna Bohunic popr. blizkeho okoli. Jsem v Brne pristehovalec a tak hledame touto cestou. Tesime se na spolecne prochazky a dalsi aktivity.
No my jsme z Bohunic, ale většinu času trávíme na hřišti (mezi moldavskou a běloruskou). Tak nevím, jestli musíš jezdit s kočárkem, nebo můžeš postát
Nebo můžem vyrazit na krátkou procházku Lůci vozí svůj kočárek ![]()
tak náš indián… za 14dní máme přijít na KO s močí a ted co ti zbylí dva
nebo už jenom jeden nevím ![]()
Lacenko:muzem dojet na navstevu?? U Krisiku jsme se nenakazili a to se Barca s malim krisikem i po sobe valeli.
![]()
njn Katy ale k nám je teda cesta dlouhá a pro vás bez auta i časově a nervově velice namáhavá
Nebo bys vzala taxíka
![]()
@Lacenka píše:
njn Katy ale k nám je teda cesta dlouhá a pro vás bez auta i časově a nervově velice namáhaváNebo bys vzala taxíka
![]()
K Vam bych se taxikem nedoplatila.Ale Brno Popuvky jo jednou za cas se da vyuzit
lepsi nez jit hlavnim nadrazim v noci.
Já už to nebudu hrotit… Když tak, babičky přijedou hlídat. ![]()
Zítra jdu do solné na Orlí (10-11h)Jde někdo taky???
Holky a jak je to dlouho co jste byli u Krisat na tuleňdě? Nám končila inkubace tento týden v úterý takž ejsme to lapli úúplně na poslední chvíly…za tři týdny od kontaktu s pupínkama
Kac - může se tam chodit s kašlem? Malá v noci furt kašle, už jsem z toho nešťastná
Doktorka furt jen říká vydržte.. No nevím ![]()
Záleží jaký ten kašel je. ![]()
My kašleme jen trochu, tak jdeme. To je nějaká divná Dr.
to vám něco doporučila co užíváte, že řekla, vydržte?? ![]()
Kac - nekolikrát jsme tam byly, poslechově je vždy čistá.. Ale těžko říct, protože tam řve, tak nevím, jestli doktorka něco může slyšet
No předepsala nám Spiropent, jenže to Alí plive, takže dáváme Sinecod na noc a stejnak se to nelepší. Teploty nemá. Akorát do nosu kapem Pamycon, že tam měla nález bakterie. V krku neměla nic.. Ale malá se mi v nosi dusí kašlem a polyká hleny.. Jsem bezradná
Trvá to už třetí týden..
Kamko-to tak to pamycon je ATB-ne? To jí teče z nosu do krku a proto ten kašel. Ale by jsme dostali(v prosinci) ATB do nosu i pusy-protože byla totál zahrleněná. I v noci blinkala, proto jsme jí nedávali večer mlíko. A po doužívání to bylo OK několik měsíců (3). Ted zase nějaký lehký kašel.
A rýma že 3× za den utírám nos už není rýma. ![]()