Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
917
31.3.12 23:22

Ahoj jsem maminka 5-mesicniho syna a rada bych nasla nejakou maminku nebo i tehulku z Brna Bohunic popr. blizkeho okoli. Jsem v Brne pristehovalec a tak hledame touto cestou. Tesime se na spolecne prochazky a dalsi aktivity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
1.4.12 22:28

Tak my jsme dneska zvládli ten jarní výlet za prasátky :mrgreen: a viděli jsme úplně čerstvě vylíhnutý selátka :mrgreen: nikde žádný bláto, kde byla loni voda letos jen suchý listí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.4.12 08:41
@susannn píše:
Ahoj jsem maminka 5-mesicniho syna a rada bych nasla nejakou maminku nebo i tehulku z Brna Bohunic popr. blizkeho okoli. Jsem v Brne pristehovalec a tak hledame touto cestou. Tesime se na spolecne prochazky a dalsi aktivity.

No my jsme z Bohunic, ale většinu času trávíme na hřišti (mezi moldavskou a běloruskou). Tak nevím, jestli musíš jezdit s kočárkem, nebo můžeš postát ;) Nebo můžem vyrazit na krátkou procházku Lůci vozí svůj kočárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.4.12 10:35

tak náš indián… za 14dní máme přijít na KO s močí a ted co ti zbylí dva :nevim: nebo už jenom jeden nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.4.12 10:41

Lacenko:muzem dojet na navstevu?? U Krisiku jsme se nenakazili a to se Barca s malim krisikem i po sobe valeli. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.4.12 10:47

njn Katy ale k nám je teda cesta dlouhá a pro vás bez auta i časově a nervově velice namáhavá ;) Nebo bys vzala taxíka :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.4.12 10:50
@Lacenka píše:
njn Katy ale k nám je teda cesta dlouhá a pro vás bez auta i časově a nervově velice namáhavá ;) Nebo bys vzala taxíka :mrgreen: :lol:

K Vam bych se taxikem nedoplatila.Ale Brno Popuvky jo jednou za cas se da vyuzit :lol: lepsi nez jit hlavnim nadrazim v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.4.12 12:53

No my taky hlásíme „nenakaženi“ Krisíci byli málo agresivní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.4.12 12:54

Kac jdeme shanet nestovice. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.4.12 13:07

Já už to nebudu hrotit… Když tak, babičky přijedou hlídat. ;)

Zítra jdu do solné na Orlí (10-11h)Jde někdo taky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.4.12 13:09

Holky a jak je to dlouho co jste byli u Krisat na tuleňdě? Nám končila inkubace tento týden v úterý takž ejsme to lapli úúplně na poslední chvíly…za tři týdny od kontaktu s pupínkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.4.12 14:44

Kac - může se tam chodit s kašlem? Malá v noci furt kašle, už jsem z toho nešťastná :-( Doktorka furt jen říká vydržte.. No nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.4.12 15:11

Záleží jaký ten kašel je. :nevim:
My kašleme jen trochu, tak jdeme. To je nějaká divná Dr. :think: to vám něco doporučila co užíváte, že řekla, vydržte?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.4.12 15:24

Kac - nekolikrát jsme tam byly, poslechově je vždy čistá.. Ale těžko říct, protože tam řve, tak nevím, jestli doktorka něco může slyšet :-( No předepsala nám Spiropent, jenže to Alí plive, takže dáváme Sinecod na noc a stejnak se to nelepší. Teploty nemá. Akorát do nosu kapem Pamycon, že tam měla nález bakterie. V krku neměla nic.. Ale malá se mi v nosi dusí kašlem a polyká hleny.. Jsem bezradná :zed: Trvá to už třetí týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.4.12 15:28

Kamko-to tak to pamycon je ATB-ne? To jí teče z nosu do krku a proto ten kašel. Ale by jsme dostali(v prosinci) ATB do nosu i pusy-protože byla totál zahrleněná. I v noci blinkala, proto jsme jí nedávali večer mlíko. A po doužívání to bylo OK několik měsíců (3). Ted zase nějaký lehký kašel.
A rýma že 3× za den utírám nos už není rýma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová