Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
21.1.13 12:00

Jo byly am ty etirel jenže ne 116 nikde prostě nemají tuto velikot :( a mně už z toho tak hrabe že dnes se mně zdálo o kombinéze :mrgreen: :mrgreen:

frčím do školy pro dnešek mám infakrt :mrgreen: PPL mně tu nahání

J8 nevím no ted leda koupit na slepo od někoho to už nikde nemají už zbývá jen futurum.

přee jen snoxx stojí 1699 Kč nehráblo mně a mají bohužel 122/128 velý tuty a 110/116 je jí malý :twisted:
JIný rozptyl nemají.
Alphine pro drahota :twisted: a taky nemli mám pocit

hervis tam taky nic tam mají ty snoxy
intersport jediný že tam bude v olympii a zbyytek je to už ve výrpodeji ale jako cena se moc nezměnila.

Tak koukám po chvilkách na mmb ale mám obavy ji kupvoat mám míry té co ji byla malá a musím odhadvoat a nechci zas žádný krám od tamana zda chápeš přece jen at je to trochu pořádné no děsné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.1.13 12:01

Stále spokojená z lindexem vzpomínám jak si říkala, že jsou fajn malá je ted posedlá mumíkama od nich :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5891
21.1.13 12:06

@Marry11 Lindex máme taky rádi ;)
Proto říkám, fakt největší výběr je bohužel na podzim :roll:
Od ťamanů si prý někdo chválí Ydi, tu taky prodávají na mmb, ale osobní zkušenost nemám. No tak snad ještě něco seženete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
21.1.13 12:10

My máme z Tchiba tyhle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

A co něco takového? Není to teda nové, je to starší kolekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.1.13 13:15

To jsou pálky co?
asi koupím jen ty oteplovačky a je to a nebudu to už řešit nezmrzla loni nezmrzne snad i letos :lol:

Už je tu mám obě tak já frčím s nimi do akce malá ze školky nadšená a zítra tam spinká, že teda maminka infarkt nedostane tak se těší na obídek co uvařím jak bude Nelišek spinkat :hug:
Přece jen mně usne pokaždý v 11 50 a v 11 55 startuju z domu a v 12 00 jde po svých :lol: :lol: a to je teda režim to je hruza pka jede chudák až do večera :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
21.1.13 16:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.1.13 20:14

Ahojky holky, neprodavate nekdo lyze carve 80cm, lyzaky 29-30?dekuju za info.

holky, co shanite skolku, posilam info od sylvy (ano, te z kenny klubu :-)), oteviraji letos na lidicke. je fakt bajo uca nejen na plavani - martinek uz sam plave :hug: zacly jsme ted chodit s marketkou (6m) a taky se ji to moooc libi :hug:

Rádi bychom Vás a Vaše děti pozvali pohrát si do naší miniškoličky na Lidické ulici 16, dne 30.1.2013, kdy jsme si pro Vás připravili DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ!
Přijďte okouknout příjemné domácí prostředí, kde by Vaše děti mohly každý den trávit dopoledne hrami a různými programy, zaměřujícími se na jejich psychomotorickou výchovu a kde by si s nimi hrály vyškolené instruktorky s praxí.
Přijmáme děti již od 1,5 roku, rodiče ale mohou přihlásit i děti starší, které se například nedostaly do mateřské školy.
Cena je 100,–/hodina…tzn.400,–/den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
22.1.13 14:24

@Kamka33 Kami, ani ne. Začínali jsme někdy v létě, tak to netrvalo ani půl roku. Ale manža přišel z práce unavený že vždycky s Anetkou vytuhnul, když ji uspával. Tak bylo buzení, někdy se mi ho podařilo vzbudit, někdy ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.1.13 02:24

@didi81 jojo, to tak bývá s unavenýma tatínkama.-) U nás taky milostné akce až spíš o víkendu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.13 09:45

@didi81 @Kamka33 tak to vam asi zavidim, my sme si ukradli chvilku na silvestra, ked decka spali, buchlo sampicko, my sa presunuli spolu do sprchy… a po chodbe tap tap tap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
23.1.13 13:53

@Bábi Zlopočasná @Kamka33 No teď už je to lepší, malá má už svůj pokojíček s velkou postelí, tak už u ní nezůstáváme. Uspává se sama, tak už máme po večerech více času i si povykládat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
23.1.13 15:07

Bábi:hoj co se vám narodilo za překvapení jak si sama byla překvapená že čekáte :lol: :mrgreen:

Tak a já jsem se teda dožrala pro dnešek Nelicha neuspím už ani v kočáru odmítala tam už i sedět, že bude sedět sama v tramvaji :nevim: a dobrý dojedu domu po jídle se spánek nekonal a ted razím pro Nikuč do školky s tím, že maminka si vyžehlila a navařila jenže pan Nelich to nějak nepochopil :zed: :zed: nevadí žehlit budu večer a režim si ji brát po obědě je daleko lepší mín náročný nebot Nikča ji pomáhá zabavit po dobu jídla :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
23.1.13 21:53

@Marry11 prekvapila nas princezna cislo dva  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.1.13 22:50

Ja dnes taky nemohla miminko uspat! cely dopolko dobry a pak usnula vzdy jen par minut a spi az ted! A Ali jeste nespi, spala navecer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
27.1.13 20:46

Prosím, kde v Br seženu lžičku (začínáme příkrmy),která má tu část, co dáváte do úst, měkkou (jakoby silikon)??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová