Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
1.4.13 14:52

Maminecky, preku krasne velikonoce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.4.13 15:13
@markytka3 píše:
Maminecky, preku krasne velikonoce :mavam:

I ja se pridavam. :mavam:
@markytka3 : jaky mas zkusenosti s Jane v terenu. Vesnice, pole les, snih.
Myslela jsem ze jsem vybrala quinny. Ale nejsem si jista uplne. :lol:.Sice kdyz jsem si zkousela Jane v obchode tak ne uplne mi sedlo ale chce to zvyk asi. A divam se ze se daji sehnat celkem levne z druhe ruky ted jsem objevila jeste v zaruce tedy sportovni sedacka a korbicka za 7000. A cenove bych rekla bych na stejno jak to quinny prave ze. Tak nevim. Prijdou mi mensi kolecka u toho jane nez u toho quinny ale zas jak se treba chova po tom poli ve snehu atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
1.4.13 15:39

@kattkka slalomak je uzasny, i v hlubokem snehu na sjezdovce jsem s nim letos jezdila. lehounky (chytnu kocar pod pazi a vybehnu sama schody :-)), kdybych znova vybirala, jdu zas do nej. pozor a je rozdil mezi slalom pro a slalom reverse ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.4.13 16:42
@markytka3 píše:
@kattkka slalomak je uzasny, i v hlubokem snehu na sjezdovce jsem s nim letos jezdila. lehounky (chytnu kocar pod pazi a vybehnu sama schody :-)), kdybych znova vybirala, jdu zas do nej. pozor a je rozdil mezi slalom pro a slalom reverse ju

jo ten reverse nechcu je mensi a divnej.Ale to PRO bych chtela.Jako tech kocaru je strasne moc.ja prave ze vybiram podle vahy takze kdyz ho vytahnes ty tak jjka musim 5 :lol:. KOcaru spousta ale co jsem slysela tak to jANE Z TECH TRIKOLEK VEDE.taky aby hlavne byl az ho budem porizovat chcu osobni odber nejlepe at se mrknu na nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.4.13 16:56

@kattkka mrkni jeste na TFK uzasnej sportovni kocat do terenu ;) jezdim po lese v Kohoutkach a super, na brusle taky a je hlavne velky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.4.13 17:08
@berruska píše:
@kattkka mrkni jeste na TFK uzasnej sportovni kocat do terenu ;) jezdim po lese v Kohoutkach a super, na brusle taky a je hlavne velky ;)

Dekuju.Na nej jsem uz koukala.Ale uz je tezky preferujem co nejlehci a do terenu.Jako driv jsem mela kocar 14kg a kazde kg navic tam je znat…jezdime sice autem ale sposuta veci se dopravuju mhd jsme kousek za Brna ale dekuju za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.4.13 19:00

Kaaatka ahoj moc moc gratuluju k miminku užívej odpočívej v uvozkách :lol: :mrgreen:

JÁ MUSELA POŘÍDIT DRUHŽ KOČÁR JAK JÁ NEJSEM PRO TO VLASTNIT milion kočárku - jsem normálně potkala maminku v tramvaji a ta mně zahlásila že si objednala 5 tý kočár? To asi střídá každý den jiný což se mně zdá nenormální.

DŮVOD?
MĚLA JSEM APPOL ALUX TY BRDO já byla tak naivní v prvním těhotenství že jsem vybírala nevím jak ale nedala se to. Nebot NIkča nerada chodila sama a ovládat tento kočár 1 rukou jsem normálně málem padla.
Tak těkžý jako sice skvělý nákupní košík ale ta tíha bez komnetáře.

TAKŽE nakonec jsem dopadla jako vítěz a koupila si Jane pro slalom pro to jak jsem říkala k čemu kočár za 11 000 Kč tak to je prostě poklad spokojený máma spokojený dítě se říct nedá NELI NENÁVIDÍ KOČÁR :lol: :mrgreen: jak zastavím vylízá ale když se musí se musí.

Takže za mně koupit tento kočár jiný ne jaá opravdu ted hodně vybírala nebotšlo fakt o důležitou koupi at netahám tolik nakladu.

KOUPILA JSEM JEN SPORTOVNÍ VERZI a časem si dokoupim i korbičku a autosedačku jenže můj tvrdí že autosedačka je zbytečná ale je to tak pohodlné že bych si koupila ještě i ty 2 věci ale uvidíme časem :lol: :mrgreen: :mrgreen:

AT ZDÁRNĚ VYBEREŠ A OŠAHAT HO MŮŽEŠ U MNĚ jestli budeš poblíž někde v Brně :lol:

• Citovat
  • Upravit
24320
1.4.13 19:03

@Marry11 : dekuju za dalsi recenze.To bych mohla az budu v Brne.To neni spatny napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.4.13 19:11

Quinny jsem se též rozhodovala ty golfky co mají terenní kola ted ti nevím co to byl za typ a ted ti nevm co mně na nich vadilo mám pcit že nožičky by měla Nelča nějak moc dole skoro a kolech mám pocit a košík stál za houby.

TEN JANE SLALOM PRO JSME OŠAHALI v panterovi A ŘEKLI SI JE ŠPATNÝ nakonec jmsme zase studovaly dál a jeli ošahat kočáry na antonínskou A TAM jsem zhodnotila quiny a ten jeden terenní ted neví název ta těžký 3kombinace a ta byla fakt těžká…Sice podobné jako janné ale ne.
A tam to JANÉ BUD MĚLI ELPŠÍ TEREN NA ZKOUŠKU TAM NÁM TO SEDLO TAK že jsme si řekli koupíme ho Neli se v něm líbilo a objednala jsem ho NOVÝ Z NETU až doprava domů vyšlo to výhodněji.

NECHCI TU DĚLAT REKLAMU ALE JANÉ FAKT VÍTĚZÍ V terenu když jsou nějaký dost výmoly vypneš na chvíli a doporučují to otečné kolo a jedeš dál…Fakt je to drahý kočár ale stoj zato to ovkládaní otočit se na místě v malým prostoru je sí ho nemůžu vynachválit

• Citovat
  • Upravit
13197
2.4.13 10:25

@kattkka ntb. katko, ja ten svuj prodavam bo se mi nechce dalsi 2 roky shromazdovat autosedacku a korbu, mam to se vsemi vaky (zimni na sportak, a zimni na korbu), clonami, vetsim kosikem sitym namiru (mam i origo), cena je 5500 kc.

ju a slalom pro ridim jednou rukou a pojidam u toho zmrzlinku nebo parek v rohliku, je ovladatelny jednou rukou a v terenu stabilni, o jizde na inline nemluve :-)

jo a budu si kupovat slalom pro jen sportak :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.4.13 10:38
@markytka3 píše:
@kattkka ntb. katko, ja ten svuj prodavam bo se mi nechce dalsi 2 roky shromazdovat autosedacku a korbu, mam to se vsemi vaky (zimni na sportak, a zimni na korbu), clonami, vetsim kosikem sitym namiru (mam i origo), cena je 5500 kc.

ju a slalom pro ridim jednou rukou a pojidam u toho zmrzlinku nebo parek v rohliku, je ovladatelny jednou rukou a v terenu stabilni, o jizde na inline nemluve :-)

jo a budu si kupovat slalom pro jen sportak :-) :-) :-) :-)

jakou mas kolekci nebo rok uvedeni do provozu??
ja ted premyslela proc dva roky shromazdovat a uz tomu rozumim :lol: no a zvlast korbu a sedacku neprodas??.No ja premyslela ze bych koupila vse postupne.Pac treba ty roky 2010-2011 uveden do provozu se da sehnat levne do 5000+-.Vcera jsem cosi objevila jeste v zaruce ve dvojkombinaci za 7 a jeste v zaruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.4.13 12:48

Kaatka doporučuji nic proti ale kup si určitě sporák NOVÝ A ZBYTEK hlubokou a sedačku si dokoup i když no se doporučuje i autosedačku mít novou.

MŮJ MNĚ ODMÍTÁ AUTOSEDAČKU KUPOVAT PRÝ nám stačí zánovní že k čemu to přišpendlit časem na kočár takže já si časem budu shánět jen korbičku :mrgreen: :lol:
ale uvidíme já věřím, že mu to příjde praktické už ted si stěžuje tahání 2 sedaček že dá hoknu :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
2.4.13 12:51
@Marry11 píše:
Kaatka doporučuji nic proti ale kup si určitě sporák NOVÝ A ZBYTEK hlubokou a sedačku si dokoup i když no se doporučuje i autosedačku mít novou.MŮJ MNĚ ODMÍTÁ AUTOSEDAČKU KUPOVAT PRÝ nám stačí zánovní že k čemu to přišpendlit časem na kočár takže já si časem budu shánět jen korbičku :mrgreen: :lol:
ale uvidíme já věřím, že mu to příjde praktické už ted si stěžuje tahání 2 sedaček že dá hoknu :lol: :mrgreen:

Nekradem. A mam ten kocar na jedno dite. :lol:.Navic neco jineho je koupit kocar do mesta a na venkov.KDyz zrusim kocar za 5000nebudu nastvana kdyz zrusim za 12 tak budu a hodne. ;)

Příspěvek upraven 02.04.13 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.4.13 12:51

Markytka jsem už z toho madar máš ted slalom pro nebo nemáš slalom pro a budeš ho kupovat? Ale ovládáš ho jednou rukou zajímavé :lol: tak ho asi máš.

NO já taky jednou rukou telefonuju ale to je spíš ted nemám čas jede mně tramvaj a pokládám :lol: :mrgreen: je to fakt super kočár na rychlost ty maratony na tramvaje s tou starou herkou se nedalo zvládat pokaždý jsem musela nadvezdnout kočár.
Ale ten neprodáváme máme ho jako zánovní u babičky takže se nemusí jezdit kočárem a oni at si s ním tam dělají co chtějí já ho tam nevozím :mrgreen: leze mně na nervy kdo ten kočár vybíral :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
2.4.13 12:53

Kaatka já vím, ale co když ti do 2 let odejde? :mrgreen: :lol: nikdy nevíš ale pokud koupíš i se zárukou tak doufám že ti poslouží já ho pouřídila až u Nelči měla asi 8 měsíců??? no v černu no skoro rok měla a to se divím, že jsem to rok skoro vydržela mít 2 děti s tou těžkou herkou :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová