Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@markytka3 píše:
Maminecky, preku krasne velikonoce
I ja se pridavam. ![]()
@markytka3 : jaky mas zkusenosti s Jane v terenu. Vesnice, pole les, snih.
Myslela jsem ze jsem vybrala quinny. Ale nejsem si jista uplne.
.Sice kdyz jsem si zkousela Jane v obchode tak ne uplne mi sedlo ale chce to zvyk asi. A divam se ze se daji sehnat celkem levne z druhe ruky ted jsem objevila jeste v zaruce tedy sportovni sedacka a korbicka za 7000. A cenove bych rekla bych na stejno jak to quinny prave ze. Tak nevim. Prijdou mi mensi kolecka u toho jane nez u toho quinny ale zas jak se treba chova po tom poli ve snehu atak.
@kattkka slalomak je uzasny, i v hlubokem snehu na sjezdovce jsem s nim letos jezdila. lehounky (chytnu kocar pod pazi a vybehnu sama schody
, kdybych znova vybirala, jdu zas do nej. pozor a je rozdil mezi slalom pro a slalom reverse ju
@markytka3 píše:
@kattkka slalomak je uzasny, i v hlubokem snehu na sjezdovce jsem s nim letos jezdila. lehounky (chytnu kocar pod pazi a vybehnu sama schody, kdybych znova vybirala, jdu zas do nej. pozor a je rozdil mezi slalom pro a slalom reverse ju
jo ten reverse nechcu je mensi a divnej.Ale to PRO bych chtela.Jako tech kocaru je strasne moc.ja prave ze vybiram podle vahy takze kdyz ho vytahnes ty tak jjka musim 5
. KOcaru spousta ale co jsem slysela tak to jANE Z TECH TRIKOLEK VEDE.taky aby hlavne byl az ho budem porizovat chcu osobni odber nejlepe at se mrknu na nej.
@kattkka mrkni jeste na TFK uzasnej sportovni kocat do terenu
jezdim po lese v Kohoutkach a super, na brusle taky a je hlavne velky ![]()
@berruska píše:
@kattkka mrkni jeste na TFK uzasnej sportovni kocat do terenujezdim po lese v Kohoutkach a super, na brusle taky a je hlavne velky
Dekuju.Na nej jsem uz koukala.Ale uz je tezky preferujem co nejlehci a do terenu.Jako driv jsem mela kocar 14kg a kazde kg navic tam je znat…jezdime sice autem ale sposuta veci se dopravuju mhd jsme kousek za Brna ale dekuju za tip.
Kaaatka ahoj moc moc gratuluju k miminku užívej odpočívej v uvozkách
![]()
JÁ MUSELA POŘÍDIT DRUHŽ KOČÁR JAK JÁ NEJSEM PRO TO VLASTNIT milion kočárku - jsem normálně potkala maminku v tramvaji a ta mně zahlásila že si objednala 5 tý kočár? To asi střídá každý den jiný což se mně zdá nenormální.
DŮVOD?
MĚLA JSEM APPOL ALUX TY BRDO já byla tak naivní v prvním těhotenství že jsem vybírala nevím jak ale nedala se to. Nebot NIkča nerada chodila sama a ovládat tento kočár 1 rukou jsem normálně málem padla.
Tak těkžý jako sice skvělý nákupní košík ale ta tíha bez komnetáře.
TAKŽE nakonec jsem dopadla jako vítěz a koupila si Jane pro slalom pro to jak jsem říkala k čemu kočár za 11 000 Kč tak to je prostě poklad spokojený máma spokojený dítě se říct nedá NELI NENÁVIDÍ KOČÁR
jak zastavím vylízá ale když se musí se musí.
Takže za mně koupit tento kočár jiný ne jaá opravdu ted hodně vybírala nebotšlo fakt o důležitou koupi at netahám tolik nakladu.
KOUPILA JSEM JEN SPORTOVNÍ VERZI a časem si dokoupim i korbičku a autosedačku jenže můj tvrdí že autosedačka je zbytečná ale je to tak pohodlné že bych si koupila ještě i ty 2 věci ale uvidíme časem
![]()
AT ZDÁRNĚ VYBEREŠ A OŠAHAT HO MŮŽEŠ U MNĚ jestli budeš poblíž někde v Brně ![]()
@Marry11 : dekuju za dalsi recenze.To bych mohla az budu v Brne.To neni spatny napad.
Quinny jsem se též rozhodovala ty golfky co mají terenní kola ted ti nevím co to byl za typ a ted ti nevm co mně na nich vadilo mám pcit že nožičky by měla Nelča nějak moc dole skoro a kolech mám pocit a košík stál za houby.
TEN JANE SLALOM PRO JSME OŠAHALI v panterovi A ŘEKLI SI JE ŠPATNÝ nakonec jmsme zase studovaly dál a jeli ošahat kočáry na antonínskou A TAM jsem zhodnotila quiny a ten jeden terenní ted neví název ta těžký 3kombinace a ta byla fakt těžká…Sice podobné jako janné ale ne.
A tam to JANÉ BUD MĚLI ELPŠÍ TEREN NA ZKOUŠKU TAM NÁM TO SEDLO TAK že jsme si řekli koupíme ho Neli se v něm líbilo a objednala jsem ho NOVÝ Z NETU až doprava domů vyšlo to výhodněji.
NECHCI TU DĚLAT REKLAMU ALE JANÉ FAKT VÍTĚZÍ V terenu když jsou nějaký dost výmoly vypneš na chvíli a doporučují to otečné kolo a jedeš dál…Fakt je to drahý kočár ale stoj zato to ovkládaní otočit se na místě v malým prostoru je sí ho nemůžu vynachválit
@kattkka ntb. katko, ja ten svuj prodavam bo se mi nechce dalsi 2 roky shromazdovat autosedacku a korbu, mam to se vsemi vaky (zimni na sportak, a zimni na korbu), clonami, vetsim kosikem sitym namiru (mam i origo), cena je 5500 kc.
ju a slalom pro ridim jednou rukou a pojidam u toho zmrzlinku nebo parek v rohliku, je ovladatelny jednou rukou a v terenu stabilni, o jizde na inline nemluve ![]()
jo a budu si kupovat slalom pro jen sportak
![]()
@markytka3 píše:
@kattkka ntb. katko, ja ten svuj prodavam bo se mi nechce dalsi 2 roky shromazdovat autosedacku a korbu, mam to se vsemi vaky (zimni na sportak, a zimni na korbu), clonami, vetsim kosikem sitym namiru (mam i origo), cena je 5500 kc.ju a slalom pro ridim jednou rukou a pojidam u toho zmrzlinku nebo parek v rohliku, je ovladatelny jednou rukou a v terenu stabilni, o jizde na inline nemluve
jo a budu si kupovat slalom pro jen sportak![]()
![]()
![]()
jakou mas kolekci nebo rok uvedeni do provozu??
ja ted premyslela proc dva roky shromazdovat a uz tomu rozumim
no a zvlast korbu a sedacku neprodas??.No ja premyslela ze bych koupila vse postupne.Pac treba ty roky 2010-2011 uveden do provozu se da sehnat levne do 5000+-.Vcera jsem cosi objevila jeste v zaruce ve dvojkombinaci za 7 a jeste v zaruce…
Kaatka doporučuji nic proti ale kup si určitě sporák NOVÝ A ZBYTEK hlubokou a sedačku si dokoup i když no se doporučuje i autosedačku mít novou.
MŮJ MNĚ ODMÍTÁ AUTOSEDAČKU KUPOVAT PRÝ nám stačí zánovní že k čemu to přišpendlit časem na kočár takže já si časem budu shánět jen korbičku
![]()
ale uvidíme já věřím, že mu to příjde praktické už ted si stěžuje tahání 2 sedaček že dá hoknu
![]()
@Marry11 píše:
Kaatka doporučuji nic proti ale kup si určitě sporák NOVÝ A ZBYTEK hlubokou a sedačku si dokoup i když no se doporučuje i autosedačku mít novou.MŮJ MNĚ ODMÍTÁ AUTOSEDAČKU KUPOVAT PRÝ nám stačí zánovní že k čemu to přišpendlit časem na kočár takže já si časem budu shánět jen korbičku![]()
ale uvidíme já věřím, že mu to příjde praktické už ted si stěžuje tahání 2 sedaček že dá hoknu![]()
Nekradem. A mam ten kocar na jedno dite.
.Navic neco jineho je koupit kocar do mesta a na venkov.KDyz zrusim kocar za 5000nebudu nastvana kdyz zrusim za 12 tak budu a hodne. ![]()
Příspěvek upraven 02.04.13 v 12:53
Markytka jsem už z toho madar máš ted slalom pro nebo nemáš slalom pro a budeš ho kupovat? Ale ovládáš ho jednou rukou zajímavé
tak ho asi máš.
NO já taky jednou rukou telefonuju ale to je spíš ted nemám čas jede mně tramvaj a pokládám
je to fakt super kočár na rychlost ty maratony na tramvaje s tou starou herkou se nedalo zvládat pokaždý jsem musela nadvezdnout kočár.
Ale ten neprodáváme máme ho jako zánovní u babičky takže se nemusí jezdit kočárem a oni at si s ním tam dělají co chtějí já ho tam nevozím
leze mně na nervy kdo ten kočár vybíral
![]()
Kaatka já vím, ale co když ti do 2 let odejde?
nikdy nevíš ale pokud koupíš i se zárukou tak doufám že ti poslouží já ho pouřídila až u Nelči měla asi 8 měsíců??? no v černu no skoro rok měla a to se divím, že jsem to rok skoro vydržela mít 2 děti s tou těžkou herkou
![]()