Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kr.pole, střed města, Černá pole, Lesná, Husovice, - holky kam se da jit v techto lokalitach na kafe s kocarkem, ne detske hernicky? dekujuuuu za rychle re
@markytka3 Jé ahoj Marky… No nejrychleji mě napadla Vaňkovka, ale tu ty asi nechceš slyšet… ![]()
@VeronikaDaKo Taky tam mám ještě obvoďačku ![]()
@Kamka33 Jo, to můžem ![]()
@kendra Ségra, teď tam tak často nejezdím, protože mi nebylo dobře. Na Tobískovi narozeniny jsme tam ale byli
Tak přijeďte vy, by jsme mohli vyzkoušet jednu herničku. Prý je super a děcka by se aspoň vyblbli
@Kamka33 píše:
Kde je super hernička?.-))
Didi bydlí v Tišnově, tak tam
Jinak já doporučuji Duhový ráj na Lesné
Slyšela jsem, že v IBC v Sunsetu, nebo jak, mají celou místnost s hračkama, ale nemám ověřeno. Naopak vyzkoušeno a doporučuji - Medlánky Coffee Club a Žabiny - Rubín - jednak cukrárnu pod schody pod poliklinikou - tam je domeček a hračky a druhak, v případě hezkého počasí, restaurace v patře - tam je zas klouzačka a pískoviště.
@Asteria můžu se zeptat kde v Medlánkách je ta kavárny? Medlánky mám za rohem a občas tam jezdím za tchýní na úřad. Děkuji
@kendra Je to hned u kruhového objezdu, naproti Sýpce - tam se občas konají bazárky od Mátáty. Jedna z nejlepšíh kaváren (tedy s jednou z nejlepších káv) v Brně. Ještě jsem chodila do Řečkovic u Billy, do kadeřnictví, ale už nechodím.
Kamka: gratuluju.
Mam dotaz nenajde se tu maminka, ktera ma kocarek quinny speedy? Potrebovala bych okouknout tu kolekci sotu brzdou. V brne je maji bohuzel akorat na objednavku.Byla v ruzovym panterovy, a v husovicich bali a ta, je maji na objednani. Videla jsem tu cernou kolekci ale chtela bych mrknout i na tu stou brzdou SX ta cerna ji nema. Je sice brzo ale nez se nadeju je cas objednavat.
@kattkka jejej holka koukam na metrik!!! moc gratulujuuuuuu!!!
![]()