Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
17.1.13 12:01

No fotku nemám. max nějakou rodinnou - to budu muset pohledat v archívu.
Tchynka tady dřív nepřijede, bydlí naštěstí :lol: daleko.
něco červeného tam je, ale je lehce klučičí, tak ani nevím jetli se vám bude líbit
už jsem hledala a nenašla. Synovce nemáme vyfoceného na svahu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
17.1.13 13:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.1.13 14:38

Kac díky no množná ještě dám výpravu směr centrum města ale to by bylo už naposlední výprava ale já mám obavy že to bude zas promarněný čas a že už je to přebrané.

TEd čekáme opraváře :mrgreen: neopraví pračku a můžu se jít klouzat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2616
17.1.13 14:54

@didi81 takže to bylo dlouhé snažení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
21.1.13 10:06

Školka Brno-střed
Ahoj holky, nemáte prosím někdo osobní zkušenost nebo nějaké info ohledně školek v MČ Brno-střed, konkrétně třeba MŠ Nádvorní, Křídlovická, Vídeňská, Kamenná nebo Soukenická?
Chystáme se k zápisu, tak jsem zvědavá, Brno-střed to ani letos nemá elektronicky, tak nevím, jestli je to výhoda, nebo nevýhoda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.1.13 11:00

Aknelinka chceš ji změnit nebo vás nevzaly??? 8o
Netušm malá chodí v Krpoli.

Dnes je ve školce normálně 1 týden nonstop a jede druhý týden.
dostla od Ježíšak vitamíny na imunitu tak že by?
jak dodje domů tak jsem se rozhodla, že začne 1× týdně ve školce spávat no dnes to bude krušný odmítá tam zůstávat :mrgreen: ale zato dostane navařenou polévku já to fakt pak nestihám :roll:

A uklidit a žehlit takže a pak ji to dám na 2× týdně ;)

• Citovat
  • Upravit
5891
21.1.13 11:02

@Marry11 Jdeme k zápisu poprvé, holky měly 3 loni v říjnu, takže budou nastupovat skoro jako čtyřleté, teda jestli je někam vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.1.13 11:05

Aha jsem myslela, že už máte 3 roky jsem popleta držím palce já uvažovala o přehllašování do školky ale nemám čas chodit jinam že udajně naše školka není extra a Nikča je v ní tedy spokojená ale to co se tam děje nevím nic mně neříká co za den dělá.

• Citovat
  • Upravit
5891
21.1.13 11:11

@Marry11 Holky teď mají 3 roky a 3 měsíce ;) Jo, na Tvou diskusi ohledně školky jsem někde narazila :roll: Ono v těch státních to bude asi všude tak nějak podobné, no, moc velké iluze si nedělám :roll: Ale malá tam stejně chodí málo, že, tak je to skoro jedno. Jsem taky zvědavá, jak holky budou nemocné nebo ne, do kolektivu chodíme běžně, ale není to každý den, takže zatím nejsou vůbec nemocné, snad je ty školkové bacily moc nesemelou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.1.13 11:18

No nakonec jsme s manželem usoudili, že ta moje kamarádka si stěžuje na všechno a na všechny a že nemůžou se věnovat jejímu synovi když tam mají 27 dětí a udajně se tam prý rvou s někým či co já fakt nevím zda je to pravda no a Nikči tam snad nikdo neubližuje…

No tak snad je to tam v pohodě.
Ven šla jen 1 třída možná ta naše sem tam ven nejde že jsou to mladší žáci ne?

Ono prý někde je něco a třeba by zas Nikč se tam nelíbilo ona do té dál ani chodit nechtěla a tam ji původně nevzaly.
Tady to byla haluz že jsem se o tom zmínila a vzaly ji že se odhlásila půlka školky že se v řečkách otevírala nová.

No a trochu nás hlodá jestli k tomu teda nebyl i jiný důvod ale doufám, že ne.
Mně učitelky příjdou v pohodě ona plní vše co má plnit nikdo si na nás nestěžuje takže to nechám pak bych si to za rok vyčítaly že se ji tam nelíbí a ještě to bude brát spousty času navíc.

• Citovat
  • Upravit
5891
21.1.13 11:32

@Marry11 No a nebyla nějaká společná akce i pro rodiče, abyste třeba viděli, jak to tam funguje, jaké jsou učitelky a tak? Jenže na tom se stejně nic nepozná, co? To je zas výhoda těch menších, třeba my chodíme na anglinu do Žabky, tam jsou i montessori jesličky a školička, a tam třeba pořádají 1× měsíčně setkání pro rodiče s učitelkami, různé společné akce, líbí se mi tam takový ten lidský přístup, no jo, ale je to soukromá a cena za 2 děti je samozřejmě jiná než ve státní :roll:
Tak hlavně, že je tam malá spokojená, ona by to snad dala najevo, kdyby se jí tam něco nelíbilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.1.13 11:37

Byly prý dílničky pro rodiče o vánocích to my byly nemocní.

prosím tě kombinéza snoxx kolik je tak dobrá cena?

udajně mu ji sleduje 23 lidí ja at nekoupím nějakej krám no zda se mně taková dinvě tenčí.

posílám foto já že u snoxx jsem taky stála ale taoto mně příjde zvláštní.

No každopádně mu ji sleduje několik lidí a je ochtný se na cenně i domlouvat?
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5891
21.1.13 11:43

@Marry11 Cenu Snoxxu nevím, máme obyč. kombinézy od Etirelu za 700,–Kč nové, připadají mi podobné jako tahle, jsou taky tenší, jsou dostačující, ale pokud je mokrý sníh, tak se rychle promočí, takže na takový používáme komplety z Tchiba, s těmi jsou spokojená moc, koupila jsem loni 98-104 a letos teprve dorostly do oteplováků, i když jiné oblečení už nosí 110-116. Mně se kombinace oteplovačky-bunda líbí i víc, je to lepší, když se jde pak ohřát na lyžích třeba do hospody, že se sundá jen bunda a neplandá jim nikde ten vršek kombinézy, navíc Tchibo to dělá i zapínací k sobě, takže se tam sníh nemá šanci dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.1.13 11:48

No asi to nekoupím stejně by ji to bylo spíš až příští rok a potřebuji ji letos u babičky je spousty sněhu a škoda toho nevužít no nějak se mně nezdá díky za radu to mně nenapadlo že i tak to může promoknout za se mně ten rukáv takový fakt jen polyester nebo co a nic ale prý je teplá udajně.
No s těm kombinéz jse už taky madar objeli jsme olympii, vankovku zbývá futurum ale už na to prdím asi ji stačí bunda s těmi oteplovacímu kalhoty nemám je teda nic extra tak asi koupím lepší a je to.

• Citovat
  • Upravit
5891
21.1.13 11:55

@Marry11 To já už zjistila první zimu, že se kombinézy a bundy musí kupovat už na podzim :roll:
Ale byli jste v Intersportu? Vím, že loni tam měli výprodeje na kombinézy a komplety od Etirelu.
Určitě se sníh musí užít, holky už začaly lyžovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová