Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marry11 píše:
Kaatka já vím, ale co když ti do 2 let odejde?![]()
nikdy nevíš ale pokud koupíš i se zárukou tak doufám že ti poslouží já ho pouřídila až u Nelči měla asi 8 měsíců??? no v černu no skoro rok měla a to se divím, že jsem to rok skoro vydržela mít 2 děti s tou těžkou herkou
![]()
Tak me to nebude stvat jako kdyz tady zrusim novy za 12tisic a poridim dalsi a beztak v roce a pul pocitam s golfkama. Uz se domlouvam s Markyt.
Aha já mám tento kočár jako hlavní žádný golfky sem nikdy nechtěla. Víš co to je nemít kam dat nákup?
A Nelča už počítám že začne chodit stačí mně když jedu normálně do centra a už vylízá a chce sedět u mně.
Je to hrozný mamánek
![]()
A on je to super kočár pohodlný široký takže jako i goflky super jako já teda bych si netroufla ho zvedat do šaliny ale goflky u mně vydržely nové přesn týden když byla Nikolka menší a dojela jsem je vrátit do obchodu na 2 kolech takže ty kolečka prostě do tereénu nejsou jako stojí nové kel 2000 Kč ale prostě já proto koupila tento kočár že ty kola jsou fakt dělaný pro mně
![]()
Hlavně kvůli váze abych to neměla těžké.
A můj prostě chtěl nový já měla několik použivaných a rozjetý jsme měli udajně vracený z reklamace ze záruky nebo jak to bylo ale nakonec jsme připlatili nebot ot bylo bez kabele a bez výbavy.
Hlavně správně kup to je důležitý at nekupuješ jak já trubka za 3 roky znova ![]()
A postýlku tu nemá nikdo na prodej?
ale ta moje snad nějaký rok ještě pojede dál ![]()
I když nedá se zvednout nahoru
ty děti je obě zničili ale normálně už tam mám všech 11 tyček chybí tam přidat 1 a tu jsm našla ve skříni
![]()
Ale byla to haluz nebot se nedalo ohřát ani jídlo Nelča vylezla z postele
![]()
@Marry11 : nevim co to je nemit kam dat nakup ja delam tydenni nakupy takze jedem autem nez jsme nemeli auto jezdival semnou deda porpipadne velky batoh. Takze kam nedam nakup je mi jedno. Jsme na vesnici takze nektere starosti mi odpadavaji.
golfky jsem mela chcico multiway a pak obyc na popojezd do Brna a ty multiway u nas byli super a mala moc s kocarem tady ani nechtela idelani prochazky tady mame i bez kocaru. Vyhoda vesnice.
postylku nekupuju mame matraci a mame cestovni mala v ni byla radsi jak v te klasicke.Kdyz se tam da klasicka matrace tak se muze pouzivat porad.
jinak ja nejsem narocny uzivatel.Ja si klidne koupim i uspineny a vycistim si ho sama
a kdyz se mi nebude libit potah tak jsem si vsimla ze u Jane se daji nechat presit a pod a ruzne doplnit. Chtela jsem novy quinny lec proste prijde mi to zbytecne na ten rok a pul-trictvrte.
Jasné jenže ono to není jen o nákupu víš, jedu ta velká já mám žízen já mám hlad takže vlastně mám bloknutý skoro veškeré místo a to nákup dělá ještě můj a nakupuji jen co relativně unesu má to taky sovji nosnost.
Já jen, že se mně zdál tak prima já golfky víš přece jen přejet pak ve městě to hrkání no to by se ani mslím Nelči nelíbilo mně to krkalo skoro ihned po použití ![]()
Prosím tě mně si nevšímej já asi sem ničit kočárů ale Janečko je bezvadné ![]()
Uvažovaly jsme kupovat nekupovat jenže to se fakt nedalo vydržet a nakonec to dopadlo KUPUJEME kvůli tíze toho starého nepraktické vystupování zatáčení křižovatky vodit starší měla jsem ji doma do 4 let
A ted když jedu chce jet pokaždý se mnou takže to pokračuje ![]()
A NOVÝ NEBO STARÝ? daly jsme na nový že prodej bue jasný za polovinu ale prostě nebudou problémy MŮJ UŽ BY BYL NASR ŽE SI MU STĚŽUJU ŽE TO ZAS nefunguje a to nejede však to znáš a za ty problémy mně dodal že mut o nestojí a v té době jsme měli ještě další plány.
Postýlku mám přenosnou nahoře jenže nechci ničit Nelči záda madračku sice mám jenže to by mně časem přišla na vylízání ona je strašně chytrá
![]()
No spravil mně to 3 šroubama vyvrtal tam díry nám se totiž odlámalo 13tyček 3 tyčky bl mor najít ale už jsme našli komplet a posunout postel už nejde nahoru takže pokud praskne 1 tyčka tak budu sledovat výprodej a koupím si novou ![]()
Zánovní postel ti nevím nebot ta naše jak dopadla můj dodal:copak já mám na novou postel každých 5 let?
To bude v pohodě
![]()
@kattkka kato chicco multiway jsem letos prodavala kamoskam 2 ks, a jsou stejne tezke jako slalom pro
navic me desne pri predvadeni stvalo jak blbe brzi
vsak az uvidis slalomaka, na nejake golfky se vyprdnes bo je i super skladny.
@mary: mam slalomaka v plne palbe (vybave) a uz budu potrebovat jen sportak, tak ten co mam chci prodat sakumprdum, pripadne jen korbu a autosedacku a poridit si jen sportak.
@markytka3 : jako fakt tak to je super ze je tak lehky.Ja mela golfky na popojizdeni spis…A jinak me se snema dobre jezdilo ale rikam nejsem narocny uzivatel.
@kattkka jestli potrebujes prebalovak a postylku s kokosovou matraci, tak prodavam toto:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
postylka vyuzivana fakt minimalne bo deti spi od pocatku se mnou v posteli a navictuto jsme meli jen jako druhou v obyvaku. 100% stav.
@markytka3 píše:
@kattkka jestli potrebujes prebalovak a postylku s kokosovou matraci, tak prodavam toto: postylka vyuzivana fakt minimalne bo deti spi od pocatku se mnou v posteli a navictuto jsme meli jen jako druhou v obyvaku. 100% stav.
Prave ze nepotrebuju.
Ale dekuju.
MY mame lepsi zkusenosti s tou cestovni u male.Zni to divne ale je to tak.Mala se vecne zasekla ve spruslich nez to v tecetosvni spala uplne na dherne.
Markytka koukám přebalovák mám já s ho i u druhýho pořídila nebot nám se hodil do pokojíčku dětského c jsem zařídila můj tvrdil zbytečné stěhujem se ale nakonec tu zástaneme ještě nějaký ten rok dál prý se sem nadále vlezeme
![]()
A postýlku já uvidím jak bude vypadat jeho spravení ale zatím drží jupí nebot Neli mně odsunula postel a vyslezla to byla akce to bylo něco
Zachránila mně ohrádka z té už vylézt nedokázala ale prokřičela mně zato oběd
svačinu večeři než mně to spravil trvalo to ![]()
Ahojky! Jezdíte někdo na pobyty s dětmi, pořádáné nějakou organizací ![]()
@Zuza30 Ahoj, zatim jsem nejela, ale napr. Matata dela pobyty nebo Fantoska.. Nevim z jake jsi lokality?
@Zuza30 píše:
Ahojky! Nemáte někdo tipy na výlety s kočárkem Brno a okolí
Ještě bych přidala přehradu, oboru s prasátky a nebo cyklostezka za Olympií
@Zuza30 Ahoj, můžu ještě dotaz k tomu plavču? Musí mít mimčo plínku do vody a na tom ještě plavky, nebo stačí jen jedno z toho? Díky.