Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marry: no pokud nechces pidi dvur tak hold budete muset dojizdet.
.Jine reseni bohuzel neni.Muj dojizdi autem 35 minut bez auta hodku a pul skoro.Sice nejsme na baraku, ale na vesnici jsme ale bez auta nejde cimz nevim jestli mate auto.
No věřte mně že já už ty baráky znám nazpamět jednou byl dlouho náš favorit jiný dům a začínal mám pcit na ceně 3miliony a sknčil na ceně 2270 000 kč jenže prostě nebyl tam ani kousíček venku az barákem tažke byl jen v pozorování a zda ano nebo ne.
JENŽE DOMY SE ZAHRADKOU V BRNĚ JE CENA ZAS UPLĚN JINDE 3,8-4 MILIONY
ZA BRNEM SE VYJDEME I S CENOU DO 2,6 MILINŮ jenže chudák manžel já časem taky.
A děti ztratíme dříve když budem všichni celá rodina dojíždět.
A hledaly jsme tedy lokality co jsou na vlakové dráze aspon.
Ale nakonec co je asi lepší rodinný život se Zelným rinkem???
NEVM JAK TO DOPADNE třeba zase změníme postavení k tomu ale asi ne.
Ten dům asi koupíme vezmeme si s tebuo odhadce co si o něm myslí a pak se uvidí.
Ano máme jenže to bysme museli asi potřebovat 2 auta 1 by bylo málo.
Je to dost výdajů mimobrno a můj by chtěl ještě chlapečka takže dům stáhnul na max cenu 2,5 milinů protože 3 dítě nám vezme nejmín 4000-5000 kč ale pak řekl jednou mně bude stát co BARÁK
![]()
A PAK DODAL ŽE SI SOTVA SPLATÍ BARÁK A BUDE PO SMRTI ![]()
A co se týká domku je v našláplé klidné ulici žádná přes kterou vkuse budou jezdit auta JEN CO JE BLBÝ ŽE MÁ TEN PIDIDVOREK máte taky nějaký dvereček zahraku já nevím kde tam bydlíš ![]()
Ale třeba by nám to stačilo ona TCHÝNĚ MÁ ZAHRADU TAK 1000 m jenže není to tvoje že takže ale třeba políčko jahod by tam vešlo.
Neviděli jsme ho zatím.
Já už i procházím baráky co jsou ve vyšší katergorii a stejně i některé zahradku nemají takže zas at si nerveme vlasy ono čekat zda se objeví lepší možná můžem čekat věčně
ale zatím se nedá dům koupit takže máme čas na hledání a rozmyšlení.
Ale můj by to měl do práce 10 minut busem prostě my bysme s dětima za ním jezdili a bydlet někde v UJEZDĚ TŘEBA U BRNA tak prostě těžký se dopravovat jednou už na MD nebudu…
Práce je v Brně tam by byl prd.
@Marry11 píše:Mame taky jedno.Jedno staci. Mylsim ze zbytecne hledate problemy kde nejsou.
Ano máme jenže to bysme museli asi potřebovat 2 auta 1 by bylo málo.Je to dost výdajů mimobrno a můj by chtěl ještě chlapečka takže dům stáhnul na max cenu 2,5 milinů protože 3 dítě nám vezme nejmín 4000-5000 kč ale pak řekl jednou mně bude stát co BARÁK![]()
A PAK DODAL ŽE SI SOTVA SPLATÍ BARÁK A BUDE PO SMRTI
@Marry11 píše:
A co se týká domku je v našláplé klidné ulici žádná přes kterou vkuse budou jezdit auta JEN CO JE BLBÝ ŽE MÁ TEN PIDIDVOREK máte taky nějaký dvereček zahraku já nevím kde tam bydlíšAle třeba by nám to stačilo ona TCHÝNĚ MÁ ZAHRADU TAK 1000 m jenže není to tvoje že takže ale třeba políčko jahod by tam vešlo.
Neviděli jsme ho zatím.
Nemame ani jedno.Ale divame se zvlast po zahrade… A nebo jsme premyslleali o vymene za byt spodni se vstupem do zahrady kdyz by se nejaky nasel. Bydlime v Popuvkach u Brna. Muj muz jezdi do Blanska takze to ma 40km skoro pracovat trosku na druhe strane.
Kdyz si to clovek dobre z organizuje da se to s jednim autem a jeste muze vodit a vyzvedavat malou ze skolky.
Vis me prijede strasne srandezni jak bych se dopravovala.
.Popravde co maji rikat treba takovy Svedi.
.Jako taky je takovy zvlastni prezitek co nemam u zadku tam nejdu a je to spatne. Nevim co dela tvuj muz ale muj jednou je treba v Blansku jenomze za par let tam byt nemusi a muze byt v Brne nebo jezdit do Kurima atd proste muze byt jinde. Nevychazej jenom z toho co je ted ale i do budoucna.
Vis napisu ti to takhle. Obcas nas to tahne k Hradisti muz z tama pochazi. A premysleli jsme o koupi baracku na opraveni a casem se tam nastehovat. A a co ze by dojizdel 70km nejak by se to udelalo reseni je sposuta… Pokud se mam stehovat tak na barak ale se zahradou a nebo dolu do bytu ale jinam odmitam.
To ano ale i kdyby firma se odstěhovala zpět do zahraničí jen tak zase bude pracovat v Brně berou se tu jiný platy než v Blansku.
TAkže takto víš a ono pokud dům tak zahrada souhlasím ale to v Brně neseženeš a zas lepší pididvorek než panelák
@Marry11 píše:
To ano ale i kdyby firma se odstěhovala zpět do zahraničí jen tak zase bude pracovat v Brně berou se tu jiný platy než v Blansku.TAkže takto víš a ono pokud dům tak zahrada souhlasím ale to v Brně neseženeš a zas lepší pididvorek než panelák
@Marry11 Pardon že se vám míchám do diskuse - uvažovalas o Adamově? Já mám v úmyslu pro nejbližší dobu adamovský panelák - a časem bych si tam chtěl „na zelené louce“ postavit domek, jen co se trochu finančně zvednu. A líbí se mně, že jsem vlakem za 15 minut na brněnském Hlavním nádraží. (Konkrétně ulice Fibichova tam nevypadá marně…)
Podle me hloupost se zadluzit na dum bez zahrady aspon 500m.Jako popravde pokud bych se mela stehovat do radovky bez zahradky tak je mi lip na byte a ve finale levnejsi je ten byt. Dle meho je fakt blbost koupit neco bez zahrady…POkud se stehovat tak samostatne stojici…
@Jura007 píše:
@Marry11 Pardon že se vám míchám do diskuse - uvažovalas o Adamově? Já mám v úmyslu pro nejbližší dobu adamovský panelák - a časem bych si tam chtěl „na zelené louce“ postavit domek, jen co se trochu finančně zvednu. A líbí se mně, že jsem vlakem za 15 minut na brněnském Hlavním nádraží. (Konkrétně ulice Fibichova tam nevypadá marně…)
Myslis ti prvni zastavku od Brna?? Nebo tu druhou? My se shodli ze bydleni u te prvni zastavky by celkem slo ale o tak je to Adamov a ten ma svoji povest.
![]()
@kattkka Ty zastávky jdou takhle: Bílovice nad Svitavou - Babice nad Svitavou - Adamov. No a pokud jde o lysohlávky, tak ty rostou i za Útěchovem - a to je milionářská vesnička… ![]()
@Jura007 píše:
@kattkka Ty zastávky jdou takhle: Bílovice nad Svitavou - Babice nad Svitavou - Adamov. No a pokud jde o lysohlávky, tak ty rostou i za Útěchovem - a to je milionářská vesnička…
No to jo ale Adamov ma dve zastavky.
Kdyby jen lysohlavky
. Tam je toho spousta a ne jen ty rostouci…
.
Musím rpo oběd vysvětlím MUŽI TAKOVÝ PENÍZE JAKO JE TA FIRMA NIKDE NENÁBÍDNOUT pokud firma nezkrachuje není důvod ji měnit.