Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3686
17.5.13 20:31

Myslím, že jsme se asi dvakrát potkaly. Vždycky ses hezky usmála. ;) Teda doufám, že se nepletu, to by bylo trapný. :mrgreen: :mrgreen: Mimochodem, s mimčem tu jezdí hodně lidí, ale jaksi je blbé někoho oslovit na ulici. :) Ale naštěstí je tu u nás v ulici jedna maminka, tak s tou se bavíme a za pár měsíců bude další hned naproti. :palec: Kočárek mám tento.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.5.13 20:34

@Kapaz jane slalom pro reverse.Mas pravdu ten jsem tu potkala asi 2× to je pravda :lol: tech tu fakt moc neni. Ale jestli se usmivam nevim :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
17.5.13 20:41
@Jura007 píše: Že tak ptám - Brňačky, nebudete chtít některá v červenci meruňky? Je to sice až za dva měsíce, ale zatím to vypadá na nadúrodu - a tím pádem moooc drobných meruněk…
15 kilo dopravím kamkoliv v dosahu MHD (šalinkarta to jistí a dva košíky v obou rukách taky).

sice trochu se zpožděním, ale taky se hlásím o pár kil :mavam: mě stačí jeden košík :lol: Budu zásobovat pouze sebe a né zbytek rodiny. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
17.5.13 20:43

@kattkka :potlesk: :palec: Tak fajn, trefila jsem se dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.5.13 21:14
@Kapaz píše:
@kattkka :potlesk: :palec: Tak fajn, trefila jsem se dobře. :)

Tak az Vas potkam tak se budu hlasit. :). I kdyz ja jsem neprehlidnetulna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.5.13 01:02

Ahoj holky a jak se bydli azije v dirach? Uvazujem taky tak zit :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.5.13 02:28
@Kamka33 píše:
Ahoj holky a jak se bydli azije v dirach? Uvazujem taky tak zit :))

Já taky… Za měsíc se stěhuju směr Adamov. Včera jsem se byl podívat na byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.5.13 07:44
@Kamka33 píše:
Ahoj holky a jak se bydli azije v dirach? Uvazujem taky tak zit :))

V dire Popuvky se bydli dobre. Aspon za nas.Jako je potreba auto o tom zadna.Ale ma to svoje vyhody.My jsme tedy na byte.Ale porad lepsi jak Brno.Jsem rada ze jsme sem sli. Jedine o cem bychom premysleli kdyby jsme se meli stehovat do vetsiho tak o Bohunicich.Ale jsme spokojeni. Casem si snad tady koupime zahradu a bude.Mame to blizko do lesa, k rybniku v lete super koupani. V zime na nem bruslime.Za me spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.5.13 07:45
@Jura007 píše:
Já taky… Za měsíc se stěhuju směr Adamov. Včera jsem se byl podívat na byt.

Takze jsi se rozhodl ze jdes bydlet do Adomova. A kupujes nebo k pronajmu??Jestli to neni tajne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
18.5.13 08:30

Tak u nás ve Střelicích se taky žije dobře. V Brně jsem vyrostla, mám ho ráda, ale ta dědina má své kouzlo. Ale taky záleží, kde ta dědina je :). Od nás jsem za 15 minut v centru Brna, no…nějakou úplnou samotu, to zas teda ne :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.5.13 10:10
@kattkka píše:
Takze jsi se rozhodl ze jdes bydlet do Adomova. A kupujes nebo k pronajmu??Jestli to neni tajne.

Zatím pronájem. Doufám, že do tří let budu schopný koupit vlastní. Ale uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.5.13 12:09

Adamov mi prijde takovej pustej a moc do kopce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.5.13 12:12

Popuvky jsme taky asi zkoumali, nebo to byly popovice!?! byl tam slyset autodrom!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.5.13 12:18

Zdravím střeličandu Jazune:-) Taky bydlíme ve Střelicích - i když pouze v podnájmu, takže zatím nevim, kde v budoucnu zakotvíme napevno, ale líbilo by se mi tu zůstat, moc se nám tu líbí! A i pro prcka je to tu moc fajn - příroda, hřiště, cukrárna…:-) Ten autodrom bych i tipla na ty Popůvky, občas je slyšet i ve Střelicích, když fouká vítr naším směrem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
18.5.13 12:26

@zvidava taky zdravím :). To jsme na tom stejně, taky tu bydlíme v pronajatém bytě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová