Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
15.5.13 23:31

Zelený 6+1?? tak to netusim o kterým je řeč :-) Já měla na mysli jen ty, co mají vylepený na baráku plakát od realitky a ten nejde přehlednout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.5.13 18:34

Že tak ptám - Brňačky, nebudete chtít některá v červenci meruňky? Je to sice až za dva měsíce, ale zatím to vypadá na nadúrodu - a tím pádem moooc drobných meruněk…
15 kilo dopravím kamkoliv v dosahu MHD (šalinkarta to jistí a dva košíky v obou rukách taky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
16.5.13 19:34
@Jura007 píše: Že tak ptám - Brňačky, nebudete chtít některá v červenci meruňky? Je to sice až za dva měsíce, ale zatím to vypadá na nadúrodu - a tím pádem moooc drobných meruněk…
15 kilo dopravím kamkoliv v dosahu MHD (šalinkarta to jistí a dva košíky v obou rukách taky).

Jé, to já bych brala…tak pokud budou nějaké přebytky, tak se hlásím :). Meruňky a zejména marmeláda z nich se u nás těší velké oblibě :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.5.13 19:38

@Jazune Tak jo… Moc toho asi nebude, řádově desítky kilo… ty doby, kdy jsem sklízel 26 metráků a všechno se sypalo do beček, to už je pryč.
Jinak pro upřesnění, ty meruňky jsou odrůdy Rakovského, ta zraje později a trochu nestejnoměrně. Víc jich bude tvrdších, spíš na zavaření, jen menšina bude na marmeládu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
16.5.13 19:56

@Jura007 aha, ale i tak by to bylo výborné. Míváme meruňky od babičky, ale letos to u nich prý vypadá hrozně špatně :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.5.13 20:07
@Jura007 píše: Že tak ptám - Brňačky, nebudete chtít některá v červenci meruňky? Je to sice až za dva měsíce, ale zatím to vypadá na nadúrodu - a tím pádem moooc drobných meruněk…
15 kilo dopravím kamkoliv v dosahu MHD (šalinkarta to jistí a dva košíky v obou rukách taky).

Zeptam se babicky jak na tom jsou letos merunkama.
Ale kdyby bylo hodne rajcat hlasime se urcite.Jsme kecupovy domaci je domaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.5.13 20:08
@Jazune píše:
@Jura007 aha, ale i tak by to bylo výborné. Míváme meruňky od babičky, ale letos to u nich prý vypadá hrozně špatně :(.

Zdravim sousedku z obvedlejsi vesnice. :oops:.Zajimalo odkus jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.5.13 22:36

@Jura007 taky bych mela zajem o mekci a sladke :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
17.5.13 07:45
@kattkka píše:
Zdravim sousedku z obvedlejsi vesnice. :oops:.Zajimalo odkus jsi.

Taky zdravím :mavam:. Zrovna včera jsme zavítali do vašich končin, tedy muž tam bývá pracovně častěji, my jen tu a tam na otočku :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.5.13 08:04
@Kamka33 píše:
@Jura007 taky bych mela zajem o mekci a sladke :palec:

Zrovna odrůda Rakovského se vyznačuje tím, že jednu stranu má ještě nedozrálou a druhá už je rozměklá. Proto se nejčastěji používají buď na kompot nebo nasypat do bečky a vypálit. Ale letos je dost netypický rok, tak třeba ti budu moct vyhovět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
17.5.13 12:26

Ahoj, můžu sek vám přidat? :oops: Kamarádky mám spíš zatím bezdětné, tak bych zde ráda načerpala nějaké tipy kam na prochajdy, do kavárny a třeba našla i nějakou další kamarádku. :) Je mi 28, mám 4 měsíční dceru a bydlím v jedné díře za Brnem. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.5.13 20:20
@Kapaz píše:
Ahoj, můžu sek vám přidat? :oops: Kamarádky mám spíš zatím bezdětné, tak bych zde ráda načerpala nějaké tipy kam na prochajdy, do kavárny a třeba našla i nějakou další kamarádku. :) Je mi 28, mám 4 měsíční dceru a bydlím v jedné díře za Brnem. :lol: :lol:

Taky bydlime v jedne dire za Brnem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
17.5.13 20:22

@kattkka Já vím, jsem to poznala podle fotky a jména a věku dcerky… :P :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.5.13 20:24
@Kapaz píše:
@kattkka Já vím, jsem to poznala podle fotky a jména a věku dcerky… :P :mrgreen: :mrgreen:
:think:. Jako premyslim kdo tu pobliz chodi s malim mimcem :think:. Jaky mas kocar? Treba budu vedet. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.5.13 20:29

Jako premyslim mamin s kocarama tu chodi hodne to je pravda.Jako popravde do kocarku nevidim. Takze kdo tu ma 4mesicni Elisku fakt netusim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová