Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zelený 6+1?? tak to netusim o kterým je řeč
Já měla na mysli jen ty, co mají vylepený na baráku plakát od realitky a ten nejde přehlednout ![]()
Že tak ptám - Brňačky, nebudete chtít některá v červenci meruňky? Je to sice až za dva měsíce, ale zatím to vypadá na nadúrodu - a tím pádem moooc drobných meruněk…
15 kilo dopravím kamkoliv v dosahu MHD (šalinkarta to jistí a dva košíky v obou rukách taky).
@Jura007 píše: Že tak ptám - Brňačky, nebudete chtít některá v červenci meruňky? Je to sice až za dva měsíce, ale zatím to vypadá na nadúrodu - a tím pádem moooc drobných meruněk…
15 kilo dopravím kamkoliv v dosahu MHD (šalinkarta to jistí a dva košíky v obou rukách taky).
Jé, to já bych brala…tak pokud budou nějaké přebytky, tak se hlásím
. Meruňky a zejména marmeláda z nich se u nás těší velké oblibě
.
@Jazune Tak jo… Moc toho asi nebude, řádově desítky kilo… ty doby, kdy jsem sklízel 26 metráků a všechno se sypalo do beček, to už je pryč.
Jinak pro upřesnění, ty meruňky jsou odrůdy Rakovského, ta zraje později a trochu nestejnoměrně. Víc jich bude tvrdších, spíš na zavaření, jen menšina bude na marmeládu.
@Jura007 aha, ale i tak by to bylo výborné. Míváme meruňky od babičky, ale letos to u nich prý vypadá hrozně špatně
.
@Jura007 píše: Že tak ptám - Brňačky, nebudete chtít některá v červenci meruňky? Je to sice až za dva měsíce, ale zatím to vypadá na nadúrodu - a tím pádem moooc drobných meruněk…
Zeptam se babicky jak na tom jsou letos merunkama.
Ale kdyby bylo hodne rajcat hlasime se urcite.Jsme kecupovy domaci je domaci.
@Jazune píše:
@Jura007 aha, ale i tak by to bylo výborné. Míváme meruňky od babičky, ale letos to u nich prý vypadá hrozně špatně.
Zdravim sousedku z obvedlejsi vesnice.
.Zajimalo odkus jsi.
@kattkka píše:
Zdravim sousedku z obvedlejsi vesnice..Zajimalo odkus jsi.
Taky zdravím
. Zrovna včera jsme zavítali do vašich končin, tedy muž tam bývá pracovně častěji, my jen tu a tam na otočku
.
@Kamka33 píše:
@Jura007 taky bych mela zajem o mekci a sladke
Zrovna odrůda Rakovského se vyznačuje tím, že jednu stranu má ještě nedozrálou a druhá už je rozměklá. Proto se nejčastěji používají buď na kompot nebo nasypat do bečky a vypálit. Ale letos je dost netypický rok, tak třeba ti budu moct vyhovět…
Ahoj, můžu sek vám přidat?
Kamarádky mám spíš zatím bezdětné, tak bych zde ráda načerpala nějaké tipy kam na prochajdy, do kavárny a třeba našla i nějakou další kamarádku.
Je mi 28, mám 4 měsíční dceru a bydlím v jedné díře za Brnem.
![]()
@Kapaz píše:
Ahoj, můžu sek vám přidat?Kamarádky mám spíš zatím bezdětné, tak bych zde ráda načerpala nějaké tipy kam na prochajdy, do kavárny a třeba našla i nějakou další kamarádku.
Je mi 28, mám 4 měsíční dceru a bydlím v jedné díře za Brnem.
![]()
Taky bydlime v jedne dire za Brnem
![]()
@kattkka Já vím, jsem to poznala podle fotky a jména a věku dcerky…
![]()
@Kapaz píše:
@kattkka Já vím, jsem to poznala podle fotky a jména a věku dcerky…![]()
![]()
Jako premyslim mamin s kocarama tu chodi hodne to je pravda.Jako popravde do kocarku nevidim. Takze kdo tu ma 4mesicni Elisku fakt netusim. ![]()