Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
20.5.13 10:02
@Marry11 píše:
Balenka starší se bojí tech tvých 2 zvířat co tam dělají hrozně se jich bojí a zalezla do postele :)No já se těším až jednous e přestěhujeme ale zvědavý lidi jsou všude tím pádem až výjd za baráku tak se mně hned zeptají co se menší stalo že byla odnesená na rukou od zacháranářů. Ptali se kdo ji vezme já se nehlásila nebot můj mně zakál do nemocnice vjet že se mám prý napřed uklidnit :(

Hele Marry me neco unika. Mala zarudlej krk…Ale proc ta sanitka. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.5.13 10:05

Kaatka asi ti to objasním:
my s balenkou jsme křísili naše 2 děti menší se stejnou diagnozou.

A starší ta je jen nemocná má zarudlý ted hodně krk a udělaly výter zda má spravný ATB pokud ne ve středu ji je změní.

Takže já měla nemocné ted obě děti ale jedno trochu vážněji.
A s ní jdu jště ve středu do dětské.

Na uterý nás chtěli bojedant na 11tou ale můj spěchá do práce však to znáš takže středa v 7 30 tak to padnu :)

• Citovat
  • Upravit
398
20.5.13 10:25
@balenka píše:
A jejda, tak jsem se právě dozvěděla, že budeme prodávat byt 3+1 na Lesné. Dnes začínáme vyklizení…

Ahojky! Mohla bych se zeptat jestli jste už nábídku o prodeji dávali do realitky, my hledáme byt na Lesné. Mohla bych poprosit o nějaký bližší info o prodeji? Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.5.13 10:28
@Marry11 píše:
Kaatka asi ti to objasním:
my s balenkou jsme křísili naše 2 děti menší se stejnou diagnozou.

A starší ta je jen nemocná má zarudlý ted hodně krk a udělaly výter zda má spravný ATB pokud ne ve středu ji je změní.

Takže já měla nemocné ted obě děti ale jedno trochu vážněji.
A s ní jdu jště ve středu do dětské.

Na uterý nás chtěli bojedant na 11tou ale můj spěchá do práce však to znáš takže středa v 7 30 tak to padnu :)

Aha. A diagnoza u te nejmensi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
20.5.13 10:33

@Zuza30 myslím, že to ještě nikde není, budeme mít schůzku ve středu nebo čtvrtek. Pak pisnu info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
20.5.13 10:33

@Zuza30 myslím, že to ještě nikde není, budeme mít schůzku ve středu nebo čtvrtek. Pak pisnu info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.5.13 10:39

Zeptej se bálenky zda to tu mohu napsat je to na prd že je to otevřená diskuze :(

• Citovat
  • Upravit
3780
20.5.13 10:42

Jasně, naše Aduš měla vysoké horečky a při nich febrilní křeče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.5.13 10:50
@balenka píše:
Jasně, naše Aduš měla vysoké horečky a při nich febrilní křeče…
:-(.
Takze ted jste ve strehu.
Nekde jsem cetla ze se vyskytuji prave ze hodne u malich deti.
Priznam se ze nevim co bych delala. Hlavne jsem zmatkar.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.5.13 11:04

Jinak mně hodily diagnozu:vysoká teplota jemně prosáklý nosohltan s prořezáváním zubů!
vyrostly ji 2 stoličky takže když díěti rostou zuby může dostat febrilní křeče.

No co už ted hlavně, že jsme to zvládly

Já jsem byla ráda, že jsem s malou se dostala domnů a nejhorší se odehrálo doma.
Mudra byla překvapená koukala vám se opakovaly podruhý křeče? My ne to měla ted ta menší :) takže asi už je ujistíme až do smrti :).
 snad.

• Citovat
  • Upravit
3800
20.5.13 12:32

Ahojky, zítra jedu do Brna poradíte kam se tam jít podívat? Po nákupech i po památkách. Nikdy jsem tam nebyla jen projížděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
20.5.13 13:23

@Black Tears Záleží s kým jedeš a co vás zajímá. Krásná je procházka po Špilberku, zajímavá je kostnice pod kostelem sv. Jakuba. Děti by určitě bavil Anthropos - nádherné pravěké muzeum s mamutem a dalšíma zvířatama. Zoo není špatná, ale v ČR je určitě spousta hezčích… Na zpestření je kousek od centra park Lužánky s pěkným dětským hřištěm. Nebo Kraví hora s hvězdárnou, ale to chce se podívat, jestli mají nějaký program. Památek je tu dost, ale těžko říct co by vás bavilo. Asi doporučuju koupit si brněnské pověsti a projít pár věcí z knihy. Je to zajímavější než jen koukat na krokodýla u stropu a kolo na zdi. Ty příběhy jsou moc pěkný a je to vlastně návod kam se podívat - O paně na Orlí, O zazděném radním, Proč jedna Staré radnici jedna věžička šikmá, atd. Nevím přesně ty názvy. :) Vedle straé radnice je hned akvárium. Malé, ale hezké. Na radnici je vyhlídka. Pak kupa kostelů, krásný je třeba Minoritský kostel na Minoritské. A nákupy - no kolem centra jsou nějaké obchodní domy - Velký špalíček u Zelného trhu a Vaňkovka u Zvonařky nebo pak nějaké obchody v centru samostatně, ale to taky záleží co bys chtěla konkrétně. Snad jsem aspoň trochu poradila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
20.5.13 13:27

@Kapaz Jedu sama a děti nemám.

Hlavně se tam jedu kouknout, už to plánuju asi 2 roky a teď jsem se k tomu konečně dokopala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.5.13 20:24

@Black Tears Botanická zahrada na Kotlářské (skleníky se slušně vzrostlýma kaktusama, míň známé tuzemské rostliny, atd.), nákupní centrum Olympia s multikinem, za Olympií je zahradní železnička (u řeky), Technické muzeum na Purkyňové, Zelný trh a u něho kapucínská krypta s mumiema (pod kostelem Nalezení svatého Kříže), komentovaná prohlídková trasa brněnského podzemí (je potřeba se informovat na Turistickém informačním centru na ul. Radnické), dá se vylézt po schodech na ochoz věže Staré radnice a prohlídnout si střed Brna z ptačí perspektivy, na Radické je taky prodejna minerálů a polodrahokamů (vždycky chodím očumovat :oops: ), no a samozřejmě je v Brně několik (až několik desítek…) parků. Podle mě asi nejhezčí jsou v Pisárkách u Anthroposu, pod Špilberkem, na Kraví hoře u hvězdárny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
20.5.13 20:33

@Jura007 Dekuju
Doufam, ze bude hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...