Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3800
30.5.13 13:32

@Marry11 Ty mas 4 deti? Jak to zvladas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
30.5.13 13:34

Ne já mám 2 :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3800
30.5.13 13:54

@Marry11 aha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
30.5.13 13:57

No nevím jak přišla nato kam s moji energii ale dnes teda jo zabalila jsem to už kolem 23 a můj tu skládal počítaš do 2 do rána a my spaly při světle nic si nepamatuji.

TEd obě děti spí a sedíme nakonec celý den doma :))

4 děti fakt ne?

3 děti se ještě uvidí já na to nespěchám takže až jednou padne tak padne můj mně včea objednal 30ovu testů a 20těhu za neuvěřitelných 120 kč i s pouštou mám zakáaz ty dny odhadovat kdy můžem kdy ne :lol: :mrgreen:

J8 pádím odpočnout a podělat práci v kuchyni

• Citovat
  • Upravit
2616
2.6.13 08:05

@Marry11 No prijde mi ze litas cele dny bez odpocinku, tak me zajima tva strava :hug: jinak ano sem tam pisu v noci, jelikoz obcas potrebuju svuj cas jen pro sebe si i uzit a ne ho jen prospat.. Ale vetsinou spis usnu jak davam spat Ali a ona me chce u sebe a drzet me za vlasy nebo ruku a ja u toho sem tam usnu az do rana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.6.13 09:43

No jím hodně zdravě ;) nemyslím tím zase že jim samý saláty ale prostě nejím už vůbec knedlíky já nevím musela by ses zeptat na druh oběda co třeba nejím :)

snídani polévka oběd svačina večeře a to bokem jak jsem jedla kdysi po prvním porodu už není nato tolik času proto už nevážím váhu co jsem vážila a sem konečně hubená si toho všichni i na oslavě všimly asi si toho nejde nevšímnout :))

Jinak znáš to s 2 dětma už je to takový oběhaný ale skvělý ti řeknu pokud chci 3 budu muset zvolnit :mrgreen: už se snažím chodit pomaleji :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2616
2.6.13 09:48

No to jsem se z toho dozvedela :lol: napis vikendovy jidelnicek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.6.13 10:38

No prostě cokoliv co se mín koření kvůi dětem a nejím zásadně smažená jídla :mrgreen: hranolky smažený sýr prostě toto.

Včera na oslavě jsem měla po 2 letech řízek :jazyk: :jazyk: My prostě to doma nejíme. Kromě vánoc ale včera jsem měla 5ti chodovou večeři ale já teda nesnědla vše nebot nějakou játrovou paštiku by do mně nikdo nedostal :mrgreen: :mrgreen:

A co se týká skladkého jím to v omezeném množství  ;)

• Citovat
  • Upravit
Marry11
2.6.13 10:41

Včera na oslavě když viděl muj 4 děti na písku 2 naše a 2 cizi tak řekl je to KRÁSNÉ no a hudba skvělý připadala jsem si jak na svatbě ale rozbíl v tom, že ty 2 děti už nenechají aby si člověk relativně zatancoval :mrgreen:
Neli to byla akce po 2 hodinách už i běhala ale oslavovt chtěla venk ne vevnitř :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1096
15.6.13 00:57

Prosím, dáte mi tip na ubytování v brně (jedu nemocnice černopolní a pak zoo) kde se dá přespat, s koupelnou a snídaní? ale ne 4* tu nepotřebuji, budu mít dvě děti :-) a pak chci vyrazit do vyškova, děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
15.6.13 13:42

@DianaAndílek dobry den a jak stare jsou deti? ja znam v okoli jen hotel belcredi nebo v marianskem udoli kadlcuv mlyn a oboji nabizi fajn prostredi i pro deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
15.6.13 13:44

Zalezi jestli jedete autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.6.13 14:11

Co takhle Motorest Rohlenka? Je to přímo u dálnice, směrem na Vyškov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.6.13 17:24

Jedeme autem a děti mají 5let a 20měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.6.13 18:14

Anebo tady - Hotel Akord Ale je tam trochu problém s nájezdem do dvora… Najíždí se z dost rušné ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová