Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No nevím jak přišla nato kam s moji energii ale dnes teda jo zabalila jsem to už kolem 23 a můj tu skládal počítaš do 2 do rána a my spaly při světle nic si nepamatuji.
TEd obě děti spí a sedíme nakonec celý den doma ![]()
4 děti fakt ne?
3 děti se ještě uvidí já na to nespěchám takže až jednou padne tak padne můj mně včea objednal 30ovu testů a 20těhu za neuvěřitelných 120 kč i s pouštou mám zakáaz ty dny odhadovat kdy můžem kdy ne
![]()
J8 pádím odpočnout a podělat práci v kuchyni
@Marry11 No prijde mi ze litas cele dny bez odpocinku, tak me zajima tva strava
jinak ano sem tam pisu v noci, jelikoz obcas potrebuju svuj cas jen pro sebe si i uzit a ne ho jen prospat.. Ale vetsinou spis usnu jak davam spat Ali a ona me chce u sebe a drzet me za vlasy nebo ruku a ja u toho sem tam usnu az do rana ![]()
No jím hodně zdravě
nemyslím tím zase že jim samý saláty ale prostě nejím už vůbec knedlíky já nevím musela by ses zeptat na druh oběda co třeba nejím ![]()
snídani polévka oběd svačina večeře a to bokem jak jsem jedla kdysi po prvním porodu už není nato tolik času proto už nevážím váhu co jsem vážila a sem konečně hubená si toho všichni i na oslavě všimly asi si toho nejde nevšímnout ![]()
Jinak znáš to s 2 dětma už je to takový oběhaný ale skvělý ti řeknu pokud chci 3 budu muset zvolnit
už se snažím chodit pomaleji
![]()
No prostě cokoliv co se mín koření kvůi dětem a nejím zásadně smažená jídla
hranolky smažený sýr prostě toto.
Včera na oslavě jsem měla po 2 letech řízek
My prostě to doma nejíme. Kromě vánoc ale včera jsem měla 5ti chodovou večeři ale já teda nesnědla vše nebot nějakou játrovou paštiku by do mně nikdo nedostal
![]()
A co se týká skladkého jím to v omezeném množství ![]()
Včera na oslavě když viděl muj 4 děti na písku 2 naše a 2 cizi tak řekl je to KRÁSNÉ no a hudba skvělý připadala jsem si jak na svatbě ale rozbíl v tom, že ty 2 děti už nenechají aby si člověk relativně zatancoval ![]()
Neli to byla akce po 2 hodinách už i běhala ale oslavovt chtěla venk ne vevnitř ![]()
Prosím, dáte mi tip na ubytování v brně (jedu nemocnice černopolní a pak zoo) kde se dá přespat, s koupelnou a snídaní? ale ne 4* tu nepotřebuji, budu mít dvě děti
a pak chci vyrazit do vyškova, děkuji ![]()
@DianaAndílek dobry den a jak stare jsou deti? ja znam v okoli jen hotel belcredi nebo v marianskem udoli kadlcuv mlyn a oboji nabizi fajn prostredi i pro deti
Co takhle Motorest Rohlenka? Je to přímo u dálnice, směrem na Vyškov.
Anebo tady - Hotel Akord Ale je tam trochu problém s nájezdem do dvora… Najíždí se z dost rušné ulice.