Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj by bych ochotný se uvázat koupí za 3,2 když by to bylo že se tam nic nebude dělat nevím zda se to realně dá zařídit ![]()
ta novostaba je fakt novostavba nějak po té prohlídce měn došlo až ráno, že to nebude to pravý starý dům ![]()
A paneláky se mně zdají všechny o ničem vše stejný plesnivý uvěznění
A bud se oblíct nebo trčet doma takto potřebuju dodělat něco doma hodím je na písek a kouknu se a je klid
bože to je lahoda
neli je totiž hrozný raubíř doslova ![]()
Jo do realky můj vůbec nechce prý by ho vkuse volali
že si bude hledat sám v překladu on bude střelet já hledat
ne chápu potřebuje si odpočinout.
@Marry11 No právě, taky jsem utekla z Brna i za cenu taxikaření. Ale ta pohoda, že se nemusíš převlíkat a někam trajdat na hřiště a děti vypustíš na zahradu, to je fakt k nezaplacení ![]()
@labell 10min. za Olympií, Měnín…takže ten jih moc dobře znám, Tuřany, Sokolnice, Újezd, Rajhrad…a nejhezčí je to stejně na tom severu ![]()
Aknelka přesně takk víš jak někdy se ti nechce a přitom bys ráda ty děti vzala ven a nebo když počasí vypadá celej den na prd a ty si řekneš asi bude pršet pak vůbec neprší a sedíš doma ![]()
A hlavně to vaření prosím tě nejlepší než že bch rovnou viděla na tu menší nebot s ní je to na zabití už
nenávidí postle takže mně tu chodí pořád někde po mísnosti a spíš vařím přes večer nebot s ní se to nedá tím pádem by to bylo nádherný ona by se venku zabavila o Nikolce ani nemluvím ta je hodná ta by na ni dohlížela nadhěrně by se uklízel byt nikdo by nikde nazavazel a přesto bych na celou rodinu viděla naemrzelo měn že zas musím uklízet a můj venčí děti aby se vůbec uklidio ![]()
A takto mně mrzí že s nimi nejsem takto si sednu odpčinu jdu uklízet je to fakt perfektní!
jen to najít přece jen rodiče mít už taky navždy nebudeme a auto to jistí třeba mamku na barák vzít na nějaký den a je to.
Stejně časově se vídáme i tak mín i když jsme v Brně.
@AknelinkaO ale tam je hezky u vás…sever se počítá co prosím, su totální debil na tohle. ![]()
Proč jste s rozhodly pro měnín???
No ale bylo to fajn jít na tu prohlídku nebot už vím kde chci skončit já miluju totiž spíš vesnice jako ten klid ty tuřany bylo jen fajn že to má blízko do práce nevím možná kdyby ta zahradka byla větší i když pořád jsem měla strach starý dům té práce jeeště neměli ani vanu a děti by si měli užít koupání nve vaně.
Stejně nákupy dělat týdenní tk b se hold sedlo nakoupilo dělal domácí chleb vyhazuj spousty rohlíků tím bysme určitě ušetřili ale dáme tedy peníze do dopravy než koupit starý dům v Brně ![]()
tím se vlastně ten dům prodraží tou dopravou.
Ale možná se to zas vrátí v té zahradě co tam vypěstuješ???
@AknelinkaO ha už to vím.
Černá Pole, Husovice, Soběšice, Lesná, Zábrdovice
Aknelka tys žila přímo v Brně?
když jste se rozhodly odstěhovat???
můj se bojí abych pak našla nějakou tu práci a taky to cestování se prodraží
ale ted do práce dalších 4 roky neplánuju jit
těžký no těžký.
Uvidíme jdu to tu už budit to zas bude noc jsem mu slíbila brzy spánek ![]()
@labell Pro mě jsou to Bílovice a dál, jako mimo Brno ![]()
@Marry11 Ne ne, vyrůstala jsem v Měníně a nesnášela jsem to dojíždění
Takže jsem pak utekla do Brna a byla celá šťastná. Jenže tady je dům po rodičích, táta zemřel a máma žije s přítelem v Brně a nechce tu ta za živého boha prodat
Takže jsem usoudila, že lepší je s dětma být na venkově, i když je to někdy opruz pořád dojíždět, člověk potřebuje 2 auta, ale zas fakt ta zahrada je k nezaplacení, už bych do Brna nešla…teda jo, na barák se zahradou, ale to je nereálné ![]()
Jo a pěstování na zahradě jsem z duše nenáviděla, jak jsem k tomu byla nucená
A teď kvůli holkám toho pěstuju spoustu, není nad to se projít po zahradě a „napást se“ ![]()
Právě no těžký uvidíme co vymslíme večer ono abysme nečekali třeba 2 roky a nedaly tu zas tolik peněz za nájemné ale přesto se zase neunáhily ke koupi a časem by bylo něco lepšího.
Našla jsem '1 pozemek tka uvidime co šéf nato až dojde už měn jde z toho fakt hlava kolem dávám apuzu ![]()
No nikča o víkendu sázela kytičky a jak byla nadšená konečně taky něco dělají než doma nepořádek a skáčou po postlei ![]()
A taky sněhulka by na zahradce mohli dělat no je toho fakt moc těch výhod až to dojíždění
ale ten směr jak bydlíš ty by se dal kvůli té práci samozřejměn riziko je že pak práce nemusí být a buedeme v té lokalitě no něco hlavně na dráze vlaku uvidí se co dál.
záleží jeslti nato ještě budeme mít dost peněz.