Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kattkka Tak Barča půjde o rok dřív, tak budeme mít od vás info ![]()
@AknelinkaO : marry hleda problemy kde nejsou.Ale fakt. Proste nechapu proc nemuze jezdit do Brna k dr…Jako pro ne neni vhodna lokalita ani 10minut za Brnem. A myslim ze ani cast Bosonohy by pro ne nebyla taky dle toho co pise…
@AknelinkaO píše:
@kattkka Tak Barča půjde o rok dřív, tak budeme mít od vás info
Urcite. Uvidim. Jako nevim no. Radsi jsem chtela skolu se sportovni tridou nejlepe plavani a pak od 5tridy gympl poku dby neudelala prijimacky tak aby byla v nejake lepsi skole…
Tak jsme se asi divně dívaly nám vyšlo přes idos. 51 minut zvláštní že bysme se dívaly blbě tak to je super 4 minuty do rajhradu ![]()
tam právě je výstavba jednopodlažního to je problém všude staví schodový a to fkat nechce ani slyšet že má špatný nohy.
Takže vede tento:
http://www.sreality.cz/…-/2722362204
no my nato ještě pořádně určitě sedneme.
@kattkka Vidím, že máme stejné uvažování v dost věcech:mrgreen:
@AknelinkaO píše:
@kattkka Vidím, že máme stejné uvažování v dost věcech:mrgreen:
@kattkka Tak určitě, já jsem toho důkazem
Byla jsem první ročník 7.letých gymplů, chodila jsem na Křenku a nemůžu si to vynachválit. Na ZŠ samé jedničky, došla jsem tam a tam nás bylo stejných premiantů 30, takže nás to určitě hodně motivovalo a člověk se musel víc snažit. No ale uvidíme, co naše děti, že ![]()
@AknelinkaO : presne tak.Ja mam tedy ucnak. Ale za nas to byvalo jeste dobre celkem vsude ted je to horsi…
No ale nikdy nevíš jak tvoje dítě bude šikovný dat ho tam je sice pravda ale aby se taky netrápilo!
jak se dopravuje z Hajan?:)
Já jsme ráda, že se to ted snad víc pohne snad raci jsou asi nějaký pomalejší ![]()
moc děkuji za informace fakt jen pište dál můj se prostě bojí pro mně potom i získání práce že abych nedopadla do smrti bez práce.
Ale ted mně žádná nečeká čeká mně odstupné takže od začátku.
@Marry11 : ano to mas pravdu. A proto to jisti nejaka lepsi zakladka…
.
Marry: praci nemusis ani v Brne v dnesni dobe. Takze dosmrti budes doma to zas ne ale delsi dobu treba jo. Jenomze kdyz si koupis nekde neco velkeho za Brnem klidne dal tak nudit se nebudes aspon pres leto atd a nebude to tak strasne.Jako kdyz bez prijmu zustanes v Brne…
Ano já vím přesně tak škola nic moc humanitní a kde tě dnes vezmou s malýma dětima.
Takto jak vždy říkaval:že bych aspon něco dělala na zahradě když bych neměla práci.
Takže to dnes taky probereme že to i tak bude těžký v Brně.
Příspěvek upraven 28.06.13 v 22:15
To je strasne ze decka budou muset dojizdet. Uplne hrozne.Si to nedokazu predstavit jezis za rok a pul bude Barca dojizdet to bude strasny ji budu muset vozit jeste ve 4 tride.
Jeden den jsem nechala svoje 4,5 lete dite doma.2× zhruba 15-20minut nechtela jit semnou do obchodu. To jsem si dovolila asi strasne moc ze.
.
![]()
@kattkka To tu radši ani na emimi nepiš, jinak Tě tu ukamenují ![]()
@AknelinkaO píše:
@kattkka To tu radši ani na emimi nepiš, jinak Tě tu ukamenují
Me napadlo zalozit diskuzi.Ne ze bych se nudila ale premyslim o tom.
A co teprve to ze premyslim ze ji pustim ven pokud tam budou nejake deti o vikendu.
![]()