Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kattkka To ať Tě ani nenapadne, co kdyby se jí něco stalo
Jak s ní budeš sama cestovat k dr.? ![]()
@AknelinkaO píše:
@kattkka To ať Tě ani nenapadne, co kdyby se jí něco staloJak s ní budeš sama cestovat k dr.?
O vikendu je skoro manzel doma. Takze autem
.
.
Ahojte Holky,
sháním paní na úklid. Od září jedenkrát týdně na 3hodky(od13-16hod.)(vysavat, vytříd podlahu, koupelnu, záchod, kuchyň)
Neznáte někoho?
Nějak to nezvládám ještě s prací a radši se budu bavit s dětma, než luxovat a toho volného času co trávíme spolu zase tak moc není. Když uklízím tak tzn. pro děti, koukání na televizi. A ještě 2×mám hlad, 2×mám žíteň a to se opravdu nic nedá udělat. To ještě nechodím s LŮCOU do žádného kroužku, což od září začne.
Díky za tip!
@Kac : neznam nikoho. Ja uz to nedelam. V zari se nam ma narodit druhe. ![]()
Kaatka ještě k tématu muž si nechce půjčit moc peněz a chce to maximálně dat na 20 let.
takže tady je další omezení na 25 let to prostě dát nechce je nám oboum 30
A já hlavně nechci at to táhne moc sám chci taky aspon na zkrácený pracovat at něco dělám
nebudem už řeešit výsledek na řešení dám v pondělí
pěkně to o víkendu sepíšeme každopádně jsem ráda, e se to ted víc pohlo.
Já vím, že moc chce bydlet byl tak sešlý ale musíme fakt ještě namyslet než se zadlužit bezhlavě já to vidím jako v nádheru ale ta částka a doživotní beze změny stěhováním bysme tratili za 5let půl milionu
![]()
Já už nevím co k tomu dodat dám zase vědět nebojte však díky vám se to hne na zajímavé obrátky ![]()
@AknelinkaO píše:
@kattkka Aha, já myslela, že nastupuje až letos, tak to je fajn.
Taky chci, aby holky chodily v Brně, na Bakalku, autem to tam máme 15min.
jejej, tak to budou nasi deti chodit zase spolu, ja mam bakalku taky vybranou pro martinka i kdyz je to teda od nas 25min busem k vankovce a pak 10 min mhd nebo 20 min autem
bo u nas na dedine, kde je uzasny pediatr, lekarna s magistrou ktera se super vyzna i v homeopatikach, krouzky stoji 10-15 kc za vstup (cviceni, dilnicky, hernicka, tanecky, atletika…), do skolky se martinek dostal pred 3tim rokem v pohode, mame tu prirodni koupaliste kde uzena zebra stoji cca 35 kc (20 kc za 100g), pivko z domaciho slavkovskeho pivovaru, rocne plno akci, kde se rozdavaji zdarma burtiky, svaracek ci cajik v zime, hraje k tomu kapela, je tu skakaci hrad, trampolina, do slatiny jen 10 min autobusem ktery jezdi ve spicku kazdych 15min
zahradu do poli, baracek sice se schody ale vedle sousedi maji prizemni novostavbu do 3mega
…
(p. s. opravdu, zadna prd. l, ale hola realita vesnickeho zivota 10km za brnem) ![]()
@kattkka píše:
To je strasne ze decka budou muset dojizdet. Uplne hrozne.Si to nedokazu predstavit jezis za rok a pul bude Barca dojizdet to bude strasny ji budu muset vozit jeste ve 4 tride.
Jeden den jsem nechala svoje 4,5 lete dite doma.2× zhruba 15-20minut nechtela jit semnou do obchodu. To jsem si dovolila asi strasne moc ze.![]()
.
kato no to teda, ja nechavam marketku skoro kazde rano spinkat a vezu martinka do skolky (cca 5min a jsem zpatky), bo marketka zdedila s martinkem krasnou nemoc - miluje spanek
takze vstava denne az kolem 9 hodky. no a taky to radsi nikde neventiluju aby me neukamenovali ![]()
@kattkka píše:
Taky mam v merku Bakalku.Ale ta bude vypadat blede podle informaci je problem se tam dostat. Takze pak bud Armenska-skrz plavani nebo jeste na Vedlejsi jsem si rikala ze bych ji dala.Mala ma uz 4,5 vsak si zapni metriky nahore a ukaze se ti jak stare mam dite.Příspěvek upraven 27.06.13 v 10:29
jj to je, delaji se tam prijimacky v prvni tride
no ja martinke od malinka vedu k anglictine, tak doufam, ze jeho talent na jazyky tam poznaji
kdyz uz si tam snad s nima bude anglicky povidat ![]()
@markytka3 píše:
kato no to teda, ja nechavam marketku skoro kazde rano spinkat a vezu martinka do skolky (cca 5min a jsem zpatky), bo marketka zdedila s martinkem krasnou nemoc - miluje spanek![]()
takze vstava denne az kolem 9 hodky. no a taky to radsi nikde neventiluju aby me neukamenovali
Ty bydlíš v tom Slavkově u Brna nebo menší vesnička ještě?
pokud si to psala se ti moc omlouvám.
Tak to já děti beru všude i když spí přece jen Neli měla a Niki febrilní křeče a kdybych je zrovna dostala když bych byla pryč prostě nemůžu si toto dovolit.
I když mám školku 2 minuty toto jsem ještě nezkoušela.
A ty křeče jsme měli asi 2 měsící a to jsme si umývaly v koupelně ruce takže nikdy nevíš co se v tu chvíli stane to raději oželím to že nebude ten den spát můžu ji nechat usnout a jit si pro Nikču do školky ale dělám to tak že spí až kolem 13 00.
ale každý má jinou výchovu to je vaše věc já ti jen píši, co nám se stalo s obouma dětima a to 1 dítě spalo a chytlo je a druhý se mně zhroutilo doma.
Příspěvek upraven 28.06.13 v 22:14
Jojo ty pozořice my jsme je nakonec vyškrly takže se znova nato mrknu díky za typ!
ten můj prostě nechce práci měnit věřte že tam je nejmín 500-600 lidí a má to dalekou budoucnost chtěl ho šéf i do USA ale to se nám předtím narodila malá Nelinka a on chce vzít i rodinu s sebou.
takže tam se pojede časem.
Takže perspektivní práce opravdu takže proto tento směr nechceme měnit.
takže díky za další typy uvidíme co našmoulíme
@kattkka Ahoj, to jsem si na metříku všimla, já jen jestli někoho neznáš.
![]()
Na Bakalce učí moje kámoška tč. na MD. Vede tam taky nějaký krožek(barvínek nebo barvínci), že různě jezdí na výlet i vícedenní atak. Je skvělá k dětem nejen- svému-má dobrý přístup. A učí angličtinu. Tak se mějte krásně.
Aknelinka: ZÍTRA JEDEME NA EXKURZI NA TY SYROVICE
ještě stále zvažujeme a všechny vesničky projedem a pak se definitivně rozhodneme co pro nás bude nejlepší.
Dám zase vědět
radíme se s dalším člověk co si koupil starý dům a bral by syrovice všemi 10ti
Škoda že v syrovicích polovinu dětí do školek neberou což je docela dost abychom nemuseli Nikču dávat až do Rajhradu.
No do rána to namyslíme a bereme auto a jedeme z toho starého domu začínáme mít strach at tam nenarveme spousty peněz a v novostavbě ušetříme na topení tudýš dojíždění se autem potom tím pádem vyplatí a bude zahrada.
No je to ve fázy jednání jdeme hají těžký se rozhodnout ![]()