Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AknelinkaO píše:
@kattkka Tak pořád lepší na bytě tam než v Brně, aspoň jste hned v příroděByla jsem tam kdysi párkrát na rybníku bruslit. A kupovala jsem tam pro holky kuchyňku od paní, ta že je tam taky moc spokojená i za cenu toho dojíždění.
Jo presne tak az na to ze ted ma pokracovat vystavba u toho rybnika.Ale to potrva nez se to proda za ty penize. ![]()
My se v lete vtom rybniku i koupeme.
@Marry11 Tak dětský dr. je snad v každé díře už několikrát za týden a ty nezvládneš k němu chodit se dvěma dětmi, že to tak řeší?
Tak se mrkněte podle mapy, my nevíme, kde ve Slatině přesně je…ale co takhle Bedřichovice, Šlapanice, ty tedy asi budou dražší, ale je tam všechno i mhd, nebo Podolí, tam je hezky, je to kousek od Líšně.
@kattkka A kam půjde Barča do školky?
@kattkka A to je jasné, že se musíte koupat v rybníku, když tam nemáte ani bazén ![]()
Marry:Prijdete mi dle toho co pises strasne negativni ale hrozne. Popravde negativni lidi ja nemusim
tedy aspon ted se mi tak projevujes ale treba se pletu videla jsem te jednou tak nemohu soudit.Jsem clovek ktery ne ze by nic neresil ale nedelam si problemy kde nejsou…Coz vy delate a proste si je delate sami. ![]()
Příspěvek upraven 27.06.13 v 10:15
@AknelinkaO píše:
@Marry11 Tak dětský dr. je snad v každé díře už několikrát za týden a ty nezvládneš k němu chodit se dvěma dětmi, že to tak řeší?
Tak se mrkněte podle mapy, my nevíme, kde ve Slatině přesně je…ale co takhle Bedřichovice, Šlapanice, ty tedy asi budou dražší, ale je tam všechno i mhd, nebo Podolí, tam je hezky, je to kousek od Líšně.@kattkka A kam půjde Barča do školky?
Do skolky chodi u nas. Otevreli nove skolku pro 56deti. Takze prvni rok mame za sebou.Ted ty dalsi deti to maji horsi ale to vsude.
Do skoly spis chcu aby dojizdela rovnou od prvni tridy.
Tedkom o vikendu tam bylo obsypano uplne…
@kattkka Aha, já myslela, že nastupuje až letos, tak to je fajn.
Taky chci, aby holky chodily v Brně, na Bakalku, autem to tam máme 15min.
@AknelinkaO píše:
@kattkka Aha, já myslela, že nastupuje až letos, tak to je fajn.
Taky chci, aby holky chodily v Brně, na Bakalku, autem to tam máme 15min.
Taky mam v merku Bakalku.Ale ta bude vypadat blede podle informaci je problem se tam dostat. Takze pak bud Armenska-skrz plavani nebo jeste na Vedlejsi jsem si rikala ze bych ji dala.Mala ma uz 4,5 vsak si zapni metriky nahore a ukaze se ti jak stare mam dite.
Příspěvek upraven 27.06.13 v 10:29
V syrovicích byla dětská 1× týdne
a ta Nikča bgyla nemocná komplet celou zimu ![]()
takže takto víš no podolí jsme měli taky ve výběru.
Já bych si musela vzít většinou nadšence na měnění věcí to on není ale jak se změní je štastnej.
viz postle Nikolce do dětského pokojíčku to trvalo 3.5 roku a ted jak je spokojený že Nikolka má stan a k čemu ale koupil postel za 30 000 kč…i se zkluzavkou
takže já potřebuju mu nadhodit návrch právě místo kde je snadná doprava a děti dopravuju všude sama
@Marry11 : zustan v Brne.Tam vsechno po ruce.
.Zadne zmeny neprovadejte.Ne jen tvuj muz je nerad provadi ale ty hledas problem kde neni.Taky dopravuju dite bez auta a budu druhe…
.
To ano ale nemůžeme zůstat zde nebo už snad vezmu četu co mně to tu spraví za 8 let co tu spolu bydlíme mně vyměnil jen 1 koberec
ale koupil prý moc věcí novou myčku ledničku postel naší postel.
No dnes nato asi nesedneme tak snad o víkendu projedem to kolí koukneme i třeba do měnína ![]()
@kattkka Právě proto jsem už holkám zařídila trvalé bydliště ve Štýřicích, nic nepodceňuji a to ještě nemají čtyři ![]()
@Marry11 Jinak ze Syrovic do Rajhradu je to 4min. autobusem, takže přinejhorším se dá jezdit k dr. i tam ![]()
Ale já si fakt myslím, že stěhování mimo Brno pro vás není ![]()
@Marry11 Tady se můžete podívat na novostavby
http://www.sreality.cz/…-/2662003548
@AknelinkaO píše:
@kattkka Právě proto jsem už holkám zařídila trvalé bydliště ve Štýřicích, nic nepodceňuji a to ještě nemají čtyři@Marry11 Jinak ze Syrovic do Rajhradu je to 4min. autobusem, takže přinejhorším se dá jezdit k dr. i tam
Ale já si fakt myslím, že stěhování mimo Brno pro vás není
Jo tak to potom jo.My ho tam meli ale ja se prehlasila kvuli nasi skolce sem.
Ono co jsem slysela tak tam je problem se dostat i pres bydliste. Delaji tam nejake testy…Ale uvidime…
Pište já mu to pak vždy předávám ty syrovice jsme spolu koumaly no vykoumaly jsm enějakou vesničku co má nejvíc zon k dopravě do Brna a ted která to je

Můj hlavně řeší to dopravování a mudry jak potom sama to zvládnu chodit s nimi k doktorce když to bude něco menšího.
Můj hledá takový drobný problémy pořád je tkaový váhavý A NEJLEPŠÍ JE MU ŘÍCT koupíme koberec tak řekne ne to se raději přestěhujeme
No snad teda si vezme tu dovču at se na to pořádně zaměříme ono to chce strávit nad tím víc času chápu že je unavený ale abysme někdy fakt bdydleli co ted dáme v nájmu tak už s mohlo bydlet a ušetřit to vše ví ale prý je mco vyčerpaný tak snad teda o víkendu.
Příspěvek upraven 28.06.13 v 22:15