Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marry11 : jste moc zhyckani.My uz by jsme bydleli… No ono se muze stat ze nebude te bydlet ani za dva roky…Pac nemovitosti jsou tedkom hodne nizko ale uz zase jdou lehce nahoru co jsem se divala…
@Marry11 :a jinak stema schodama mas recht… Taky by jsme nechteli jit do baraku se schodama…
Kattka my šli na 1 dům zhyčkání vyzkoušej si jezdit každý den z Rajce do tuřan -… je to prostě neunosný jako ted je mladej to jo ale třeba za 15 let???časem prostě toho času co to sebere navíc.
A už můžeš být s rodinou
proto za domy v Brně se platí je tu práce.
To je taky +++ co kdž v té dědině nenajdu práci
jak budeme řešit děti kdo je bude vyzvedávat když oba dva uplně mimo.
Je tam toho více.
Ale pokud chceme zahradku tak se stěhovat do rajhradu je moc prima ale nic tam není takže ono bydlet ted hned fakt nelze nic není co je vhodné pro nás.
Schodovej dům mně nechce vůbec vidět.
Ano můj se vyzná věř mně už říkal že ty nemovitosti dolů o moc nepůjdou že ted budou mít tendenci stoupat.
Ale seženš něco není to lehký
je to závazek až do smrti.
A at nejsme neštastni víš chcer ot pořádně promyslet.
@Marry11 píše:
Kattka my šli na 1 dům zhyčkání vyzkoušej si jezdit každý den z Rajce do tuřan -… je to prostě neunosný jako ted je mladej to jo ale třeba za 15 let???časem prostě toho času co to sebere navíc.
A už můžeš být s rodinouproto za domy v Brně se platí je tu práce.
To je taky +++ co kdž v té dědině nenajdu prácijak budeme řešit děti kdo je bude vyzvedávat když oba dva uplně mimo.
Je tam toho více.
Ale pokud chceme zahradku tak se stěhovat do rajhradu je moc prima ale nic tam není takže ono bydlet ted hned fakt nelze nic není co je vhodné pro nás.
Schodovej dům mně nechce vůbec vidět.
Marry: MArek jezdi 35 tam a 35 zpet
ted uz pul roku autem.Ale je vyzkousena varianta bus tramvaj vlak. Skoro hodina a pul tam a hodina a pul zpet.
. Navic ziju v domeni ze mate auto…
Jako nerikam je to idelani ale da se to i ve stari. A kdovi co bude za 15let. Firma se premisti do centra atd proste nevis. Tady jsou lidi strasne zhyckani.Tady je nemyslitelne dojizdet…ALe proste se opakuju.
Mimochodem vybrala bych barak se zahradou. A stema detima. Kdovi kde ja za tri a pul roku budu delat. Mimochodem muz docela casto jezdi pryc treba na mesic na dva.TEd tedy dlouho nebyl ale pojede pokud to vyjde. A da se vsechno… Ale nerikam brat prvni barak.
Příspěvek upraven 25.06.13 v 15:05
Marry, taky si myslím, že na to, kolik chcete investovat, máte hrozně moc požadavků, to asi skloubit dohromady nepůjde za takovou cenu
Navíc si musíte uvědomit, že hledání vám může zabrat hodně času, navíc teď je špatná doba, přes léto ty prodeje moc nefrčí, na podzim třeba bude větší nabídka.
Přeji, ať něco najdete, mrkni se třeba i na bezrealitky.cz, tam se občas taky něco objeví a je to bez RK.
Mrknu se ted se dívám obě děti spí na mimo brno
sokolnice bus 30 vlak 20 m
chrlice DRAHÉ
střelice DRAHÉ 15 MINUT
újezd u Brna 20 minut vlak autobus 35 m
slavkov u Brna VLAK 37 m autobus 25
rousinov 35 m vlak autobus 25 m
rajhrad vlak 15 m bus 20 m
rosice 25-30 M VLAK bus 18-25 poříčí
tady mám seznam
![]()
Ano to vím minula firma se přestěhovala zpět do zahraničí ale byl to vlastně výdělek pro nás.
No ale můj jezdí denně do práce autem ale řkenu ti je z toho unavený pozdě by chodil no musíme to dnes znovu zvážit co a jak.
Každopádně bydlet už chce nebot tu platíme 14 000 kč nájem a hypo máme kolem 12 000 kč podle toho kolik půjčíme.
Tak asi tak no a ted babo rad a najdi to pravé. ![]()
No já bych spíš odešla ty směry mimo Brnou rousínov je tam pěkně a cestaautem by mu směr tuřany zas tak netrvala hold ten druzý směr Blansko levne nelevno je už namáhavější ![]()
Ale i tak tam nic není ![]()
přámo v Brně abysme se vůbec někdy dočkali mít 5 milinů tak není co řešit ![]()
@AknelinkaO píše:
Marry, taky si myslím, že na to, kolik chcete investovat, máte hrozně moc požadavků, to asi skloubit dohromady nepůjde za takovou cenuNavíc si musíte uvědomit, že hledání vám může zabrat hodně času, navíc teď je špatná doba, přes léto ty prodeje moc nefrčí, na podzim třeba bude větší nabídka.
Přeji, ať něco najdete, mrkni se třeba i na bezrealitky.cz, tam se občas taky něco objeví a je to bez RK.
Ja bych za takvou cenu bydlela hlavne jiz za tu prvni co tu padla i se zahradou.ALe je to o tom co kdo obetuje.Na barak bez zahrady bych nesla.At to ma nejaky pozemek aspon tech 500ale cim vic tim lip. Pokud je to barak s predzahradkou nebo pidi dvorkem tak ani nahodou.To se prestehuju o dve patra niz a mam i zahradku a zustanu na byte a jeste se zahradou.Sice pidi. ALe sklenik pergolu bazen a hriste tam narvu. ![]()
@kattkka Jo jo, svatá pravda
Když mimo Brno, tak jedině se zahradou.
@Marry11 Z těch se mi líbí nejvíc Rajhrad, tam je super dostupnost i autem do Brna
Rosice si zas chválí za přírodu. Sokolnice jsou blíž než Újezd, to byste měli do Tuřan lepší, jede tam i mhd myslím.
Kaatka přesně tak dnes budu řešit že spíš budem hledat zase znovu rajhrad a čekat tam že Brno nemá cenu je to 15minut do centra vystoupím přímo z vlaku v centru a je to.
doprava v phodě ono z tuřan docela dostat se do centra síla ty busy ze zvonařky je taky síla
ale i tak tam nic není
i kdyby přesáhl 3 miliony ten dům ![]()
Nám se taky nejvíc líbí ten Rajhrad že je tam věsměs vše školka škola jeho šéf si to chválí jenže nic tam prostě není ![]()
Tak se musí i tak dál čekat.
No nedělá přám ov tuřanech ale o kousíček za tuřanama z toho baráku z tuřan by to měl 5 minut busem do práce jenže ten pididvorek mně opravdu nenadchl
že to teda bych zato ty 3 miliony nedala ![]()
A ještě té práce co tam bylo k tomu ![]()
@Marry11 mě se líbí třeba tohle: http://www.sreality.cz/…-/2136875868
hmm ale zas schody
Příspěvek upraven 25.06.13 v 15:23
Ten Rajhrad ale bude drahý, za tu cenu spíš tak nedokončená novostavba nebo něco na opravy ![]()
A asnd 70 procent domů je se schodama můj má operovaný obě kolena já 1 já byh to jako zvládla ale časem v daleké budoucnosti bysme asi nadávaly děti bych asi naháněla u schodu celý den já je znám ty 2
Takže ten byl fajn že to bylo přízemní.
Byt fakt ne to bude až to nejrajěnší možnost
Soukromí no