Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
16.4.13 21:12

Nam stacilo vzdy jedno z toho, ale asi je to plavco od plavca ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
16.4.13 21:15

@berruska A kam vy chodíte? Právě vím, že Zuza psala, že chodí na Majdalenky a tam budeme chodit taky. Protože když vidím ceny těch jednorázovek, tak mně přijde lepší koupit ty plavečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
16.4.13 21:27

Ja chodim do Plavacku an Generala Piky a tam vyzaduji jednorazove pleny a pres to plavky!!! (coz me vadilo, chtela jsem koupit ty plenkoplavky…) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
16.4.13 22:04

Mi chodime do Modric k Silve, co byla drive v Kenny ;) nosime jen plavky :palec:
Na Majdalenky jsme taky chodili a stacily plavky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
16.4.13 23:59

Taky jsme chodili na Majdalenky a měli jsme plenkoplavky a v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
17.4.13 08:17

@lulu11 Ahojky! Na těch Majdalenkách chtějí jen plínku do vody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.4.13 18:22

Holky, potrebuju nove informace.Mam jit ve 20tt na ultrazvuk na veveri. krome fotek a videii plati se treba za urceni pohlavi??nebo jsem to z jejich stranek spatne pochopila. Dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.13 18:33

Mne povedali pohlavie na veveri v 13.tyzdni bez priplatku, len ze som sa spytala. Plus minus pred rokom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
19.4.13 18:40

@kattkka
Za určení pohlaví se nepřiplácí. Já tam byla ve třech těhotenstvích a v tom 20.týdnu nám to pokaždé řekli. :)
@Bábi Zlopočasná
Tak to jsi byla přímo u Vlašína, ne? Ten prý pohlaví pozná už takhle brzy, ostatní se zdráhají… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.13 19:04

Nie, bola to nejaka baba. Hovorim manzel by rad vedel na co sa pripravit, da sa to poznat uz teraz? Baba zmerala hlavicku a „je to dievcatko“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
19.4.13 20:23

Taky mi u obou kluků řekli pohlaví ve 12.tt :palec: byla sem teda u Vlašína a určitě sem nepřiplácela, byla sem tam koncem 2012 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2113
20.4.13 07:47

Ahoj holky!
Ja sem byla u Vlasina a ten mi teda pohlavi nerekl…ze to nebylo videt, mala byla spatne natocena. Jinak mam 8,5 mesicni holcicku a jsem z Bohunic. Plavaly jsme v Moravske Slavii…pristi tyden mame posledni lekci a pak asi budem chodit na piskoviste. Teda az si mala sedne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.4.13 10:20

No tak mně teda u prvního dítěte odbyl že jsem se snad zbláznila aby vůbec uvažoval nad pohlavím takže bud měl špatný den nebo Nikolka byla divoška.
Takže tak a že pohlaví ho vůbec nezajímá že je důležitý miminko vyšetřit takže já sem se už pak nikdy vůbec neptala u druhého až na velkém ulz a to ještě byl 3D můj gynekolog se o pohlaví taky nezajímal že je pořád brzy rzy a pohlaví rozhodnul kardiolog :mrgreen: který teda moc nevěděl takže tak

A 3Dulz jsme měli 2 takže tam to rozhodly dál. A aby řeč nestála tak na pohotovostích :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
20.4.13 11:14

Holky mám dotaz nakupuje někdo rád ve spencerovi?

• Citovat
  • Upravit
20.4.13 11:56

@Marry11 kupila som tam Viktorke v zlave stvorpakel tricka s dlhym rukavom za nejakych 220 a som nadsena, takmer vobec na tej bavlne nie je poznat ze je prana… akurat slecna uz stihla vsetky zasvinit tak kvalitne, ze som este nenasla odskvrnovac co by zabral :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová