Dětská kavárna, hernička Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18573
10.5.12 14:49

dětská kavárna, hernička Praha

Zdravím všechny pražandy, nebo ty co navštěvují Prahu s dětmi.
Příští týden se chystáme (15 maminek s ročními dětmi) do Prahy. Rády bychom navštívily nějakou dětskou kavárnu nebo herničku. Nejlépe dobře dostupnou MHD z Motole.
Rády bychom menší herničku, co se dá zamluvit pro soukromou akci a hlavně vhodnou pro roční děti - ohraničený prostor, hračky, posezení pro maminky,…
Nutný je také provoz o víkendu.
Máte s herničkami v Praze zkušenosti? Napište, uvítáme každý názor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
203
10.5.12 14:59

Ahoj,mi se líbí v Paladiu úplně v posledním patře ,,svět pro děti,, které ti tam pohlídají a je tam spooustu hraček:-) a maminky si můžou jít pochodit po obchodech a nebo na kafíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
10.5.12 15:03

Tak my jsme byli v Palladiu v Hradu zábavy a děs a hrůza.Malý prostor pro male děti,žádné hračky,vše rozbite.
Potom jsme byli v Kotvě a tam je to super-nové,hodně hraček i pro malé prcky,ohraničený prostor.Jen nevím jak s tou rezervací.Ale o víkendu tam jsou.

• Citovat
  • Upravit
6653
10.5.12 15:13

já jsem byla:
v Palladiu- nelíbilo se mi to tam, není to pro malé děti a je tam málo místa
v Kotvě- super, pěkné, můžou si tam hrát i malé děti
v Lefíku (u výstaviště)- velké dětské zařízení, mají tam i pískoviště a dost místa na sezení pro maminky.
Za mě bych volila buď Kotvu nebo Lefíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jez
5716
10.5.12 15:18

na Novych butovicich v nakupnim centru, praha 5 je herna Slonikov, je tam zazemi jak pro vetsi deti tak pro nejmensi,kojici koutek,postylka,mikrovlna,hracky a atrakce pro deticky samozrejmosti..ale asi vam to neuzavrou jen pro vas..jinak tam i vari a mista na sezeni hafo..

pak na Praze 13 Stodulky je pizzeria Majak tam je detska hernicka taktez..

Lefik je taky vybornej!!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
10.5.12 15:40

Tiez na napadol Slonikov na Novych Butoviciach…si tam mozete zavolat a oni pripravia stoly…totiz ta sa to tam rezervovat na oslavy a pod. Samozrejme to pre Vas cele neuzavru resp. to by bolo asi mega drahe :mrgreen: , ale stoly budete mat pri sebe. Od Motola to nie je daleko.
 http://www.slonikov.cz/…plan-centra/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
11.5.12 07:05

Tak ten Lefík vypadá zajímavě. Sice tam asi není moc posezení pro maminky, nebo nějak z fotek nevidím, jak jsou od sebe oddělené „haly“ ale pro děti docela bezpečné.
Sloníkov je taky fajn, ale už velký prostor. Pokud by tam bylo hodně lidí, tak se tam s většími dětmi ušlapem.
Moc děkuji. Pokud Vás ještě něco napadne, tak pište :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jez
5716
11.5.12 10:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.11.15 12:18

Dětská hernička s kavárnou na Praze 10

Ahoj všem maminkám, chystám se založit dětskou herničku s kavárnou a zajímá mě Vaše postavení k těmto zařízením. Aby byly děti i maminky spokojené a hernička byla ku prospěchu všech, vymyslela jsem krátký dotazník, za jehož vyplnění Vám budu moc vděčná. Díky moc a těším se na Vás. http://www.survio.com/…2Q5M3X4I8Q9D P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
23.11.15 12:27

@hernicka vyplneno. Hernicku na Praze 10 uvitam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.11.15 12:34

@veronika6913 Herna s kavarnou v praze 10 je. Konkretne v Hostivari Cafe Panda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.11.15 13:15

Dětská hernička s kavárnou na Praze 10

Veronica 6913 > díky moc.
Madam-Owl > máš na mysli možná Koala Café v Hostivaři? Cafe Panda jsem našla jen v Litoměřicích..? Praha 10 je veliká a toto by nebylo v Hostivaři, ale jinde, kde je snad na trhu ještě určitá mezera. Také je Koala Café poměrně velká herna s ne úplně levným vstupným a má hernička by byla menší a více útulná. Budu ráda za další podněty a vyplněné dotazníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
23.11.15 14:05

@hernicka vyplneno. Hernicku určitě uvítáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
24.11.15 16:55

@Madam-Owl ja vim.. a nemyslis nahodou koala cafe? :-D a ve vrsovicich je kralik v radiu…ale ten hostivar mam celkem z ruky, tak nejak doufam ze to pro me bude na lepsim miste vis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16070
24.11.15 17:09

@hernicka Nejsem z Prahy 10, ale vyplnila jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.