Pražačky, poradíte mi cestu?

1262
7.5.12 16:53

Prazacky poradite mi cestu?

Ahoj holky,po cca 5 letech musim do Prahy, jenze moje navigace vubec nema Ceskou Rep. :? (ziju v zahranici)
Poradite mi prosim,jak se nejrychleji dostat k Ces.Narodni bance?Presna adresa U prasne brany 1, prijedu nejspis od Plzne, premyslim,zda nebude nejlepsi nechat auto nekde na kraji Prahy a pokracovat metrem…poradite,kde nejlepe a nejjednoduseji nechat auto(a pritom nezaplatit majlant) a jak se pak dostat k Prasne brane?
diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5086
7.5.12 16:55

Ideálka nechat auto na zličíně, tam sednout na metro B, vystoupit na náměstí republiky a máš to z výlezu metra cca 200m ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
7.5.12 16:58

a pokud nechceš utratit majlant, tak pak neprolézej ty obchodní centra kde budeš nastupovat a vystupovat z metra :mrgreen:

Teoreticky by ti měl stačit lístek za 24,– (druhej na cestu zpět) platí 30 minut - už si nepamatuju jak dlouho trvá cesta ze zličína do centra, jinak pak ten dražší je za 32,– a platí 90 minut - koupíš ho u vlezu do metra

Jinak parkování je u obchoďáků na zličíně zadarmo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.5.12 17:02

Přesně jak píše Mabis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
7.5.12 17:05

Diky moc :kytka: a jeste,jak se dostanu na Zlicin?pokud si to spravne pamatuju(coz je nepravdepodobne)prijedu po Evropske na ten velkej kruhac…??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
7.5.12 17:06

@mabis: a prolezani obchodaku nehrozi,bohuzel,mam jen jeden den na to,dojet do Prahy,podepsat a jet zpet(cesta tam a zpet cca 12 hodin) :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.5.12 17:11

Není levnější koupit si rovnou lístek za 32 korun, na který se zase vrátí zpět na Zličín? Platí 75 minut ve špičce… pokud je tam zakladatelka „objednaná“, stíhá to s přehledem a ušetří za druhý lístek za 24…

• Citovat
  • Upravit
6836
7.5.12 17:12
@SussiK píše:
Diky moc :kytka: a jeste,jak se dostanu na Zlicin?pokud si to spravne pamatuju(coz je nepravdepodobne)prijedu po Evropske na ten velkej kruhac…??? :think:

Pojedeš od Plzně po dálnici D5?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.5.12 17:13

@SussiK
Když pojedeš z Plzně, mělo by tě to táhnou do Nových Butovic, takže pojedeš okolo nákupního centra na Zličíně, teda pokud se nepletu, já od Plzně jela jen párkrát, ale nic složitého na tom nebylo… snad líp poradí domorodci :-)

• Citovat
  • Upravit
5086
7.5.12 17:14

no zličín je první nákupní centrum na příjezdu od Plzně (jak je IKEA, Tesco) ale ideálka zaparkovat u METROPOLE ZLIČÍN - to je to největší centrum, je to od tama k metru nejblíž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
7.5.12 17:16
@ncc1701 píše:
Není levnější koupit si rovnou lístek za 32 korun, na který se zase vrátí zpět na Zličín? Platí 75 minut ve špičce… pokud je tam zakladatelka „objednaná“, stíhá to s přehledem a ušetří za druhý lístek za 24…

Ti nevím, ale já bych zvlášť v našich bankách na objednání nespoléhala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
7.5.12 17:19
@mabis píše:
Ideálka nechat auto na zličíně, tam sednout na metro B, vystoupit na náměstí republiky a máš to z výlezu metra cca 200m ;)

Přesně tak, metrem je to rychlovka, necelých 25 minut :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.5.12 17:19
@SussiK píše:
Diky moc :kytka: a jeste,jak se dostanu na Zlicin?pokud si to spravne pamatuju(coz je nepravdepodobne)prijedu po Evropske na ten velkej kruhac…??? :think:

Nene od Plzně vůbec přes Evropskou nepojedeš. Pojedeš furt po Rozvadovské spojce přes Rudnou a pak sjedeš. Najdi si to na mapy.cz sjedeš do ulice Řevnická, tam je parkoviště u Metropole ZLičín (obchoďáky) tam parkuju já, ale jak se dostat na to záchytný parkoviště nevím, snad někdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
7.5.12 17:21
@SussiK píše:

Když pojedeš po D5, tak tam máš sjezd k nákupní zóně Zličín, tak tam sjedeš a můžeš parkovat třeba u Globusu nebo u Metropole a odtamtud je to k metru asi 3 min. pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
7.5.12 17:22
@Gina108 píše:
Nene od Plzně vůbec přes Evropskou nepojedeš. Pojedeš furt po Rozvadovské spojce přes Rudnou a pak sjedeš. Najdi si to na mapy.cz sjedeš do ulice Řevnická, tam je parkoviště u Metropole ZLičín (obchoďáky) tam parkuju já, ale jak se dostat na to záchytný parkoviště nevím, snad někdo poradí.

Gino, jestli myslíš parkoviště P+R, tak jsou 2 přímo vedle metra a naproti Metropoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.