Dětská lékařka Brno

135
28.6.06 10:51

dětská lékařka Brno

nemůžete někdo, prosím, doporučit dobrou dětskou lékařku v Brně ) Nový Lískovec, Bohunice) pro naše miminko, které se narodí v srpnu? Do BRna jsem se přistěhovali a nikoho tady neznáme. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
294
28.6.06 11:13

Ahoj,

my chodíme k pani doktorce Bartovičové (je to Nový Lískovec - Oblá). A jsem s ní spokojená. Připadá mi rozumná a příjemná. Navíc je tam dobrý přístup kočárkem a velká čekárna, kde se kočárek nechává.

Jo a taky jsem tu přistěhovalec :-)

Tak hlavně pohodu do konce těhulkovství. V tomhle vedru to musí být už dost namáhave …

Papa Ennie a Honzík (3 měsíce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.1.15 17:59

Milé maminky,
můžete mi doporučit nějakou dobrou a příjemnou dětskou lékařku v Brně- Žabovřesky, Střed, pro naše miminko, které se narodí v květnu. Pokud víte o takové paní doktorce, která k tomu navíc i hovoří anglicky nebo francouzsky budu ráda. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.1.15 18:05

@Aandre anglicky mluví dr. Remundová na Marešově ul. v centru (kousek od Obilňáku), ale nevím, jestli bere, je k ní dost nával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
24.1.15 18:09

@Hoa Mai Momentalne neprijima, ale za zeptani @Aandre nic nedas. Chodime k ni a jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.1.15 18:17

@Křováček právě nevím, jestli nepřijímá vůbec, nebo přijímá jen novorozence. Když jsem k ní chtěla přihlásit tehdy ještě nenarozeného syna, tak měla taky napsáno, že nepřijímá. Ale chodí k ní kolegyně s dětmi, zeptala se jí a přišla s tím, že si mám domluvit schůzku, že nás vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.1.15 18:38

Děkuji :) zkusím jí zavolat a zeptat se. Koukala jsem ještě na doktorku Škrancovou v Žabinách u Rubínu, hodně maminek si ji chválí, ale je prý před důchodem a s angličtinou to asi nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
24.1.15 19:33

Anglicky mluvi jeste Adamova na Obilnaku…super i odborne, ale problem s parkovanim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.2.15 11:43

Máte někdo zkušenost s p. doktorkou Poláškovou, má ordinaci na Makovském náměstí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty