Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nemůžete někdo, prosím, doporučit dobrou dětskou lékařku v Brně ) Nový Lískovec, Bohunice) pro naše miminko, které se narodí v srpnu? Do BRna jsem se přistěhovali a nikoho tady neznáme. Díky.
Ahoj,
my chodíme k pani doktorce Bartovičové (je to Nový Lískovec - Oblá). A jsem s ní spokojená. Připadá mi rozumná a příjemná. Navíc je tam dobrý přístup kočárkem a velká čekárna, kde se kočárek nechává.
Jo a taky jsem tu přistěhovalec ![]()
Tak hlavně pohodu do konce těhulkovství. V tomhle vedru to musí být už dost namáhave …
Papa Ennie a Honzík (3 měsíce)
Milé maminky,
můžete mi doporučit nějakou dobrou a příjemnou dětskou lékařku v Brně- Žabovřesky, Střed, pro naše miminko, které se narodí v květnu. Pokud víte o takové paní doktorce, která k tomu navíc i hovoří anglicky nebo francouzsky budu ráda. Děkuji ![]()
@Aandre anglicky mluví dr. Remundová na Marešově ul. v centru (kousek od Obilňáku), ale nevím, jestli bere, je k ní dost nával.
@Křováček právě nevím, jestli nepřijímá vůbec, nebo přijímá jen novorozence. Když jsem k ní chtěla přihlásit tehdy ještě nenarozeného syna, tak měla taky napsáno, že nepřijímá. Ale chodí k ní kolegyně s dětmi, zeptala se jí a přišla s tím, že si mám domluvit schůzku, že nás vezme.
Děkuji
zkusím jí zavolat a zeptat se. Koukala jsem ještě na doktorku Škrancovou v Žabinách u Rubínu, hodně maminek si ji chválí, ale je prý před důchodem a s angličtinou to asi nebude..
Anglicky mluvi jeste Adamova na Obilnaku…super i odborne, ale problem s parkovanim…
Máte někdo zkušenost s p. doktorkou Poláškovou, má ordinaci na Makovském náměstí?