Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobre ranko,chtela jsem se zeptat na nejakou dobrou detskou lekarku v olomouci!Kamaradka chodi k pani doktorce Žemlickove v olomouci ,a je pry vyborná,podle hopdnoceni na netu se mi líbí i Mudr Pínová Danuše,no nevim nemate nektera zkusenosti,uvitam dakší tipy ,dekuji ![]()
Kamarádka teď začala taky chodit k pí Žemličkové a říkala že je fajn a prý jí doktorka řekl,a že na hodnocení na netu nemá až tak dát.
Jinak já chodím k mudr.Dorazilové k panoramě a jsem tam spokojená.
Ahoj my chodíme k dr. Kolkové na Dobnerovu a spokojenost je velká.
ahoj a z jkaké části Olomouce jsi? Já pocházím ze Starých hodolan, tam je pediatrička v Řezníčkové ulici, je výborná, naše děti k ní dochází, když jsou u babička a něco je chytne. Mladá velmi vstřícná. Bohužel mi její jméno neutkvělo v paměti, ale zkoukni Olomoucké lékaře v Řezníčkové je jen jedna
šmarjá sorry, dcera mi tam vrzla google překladač, tak jestli se odeslalo jak pro taliány tak se nediv
trace píše:
Ahoj my chodíme k dr. Kolkové na Dobnerovu a spokojenost je velká.
k té jsem chodila já,když jsem byla malá.Je ve stejné budově jako Dorazilová
ha tu to mám : Blanka Krtičková- Řezníčkova 808/8, Hodolany - 736 204 920
Lowel píše:
ha tu to mám : Blanka Krtičková- Řezníčkova 808/8, Hodolany - 736 204 píše: Více
k téhle chodí moje kamarádka a taky si ji chválí
kkattty píše:
no ja bydlim v centru,takze je to pro me z ruky,skoda
aháá tak to si měla říct hned ![]()
tak v tom případě Žemličková nebo Pínová u tržnice
Ahoj my chodíme u nádraží k Červinkové, je to v budově PVT. Zatím jsem spokojená. Verunka se tam vždycky těší
)
V centru chodí kamarádka k Plevovi.je v usatym domě.prý je taky dobrý.jinak je tu někdo kdo chodí k Poučové v Timpu?
My chodíme k dr. Červinkové (u nádraží naprodi Alberta), zatím jsme spokojení ![]()
Původně jsem chtěla k dr. Plevovi (byl ve stejné budově, jako jsem měla svou praktičku), ale byl mi známou rozmluven ![]()
kacabus píše:
V centru chodí kamarádka k Plevovi.je v usatym domě.prý je taky dobrý.jinak je tu někdo kdo chodí k Poučové v Timpu?
já ne,ale vím že si na ni dost lidí stěžovalo.Ale to mám jen z doslechu ![]()