Dětská obuv Jihlava

12681
24.10.12 09:53

dětská obuv Jihlava

Máme tam dneska cestu, ráda by jsem se zeptala, kde se tam dají koupit na rok a půl starý dítě botky na zimu? Vím, že asi v city parku, ale nevím nevím jestli to tam riskovat. Budu potřebovat poradit od prodavačky jakou velikost aby mu seděla a vydržela přes zimu. :think: Mám pocit, že v tom city parku to nebudou nějaký odbornice, spíš jen prodavačka, která tomu prdlačky rozumí. Takže by jsem spíš uvítala nějaký krámek ve městě, kde jsou na to zaměřený. Kdyby jste věděli i odkaz na www stránky aby jsem to očíhla předem z domu budu ráda. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30407
25.3.13 11:43

@goldenka kde jste nakonec botky koupili? Nás čeká cesta do Jihlavy zítra a taky už pro drobka nějaké botky potřebujeme.

Poradí někdo, kde kouknout po botkách, taky potřebuju poradit jakou velikost a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.15 20:54

Lékárna Na Slunci přeci :lol:

• Citovat
  • Upravit
7323
12.9.17 11:09

Holky z Jihlavy, prosím Vás, kde koupit dětský boty? Nějaký specializovaný obchod, zdravotní potřeby? Fare, DDstep apod., například… Aby byl trošku výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.9.17 12:49

@Pomka V Hybrálci u Jihlavy teď maminky otevřely nový obchod s barefoot a kompromisní obuví, mají i DDstepy. Koukni na jejich FB Bosky-Vysočinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.9.17 13:08

@Sisinecka děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie