Dětské zimní boty

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
993
13.10.12 13:00

Dětské zimní boty

Ahoj, chystám se koupit dceři (3,5 let) zimní boty. Vždy jsem kupovala značku Superfit a stačili nám na zimu jedny, díky tomu, že nepromokly. Jenže teď váhám. Kamarádka říkala, že synovi koupí k těmto botám ještě ty gumové sněhule, aby měl do školky. Tak přemýšlím jestli bych jí je taky neměla koupit, ale vzhledem k ceně Superfitek se mi moc nechce. Jedině koupit jinou značku, ale jiné na zimu jsme nikdy neměli a tak nevím. Potřebovali bychom, aby opravdu nepromokli. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
685
13.10.12 13:04

Jsem na tom stejně jako ty. Váhám co a jak. Superfity co mám vybrané stojí 1530,– Kč a jsem z toho na mrtvici a zajímalo by mě jak to řeší maminky. Dcera je od září ve školce a zničila krásné boty za 800,–Kč. Vloni nám stačili jedny Superfity, ale jak to bude letos nevím. Omlouvám se, že jsem Ti neporadila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
13.10.12 13:11

Většinou jsem kupovala jedny boty s membránou za cca 800,– a druhé levnější sněhule. ale klárka má problémy se šmajdáním, takže jsem se vloni naštvala (po předchozí zimě se jí to tak zhoršilo, že jsme to dávaly dokupy skoro celé léto)a koupila primigy (za 1500,–) a k tomu jako náhradní sněhule. na běžný provoz by primigy stačily, ale klárka jela na zimní školky v přírodě a tak potřebovala dvoje boty. letos to udělám stejně (opět koukám po značce primigi a nebo superfit). ty druhé hodlám koupit po nové roce až budou slevy. a taky se už budu modlit, aby jí přestala tak růst noha a ty boty vydržely aspoň dvě sezony…
takže jsem asi moc neporadila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.10.12 13:12

Já mám teda roční, už dobře chodí - na zimu má kožený, ale teplý Pegres a pak přesně ty gumové sněhule.. Já si totiž nejsem úplně jistá, co ty Pegres udělají, jsou teploučký ale „jen“ kožený, žádný membrány či co.. Superfit jsou už mimo mojí cenovou kategorii.. Sněhule jsou o půl čísla větší než ty Pegres, tak snad s tím vystačíme celou zimu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
13.10.12 13:12

Ahoj, tak my Superfity nekupujem. Dnes jsem dceři koupila zimní ESSI, jsou kožené a stály 900,– snad budou dobré. Loni měla dcera, taky kožené boty Pegres, stály taky cca 900,– a nikdy nám nepromokly. Nosila je i do školky a byla jsem naprosto spokojená, jezdila s nima i na hory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.10.12 13:16

My jsme včera koupili boty v Deichmanovi původně stály 700,– ale že jsem si kupovala i já, tak jsme za oboje dostali slevu 20% malá v nich dneska šla poprvé ven a jak důležitě našlapovala :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.10.12 13:18
@alanis píše:
Jsem na tom stejně jako ty. Váhám co a jak. Superfity co mám vybrané stojí 1530,– Kč a jsem z toho na mrtvici a zajímalo by mě jak to řeší maminky. Dcera je od září ve školce a zničila krásné boty za 800,–Kč. Vloni nám stačili jedny Superfity, ale jak to bude letos nevím. Omlouvám se, že jsem Ti neporadila :oops:

do školky má holka takové podobné, jak jsou v odkazu Lídlu http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?… jen teda z Deichmana a bohatě jí to do školky stačilo loni, jen teda občas jí ty boty naimpregnuju a nebyl problém, protože ony ty děcka jsou ve školce jak urvané zřetězu, tak můžou promoknout i ty nejdražší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.10.12 13:20

Mám tedy dítko pouze dvouleté, zatím jen pokukuju, vyzkoušet jsme ještě nebyli. Líbí se mi Fare a DPK zimní. Oboje dělají s membránou, ale i bez membrány bych brala. Bydlíme ve Středních Čechách, tady bývají zimy většinou bez sněhu. A teď ve čtvrtek bude v Lidlu akce na takový ty pogumovaný zimní za tři stovky. Na ten největší marast budou dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.10.12 13:21

Ono když se o ty kožené dobře stará, měly by vlhkost zadržet i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.10.12 13:23
@hofka píše:
Mám tedy dítko pouze dvouleté, zatím jen pokukuju, vyzkoušet jsme ještě nebyli. Líbí se mi Fare a DPK zimní. Oboje dělají s membránou, ale i bez membrány bych brala. Bydlíme ve Středních Čechách, tady bývají zimy většinou bez sněhu. A teď ve čtvrtek bude v Lidlu akce na takový ty pogumovaný zimní za tři stovky. Na ten největší marast budou dobrý.

co tak sleduju, tak na ten Lidl bude hodně veliký nálet, jak začne sleva :mrgreen: že hodně mamin si na ně brousí zuby :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.10.12 13:24
@IvkaH píše:
co tak sleduju, tak na ten Lidl bude hodně veliký nálet, jak začne sleva :mrgreen: že hodně mamin si na ně brousí zuby :palec: :lol:

Jo, to je klasika:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.10.12 13:25

@IvkaH to je jasný :mrgreen: Už mám nařízenej budík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.10.12 13:28

Ty z lidlu jsou pěkný, kluk je měl vždycky, ale dcera má tak úzkou nožku, že jí sedí jen ty Superfity. Měla sandále i podzimní a teď jsem udělala chybu a koupila jiné, protože se mi líbily a chodí v nich blbě jakoby tahala ještě něco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.10.12 13:28

@gabriela82 Já kupuju jedině pegres botky, jak zimnáí tak celoroční. Jsou to kvalitní boty za slušný peníze. Jsou nezničitelné, pořád vypadají stejně. Měli jsme na zimu několikrát a nikdy nepropustily. Takže spokojenost. Letos budu kupovat 14 měsíční dceři poprvé zimní boty a jdu zase do Pegres. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.10.12 13:31
@gabriela82 píše:
@IvkaH to je jasný :mrgreen: Už mám nařízenej budík :lol:

no jo a tento týden tam mají v nabídce celkem dost hezkých věcí, nám by se hodily kalhoty teplé a zásoba punčoch, asi taky nařídím budík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková