Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Bubla Bůčková Změřím, ale které číslo? Mám pro letošek v. 26 a loňské v. 24 (možná 23 - teď si nejsem jistá, mám je na půdě…).
@Finkaa píše:
@Bubla Bůčková Změřím, ale které číslo? Mám pro letošek v. 26 a loňské v. 24 (možná 23 - teď si nejsem jistá, mám je na půdě…).
Zkus prosím tu 24/23
nemáte teď někdo tip na slevy, zimní s membránou za 800 by se mi líbily ![]()
@Bubla Bůčková Změřím zítra, nejpozději pozítří, jo? Dnes už na půdu nepůjdu… Jako škoda, že ta diskuze neproběhla minulý týden - na detskeboty.cz měli akci a ty Primigi mě vyšly na 1061,–,což na boty s gore-texem je dle mě super ![]()
@Finkaa píše:
@Bubla Bůčková Změřím zítra, nejpozději pozítří, jo? Dnes už na půdu nepůjdu… Jako škoda, že ta diskuze neproběhla minulý týden - na detskeboty.cz měli akci a ty Primigi mě vyšly na 1061,–,což na boty s gore-texem je dle mě super
Sakra, já je taky viděla před pár týdny kolem 1000 a teď už toho moc není…
@Bubla Bůčková Primigi v. 24, délka stélky cca 158mm, šířka cca 60mm. Přikládám i fotky (typ bot, délka i z rubové strany - jde líp odečíst).
@Finkaa píše:
@Bubla Bůčková Primigi v. 24, délka stélky cca 158mm, šířka cca 60mm. Přikládám i fotky (typ bot, délka i z rubové strany - jde líp odečíst).
Děkuju. Jsi zlata ![]()
@Bubla Bůčková promiň, dnes jsme měli oslavu, vůbec jsem se k netu nedostala, zítra stélku změřím a napíšu. ![]()
@LenaMarry píše:
@Bubla Bůčková promiň, dnes jsme měli oslavu, vůbec jsem se k netu nedostala, zítra stélku změřím a napíšu.
Dobrý, už mi ji tu poslali ![]()
@Bubla Bůčková Botickomat ma vyprodej, zkus se podivat na jejich stranky, treba tam jeste neco vyberes.
@Bubla Bůčková to je v pohodě. Velikost 25 má na délku 16 cm a v nejširším místě v oblasti prstů 6,5 cm. ![]()
Holky kdyby měl někdo zájem mám na prodej nové zimní protetiky barefoot růžové vel. 28. Uplně nové, nesedli dceři. Vrátit již nelze. Zkoušene opravdu jen doma.
Máte některá zkušenost se zimními dětskými boty zn. Reima? Jak se vám jeví? Jsou kvalitní?
@Bubla Bůčková v Humaniku meli slevy, s dvojtou slevou Superfity zimni za tisicovku
Zkuste se podívat tady: https://www.simpleandsweet.cz/…a/zimni-boty
Kupovala jsem dětem a zatím spokojenost - jsou hodně teplé a nepromokli a ty naše caparti toho dokážou fakt dost ![]()
@pet.est píše:
Nemáte někdo zkušenost se zimníma botama Jonap s membránou? Líbí se mi pro dceru šířkou, ale nejsem moc urvaná z té broušené kůže, proto by mě zajímalo, jak účinná je ta membrána.
Nebo nějaký tip na plus minus nepromokavé boty na širší nohu do cca 1500, ale ne takove ty bufy nebo sněhule? (Superfity jsou úzké, koukala jsem i na nějaké Fare, ale nelíbí se mi, že jsou na gumičku)
Bezvadne a sirsi jsou Primigi a maji Gore-tech, opravdu neprotecou.