Schováváte první boty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7797
12.10.12 10:11

Schováváte první boty?

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, máme jednoho syna a oblečení po něm schováváme,,na druhé„. Před pár týdny začal chodit a manžel chce schovávat i bačkůrky na doma a první boty, že je stejně bude mít cca dva měsíce, takže je nestihne nějak,,vychodit“, apod…
Schováváte tyto první botičky, bačkůrky…na potenciální další dítko? Nebo co s nimi děláte?
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
12.10.12 10:14

Tak schované mám, ale vždycky kupuji mladšímu nové a ty po starším klukovi mám do strýčka příhody. Když je nevyužiju, tak je pak někomu daruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.10.12 10:15

Tak zrovna první botičky jsem si schovala.. Ale spíš na památku, jsou skoro netknutý a to v nich toho nachodila opravdu dost.. Ještě jí není rok a už má asi šestery boty, nechám si jen ty první, ostatní asi dám časem u nás do bazárku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.10.12 10:17

Mám schované první capáčky, první čepičku (taková trpaslíčkovská červená po Gábince a růžová se srdíčky po Pavlínce - obě s uzlíkem nahoře) a po Gábince i šatičky, ve kterých nám byla na svatbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
12.10.12 10:18

Díky, teď jsme kupovali na doma bačkůrky…ty jsou látkové, tak si říkám, že ty nějak snad ani vytvarovat nejde a využít by se snad daly. První boty teprve budeme kupovat, protože, když někam jedeme s kočárem, tak mám nánožník a teď v té kose v něm i deku, takže ty první,,zimní boty" asi ani neuchodí a když v nich udělá pár kroků, když ho dám z kočáru někde na zem, tak se jim asi tolik nestane :nevim:
Nevím, manžel říká, že když bude chodit v botech dva - tři měsíce, tak klidně můžou posloužit i druhému a neuškodí mu. Já vždy slyšela, že každé dítě musí mít nové boty, tak nevím :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.10.12 10:19

Schovávám. První botičky měl jen kožené capáky, první s pevnou podrážkou nosil měsíc, další už teda měl zimní, ale stejně odmítal venku ve sněhu chodit, minimálně jako záložní se budou hodit. A další už teda jsou pěkně prošlápnuté a nechávám je fakt jako rezervní, kdyby mi pak někde prošel mladší kaluží, tak aby nebyl bez bot, zatím mají děti jen po jednom páru, maximálně mají k tomu něco sezonního (sandále, sněhule, holinky). Bačkůrky mám schované, ale asi je vyhodím, synovi se v nich dost potila noha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
12.10.12 10:20
@Regina Hero píše:
Mám schované první capáčky, první čepičku (taková trpaslíčkovská červená po Gábince a růžová se srdíčky po Pavlínce - obě s uzlíkem nahoře) a po Gábince i šatičky, ve kterých nám byla na svatbě…

Ahoj :) Já myslím spíš, jestli jsi schovala nové boty, které jsi koupila jedné pro druhou.
Capáčky, které měl v podstatě jen na ozdobu, když ještě ani nestál schované mám na druhé. Ale teď myslím první botky, v kterých bude i trochu chodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.10.12 10:22

@verjanku Malá začla chodit v srpnu - s oporou kočárku ale nachodila toho dost, měla sandálky, pak je s ponožkama nosila i skoro celý září.. A za ty dva měsíce jsou opravdu jak nový, jen barva trochu zašla (ale byly bílý :mrgreen: ) Teď má v dalším čísle podzimní no a za chvilku začne nosit v dalším čísle zimní.. Takže fakt nemá šanci je zničit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
12.10.12 10:23

@Gladys
Ahoj, jj toto přesně myslím…Syn začal první kroky dělat posledních pár týdnů, takže jak už jsem psala, boty budeme teprve kupovat a asi v nich přes zimu moc nenachodí…
Taky jsem si říkala, že když koupíme boty cca za 1000 korun a využije je tři měsíce, co potom s nima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.10.12 10:24

neschovavam..je toho po decku silene moc..nevim kam bych to schovala :mrgreen:..takze prodavam vse..i boty..uplne prvni capacky mam schovany na pamatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
12.10.12 10:25

@gabriela82
Díky, já právě schovávám všechno oblečení od pidi mimi až do teď na druhé dítko a tak si říkám, jestli i ty botky, že přece za tu chviličku nemůžou být prošlápnuté tak, aby druhému uškodily…teda to hlavně propaguje manžel, že schovávat, tak se ptám, jak to dělají ostatní :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
12.10.12 10:26

@mikitaa
Tak my to naštěstí máme kam schovávat :-)Ale je fakt, že kdybychom neměli prostory, nevím, kam bych ty krabice dávala :-D Je toho fakt fůra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.10.12 10:28
@verjanku píše:
Ahoj :) Já myslím spíš, jestli jsi schovala nové boty, které jsi koupila jedné pro druhou.
Capáčky, které měl v podstatě jen na ozdobu, když ještě ani nestál schované mám na druhé. Ale teď myslím první botky, v kterých bude i trochu chodit…

No, vidíš, mateřská demence se projevila… jo, schovala, protože Gabča v nich skoro nechodila… začala chodit až ve 14 měsících, i když to zpočátku vypadalo, že začne dřív… takže je mívala jen v kočárku, když nebylo vyloženě horko, a když je měla, stejně si je pořád sundávala… takže jsem je měla schované… Pavlínka naopak začala chodit už v 10 měsících, takže jsme jí ty první koupili o číslo menší a když z nich za 6 týdnů vyrostla, tak jsem ještě ráda vytáhla ty po Gabče…

Nějak mi uniklo to „schovat pro druhé“ a první, co mě napadlo, že schovat na památku… hahaha… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.10.12 10:29

A teda ty ostatní mám schované taky, ale spíš jen pro případ nouze, Pavlínce stejně teď kupujeme nové (ono to asi o číslo stejně nesedí), už teď je Pavlínka o kousek větší a tak na podzimní botky má velikost, co Gabča na zimní… i když jsou v podstatě jen o dva dny od sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
12.10.12 10:31

@Regina Hero
V pohodě :-)
Tak díky všem, tak budu teda schovávat, já měla hrůzu z toho, aby tomu druhému nezdeformovaly,,použité boty" nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková