Schováváte první boty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4041
12.10.12 10:49

Já taky schovávala, a používat pro druhý teprve budeme, začal chodit dřív jak holka takže jsme museli koupit jedny o číslo menší, ale další už bude nosit po malý co mám doma schovaný, do 24 jsou jako nový a skoro nepoužitý, ale od 25 budeme muset kupovat nový jelikož jsou dost vzhledově zničený takže poslouží tak na motorku a do písku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.10.12 11:00

Ja jsem si rikala, ze schovavat nebudu, ze budou mit deti vlastni. Jen jedny zimni, ktere dcera nestihla unosit, byla v nich jednou.
Jenze jak jsem videla, jak z toho roste, a jednou se nam stalo, ze nebyly ani boty a ani penize, tak je schovam pro stryce prihodu.

Vsechno jsou vicemene superfity, noseny max- tri mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
12.10.12 11:06

Já mám po synovi schované všechny boty. Teď máme holčičku tak je využije alespoň na lítačku i když jsou klučičí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
12.10.12 11:06

@suik
Právě, jak píšeš, ty boty jsou strašně drahý a v podstatě nenošený.
Díky všem za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.10.12 11:54

@verjanku tak podle me noseny jsou, i kdyz treba jen kratce, ale vubec to na nich neni poznat. Treba ty superfity jsou drzaky. Ted mame jedny goretexovy, to je taky slusna palka, mela jsem stesti na aukci na nenoseny, tak ty schovam urcite.

Jako rada dopreju detem novou kvalitni botu, ale nekdy to proste nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
12.10.12 11:58

Moja dcera vzdy vsetko znici, takze neschovavam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.10.12 12:08

Zatím schovávám. Ty úplně první na památku a ty další zatím taky. Zatím teda máme jen dvoje - jedny sandálky z léta, v kterých aktuálně syn doma chodí a pak podzimní Superfity, v kterých aktuálně taky chodí. Schovávat je určitě budu. Nejsou to zrovna levné boty a myslím si, že za ty zhruba dva měsíce, co je bude nosit, je nějak nesešlape ani nezničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
12.10.12 13:04

Vsetky topanky, ktore su vnutri kozene a tym padom sa tvaruju podla nohy, tak predavam. :D aj ked pozeram stielku, tak na nej vidim, ze je „zdeformovana“ a vidno to vacsinou uz po tyzdni nosenia. druhy dovod, preco topanky neodkladam je, ze potom by som nemala zamienku na nakup novych :lol:

@verjanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21648
12.10.12 16:42

Neschovávám. měla jsem po klárce jen úplně první, které měla víc v kočárku než venku. stejně jsem pak viktorovi koupila nové. klárka mi šmajdala, takže i po 14 dnech jsou ty boty vyšlápnuté podle její nohy. druhému dítěti bych je nedala. boty nabízím dál zadarmo, ale s varováním, že dcera šmajdala a boty nejsou OK. jinak co si kdo nerozebere, házím do kontejneru na charitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
12.10.12 21:36

Díky všem za zkušenosti a tipy!
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
12.10.12 21:41

Mám schované první botičky na památku, ostatní daruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.10.12 20:37

Schovávala jsem všechny boty a většinu jsem pak udala kamarádkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková