Dětské zimní boty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3380
13.10.12 13:33

Ono taky zalezi kde bydlite, u nas snih prakticky nebyva, kdyz uz tak spis brecka. Kupuju nejake zimni kozene s koziskem (Pegres, Sante apod). A k tomu ty gumove snehule.Ty pouzivame kdyz teda nahodou neco napadne. Oboji dohromady me vyjde tak na tisicovku pro jedno dite. Oproti superfitum me to vyjde dost levneji.Do skolky nic specialniho nekupuju, mame jen ty dvoje a staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.10.12 13:39

Majda má jedny Superfitky, nosí je i do školky, určitě je teda nezničila :nevim:
Nevidím důvod, proč na pár hodin (jestli chodí ven na hodinku, dvě a ještě určitě ne každý den, věčně je inverze) týdně kupovat jiné boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
13.10.12 13:41

Já jsem koukala na pogumované sněhulky Demar, nemáte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
13.10.12 13:43

@IvkaH jo já myslela tenhle čtvrtek.. Na slevy už tam toho moc nezbyde.. A po zkušenosti s těma nepromokavýma soupravama co byly pár týdnů zpátky (v 11 hod mi paní věnovala ze svého košíku poslední malou růžovou velikost) tam opravdu budu hned ráno..

Pegres tak to jsem ráda, že je tu vesměs chválíte.. Malý není ani rok a má velkou širokou nohu, takže už jsem koupila vel. 22 snad jí přes zimu budou, je to hrozný, v srpnu začala chodit ve vel. 20, takže opravdu každá velikost je snad jen na dva měsíce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.10.12 13:45

Tak financování máme zařízený, v listopadu budou narozeniny a babičky dědečci se shánějí po tom, co koupit užitečnýho. Bude na boty:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.10.12 13:58
@IvkaH píše:
co tak sleduju, tak na ten Lidl bude hodně veliký nálet, jak začne sleva :mrgreen: že hodně mamin si na ně brousí zuby :palec: :lol:

Ja som vcera navstivila Lidl a mali tam tie zimne topanky za 299Kc pisali, ze nepremokave s membranou…bolo ich tam strasne vela. Dceru som so sebou nemala a tak som ich nekupila…bola to znacka Lupilu tusim…no ale neviem po skusenosti ked som kupila topanky v Deichmannovi za 400Kc a hned sa zlupali sa uz bojim kupovat neznackove topanocky.
Inak my sme dnes kupili zimne boticky Essi…uz som ich aj naimpregnovala :palec:
A mame este jedny zimne boty Pegres, ale tie su nam zatial velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
13.10.12 14:08

Ahoj máte někdo zkušenosti s podobnými botami http://www.sportisimo.cz/…/nora/35136/ ?pro 27 měsíční dítě, nevím jestli stačí na zimu jen tyhle nebo ještě nějaké kotníkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.10.12 14:26
@Monika123 píše:
Ja som vcera navstivila Lidl a mali tam tie zimne topanky za 299Kc pisali, ze nepremokave s membranou…bolo ich tam strasne vela. Dceru som so sebou nemala a tak som ich nekupila…bola to znacka Lupilu tusim…no ale neviem po skusenosti ked som kupila topanky v Deichmannovi za 400Kc a hned sa zlupali sa uz bojim kupovat neznackove topanocky.
Inak my sme dnes kupili zimne boticky Essi…uz som ich aj naimpregnovala :palec:
A mame este jedny zimne boty Pegres, ale tie su nam zatial velke.

Jojo, ty jsem taky koupila. Jedny holčičkovské a rezervní větší:-) Ale ve čtvrtek budou zvenku pogumované. http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.10.12 16:48

Na zimu plánuju jenom jedny boty, ne superfitky, ale s nepromokavou membránou ano. Vždycky nám stačily, i když jsme byli na horách. Teď nevidím důvod do školky kupovat další, nedovedu si představit, jak by je měl během hodiny na zahradě nebo na vycházce zničit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
993
13.10.12 18:57
@Ainy píše:
Ono taky zalezi kde bydlite, u nas snih prakticky nebyva, kdyz uz tak spis brecka. Kupuju nejake zimni kozene s koziskem (Pegres, Sante apod). A k tomu ty gumove snehule.Ty pouzivame kdyz teda nahodou neco napadne. Oboji dohromady me vyjde tak na tisicovku pro jedno dite. Oproti superfitum me to vyjde dost levneji.Do skolky nic specialniho nekupuju, mame jen ty dvoje a staci.

No dá se říct, že bydlíme na horách. Míváme tu opravdu zapadaná auta. Proto potřebuju pořádné boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
13.10.12 20:34
@mína77 píše:
No dá se říct, že bydlíme na horách. Míváme tu opravdu zapadaná auta. Proto potřebuju pořádné boty.

Tak to jo. Ja bych asi zustala treba u tech superfitu jestli vam vyhovuji. Pokud by ty druhe mely byt vylozene do skolky tak me to prijde zbytecne :nevim: Jinak my jsme taky meli i boty s membranou 2×Fare-jedny super, do druhych teklo-reklamace uznana.Pak jeste alpine pro a taky do nich teklo, to uz jsem ani nereklamovala a od te doby to resim tak jak jsem psala vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
13.10.12 21:28

Koupila jsem letos boty dvoje, Primigi ve sleve za 999Kc a na MMb nove Batovky s membranou za 350Kc - spis jako kozacky. A protoze jsem nahodou narazila na pekne malo nosene dalsi batovky s texem na MMB, bude mit dite jeste jedny za 250Kc, jak nove. Tz uz byly nad plan, jsou o cislo vetsi, kdyby nahodou rychle vyrosla noha.
Za cenu jednech novych beznych Primigi, mam troje.
A pro nozu - Julca ma 35 a jeste nikdy nemela jedny boty dve sezony. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale teda stale doufam, ze to jednou vyjde, kupuju v kazde velikosti jedny a vzdy ma dvoje( jedny mensi a druhe vetsi soucasne).Letos se mi podarilo ulovit ve sleve nove Richtery s membranou, dvoje( velikost 35 a 36) - a navic v akci 1+1 zdarma, tazke mam za 999Kc dvoje boty s membranou, posta zdarma a navic jeste zdarma tricko s kratkym rukavem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Letos jsem nakoupila skvele. :dance: :dance: :dance: Loni mely moje deti za vyssi cenu boty dvoje celkem, dneska maji patery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
13.10.12 21:59

My měli superfity už 4× a jednou fare a nikdy jsme další boty nepotřebovali. Letos máme změnu a zkusila jsem koupit boty zn. Merrell :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21627
14.10.12 08:31

@mroe neber mi iluze :mrgreen: :mrgreen: jinak gratuluji k nákupu. taky to už musím začít řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
14.10.12 08:44
@claire91 píše:
Ahoj máte někdo zkušenosti s podobnými botami http://www.sportisimo.cz/…/nora/35136/ ?pro 27 měsíční dítě, nevím jestli stačí na zimu jen tyhle nebo ještě nějaké kotníkové?

Ahoj,
já koupila Lukáškovi tyto modré ,membránu mají, je to stejná značka a jsme moc spokojení. A cena je teda super ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková