Lodičky s vyšším podpatkem

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
12.10.12 13:21

Lodičky s vyšším podpatkem

Holky S. O.S. Dneska se chystáme s manželem na slavnostní večeři. K té příležosti jsem si koupila nádherný botičky. Jenže ouvej, jak je ten podpatek vysoký, sjíždí mi noha dolů do špiček. Gelové vložky jsem měla doma, nalepila jsem je do bot, jak dolů tak i dozadu k patě. Jenže noha pořád sklouzává :,( Co mám k tý patě ještě narvat, aby se mi nevytvářel 0,5 cm odskok a bota na noze držela pevně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
12.10.12 13:33

Vatu do špičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.10.12 13:35

Ahoja mají plnou nebo otevřenou špičku? Za mých mladých let sme dávaly do špičky vatu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.10.12 14:00

Botky mají právě špičku otevřenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.12 14:48

Fakt jedine tu vatu, jinak to nevyresis…ale bude to silene nepohodlny.

• Citovat
  • Upravit
3395
26.1.15 15:09

oprava podpatku

Ahojky, mam jen dotaz, tak nechci zakladat novou diskuzi. ;-)
Mam celkem oblibeny kontikovy kozacky na jehlovym podpatku. No problem je ten, ze mi u obou ulitla ta umela spicka. Ted tam cumj takovy zelezo nebo co to je a podpatek je cca o 1cm mensi. Chtela bych se jen zeptat, kolik priblizne stoji oprava. Staci je nechat klasicky jen podrazit? Ja vubec nevim mam tenhle problem poprve. :oops: Dam fotku jednoho toho podpatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
26.1.15 15:21

@veronika6913 opravář bot mi tohle normálně spravil, ale už nevím za kolik, cca 100 - 200 Kč myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
26.1.15 15:22

@astride opravdu nevím, tohle je většiny lodiček všeobecný problém. doporučuji to večer nějak přežít a pak botky prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
26.1.15 15:28

@vevik1 supr tak dekuju. Bala jsem se ze to bude drazsi… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
26.1.15 15:38

@veronika6913 mne to vždy opravil v rámci výmeny podpatku-obuvník, bolo to len trošku drahšie cca o 100…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
26.1.15 17:51

Já (dokud chodila do práce, takže pořád v 10cm podpatcích) to chodila měnit k obuvníkovi za cca 150 Kč. Ale ne do obchodních center. Tam je to zbytečně drahý. Chodila jsem k normálnímu ve městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4518
24.8.16 21:27

Ozdoba na lodičky

Koupila jsem si lodičky a moc se mi nelíbí ozdoba na jejich špičce.
Nemáte nějaký nápad, co na lodičky dát místo toho? Děkuji za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6016
24.8.16 21:34

@Sion :think: :mrgreen: ženo, kupuješ botky, co se ti nelíbí??? :lol: To musela být nějaká výhodná slevová akce, ne?
Moje rada: nech to tak, jinak to jen zhoršíš. A hlavně do nich nenos ty pruhované ponožky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.8.16 21:45

@Sion záleží jak je to přidělané…jediné co mě napadá je koupit nějaký umírněný ozdobný knoflík, ucvaknout ten zobáček, co je místo dírky a zkusit přilepit vteřinovým lepidlem anebo mamutem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4518
24.8.16 22:14

@vendulaaa Byla jsem v nouzi a tyhle byli vzhledově nejpřijatelnější ;)
Věděla jsem, že si někdo rýpne do ponožek ;) :lol: A neboj těmi ponožkami je jen roztahuju, aby netlačili :lol:

@Malaga To nezní špatně. Mě napadla jen brož ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková