Dětská tabule 4v1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1692
20.10.10 21:42

Dětská tabule 4v1

Chci se zeptat malej by si k vánocum přál tuhle tabuli nevíte kde by se dala koupit?ne pořes internet http://deti.aukro.cz/…dlickou.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
L-enny
20.10.10 22:14

My ji máme doma. Je úžasná,ale bohužel, viděla jsem ji jen na netu…syn ji dostal loni k Vánocům a denně u ní sedí, maluje si, vystřihuje, dává magnetický písmenka na tabulku, křídy mají taky úspěch. Fakt úžasný komplet. Já ji nakonec taky objednávala z netu, protože jsem ji v kamenném obchodě prostě neviděla…

• Citovat
  • Upravit
1692
20.10.10 22:18

Já jsem jí pravě taky nikde neviděla ale za se bych si jí rada prohledla,a nějak nevim jesli mám tokovou velkou věc kupovat přes net :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
20.10.10 22:33

Mě došla z netu naprosto v pořádku PPlkou až domů. Takže jsem byla spokojená. Tabule je krásně propracovaná, mažel ji složil během chvilky. Za rok deního používání není nikde škráblá, nalomená, prostě, jako nová. Plast jde krásně utřít obyčejnou švédskou utěrkou při nějakém zašpinění. Stolička je nejvhodnější pro dítko, které už dosáhne na zem, jinak má tendenci se maličko viklat,ale syn se a ní naučil sedět během pár dnů. Když ji dostal, bylo mu 20 měsíců a na zem dosáhl jen špičkama. Od jara sedí zcela bez problémů, nekroutí se u toho, je to fakt dělaný precizně. Jsem ráda, že jsem stolek loni objednávala, fakt to byl skvělý dárek.

• Citovat
  • Upravit
259
20.10.10 22:42

Děkuji za nápad,taky pořídím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
21.10.10 08:16

http://www.orisek.eu/katalog.php?…