Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
prosim holky o zkusenosti s timto domeckem
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
mame v planu ho koupit nasi temer tri lete dceri,tak me zajima,jaky vlastne je..na obrazku je uchvatny,jen aby i v realu stal za to.. diky ![]()
Ahoj, tak ja som ho kupila minuly rok vtedy 4,5rocnej dcere, lebo aj mne sa pačil. Čo mi na ňom vadí je, že strecha je dosť labilná a pri náhodnom buchnutí sa rozpadáva, totiž držia ju tie ružové guľky s tyčkami, ktoré sa zapichnú do dier v streche. A tie mi dosť ľahko vykĺznu. A bohužial, teraz 1,5 ročná druhá dcéra ich navyše s nadšením vyťahuje, takže domček je momentálne ako po zemetrasení, bez strechy. Ale ten malý nabytok je rozkošný. No u nás sa s ním dcéra veľmi nevyhrala…
No som zvedavá kto ešte napíše svoju skusenosť.
Munz píše:
Ahoj, tak ja som ho kupila minuly rok vtedy 4,5rocnej dcere, lebo aj mne sa pačil. Čo mi na ňom vadí je, že strecha je dosť labilná a pri náhodnom buchnutí sa rozpadáva, totiž držia ju tie ružové guľky s tyčkami, ktoré sa zapichnú do dier v streche. A tie mi dosť ľahko vykĺznu. A bohužial, teraz 1,5 ročná druhá dcéra ich navyše s nadšením vyťahuje, takže domček je momentálne ako po zemetrasení, bez strechy. Ale ten malý nabytok je rozkošný. No u nás sa s ním dcéra veľmi nevyhrala…
No som zvedavá kto ešte napíše svoju skusenosť.
a neni ten nabytecek treaba moc maly?a da se z domku vytahnout nebo je tam napevno?
Nábytok sa dá sa normálne vybrať a hrať sa s ním a aj s postavičkami, v skrinkách sú malé šuflíčky, dajú sa otvárať dvierka, rozmery nábytku sú tak od 5 do 10cm). A tie dolné steny domčeka sú pohyblivé, dajú sa ťahať (ako posuvné dvere).
terasa je len priložená a to zábradlie na nej tiež drží slabo (len je zapichnuté), ale keď je dcéra opatrná, nemalo by to vadiť.
Ale inak je nádherný aj v reále, len treba dávať pozor aby naň náhodou dieťa nepadlo, lebo striešku nad terasou (no tú máme odlomenú práve preto
),aj balkón držia len 2 drevené tyčinky, ktoré sa môžu zlomiť.
Munz píše:
Nábytok sa dá sa normálne vybrať a hrať sa s ním a aj s postavičkami, v skrinkách sú malé šuflíčky, dajú sa otvárať dvierka, rozmery nábytku sú tak od 5 do 10cm). A tie dolné steny domčeka sú pohyblivé, dajú sa ťahať (ako posuvné dvere).
terasa je len priložená a to zábradlie na nej tiež drží slabo (len je zapichnuté), ale keď je dcéra opatrná, nemalo by to vadiť.
Ale inak je nádherný aj v reále, len treba dávať pozor aby naň náhodou dieťa nepadlo, lebo striešku nad terasou (no tú máme odlomenú práve preto),aj balkón držia len 2 drevené tyčinky, ktoré sa môžu zlomiť.
to tatinek nejak vytuni aby to lip drzelo vsechno:-D
My ho uz mame poskladany,prinese ho JEZISEK-je naadherny,ale taky ho hodlame slepit napevno
![]()
my máme od téhle frimy podobná, malá ho dostala loni k vánocům to jí byly 2 roky a kousek. střecha tam byla normálně šroubovací, takže domeček drží…a je to oblíbená hračka
nábyteček vynese i ven a hraje si s ním samostatně. My jsme tam měli jěště něco jako schody, ale to se úpodařilo malé rozebrat tak to už jsem jí tam nedávala…
Naše dcerka ho dostala taky ke 3. narozeninám a pořád si s ním moc ráda hraje, taky jsme ho slepili na pevno. Nábyteček je super!
Ale zajímalo by mě, jestli vám kdo ho máte taky smrdí. Ze začátku nesmrděl, potom jsme to sváděli na nový koberec, na kterém stál, a pak přišli na to, že to je ten domeček
Nevíte co s tím??? V záruce už asi není, a nevím jestli pomůže to třeba přetřít… Díky za odpovědi!!!
My nemáme koberce ale nám nesmrdí, síce je stále v rozpadnutom stave, ale asi ho fakt zlepím aj ja napevno, len potrebuje už tak trocha renováciu ![]()