Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, kdo máte tuto tabuli, chci se zeptat, v jakém věku jste ji dětem kupovaly? Malá má 17 měsíců, moc ráda čmárá, tak si myslím, že by ji to bavilo. Posledně v Ikei se u toho celkem zabavila, když jsem něco vybírala. Na netu píšou, že je od 3 let, tak váhám, jestli ji koupit. Dosáhne zatím jen na kousek té tabule, ale bavilo ji hrát si i s tou poličkou, ve které ležely fixy a pastelky. Díky.
Ahoj, tabuli klidne kupte, jepreci jedno, jak je mala stara
Hlavne kdyz se zabavi
U nas je tabule popularni, jen pozor ty jejich fixy nejdou odstranit ze vseho a pak bych jen davala chvili pozor, jestli nebasti kridy…
Kupujem mu teď k Vánocům (22měs.) a určitě ji využije. kupujem tuto http://www.maxikovy-hracky.cz/…a-s-pismenky
Ahoj, ja bych rozhodně koupila. My doma mame a segrina takhle mala holcicka si uz u nas cmara
Fixy je lepsi ze zacatku nepouzivat a muzete pouzit jen bile kridy, ty jsou neskodne ![]()
Ahoj urcite bych taky koupila. jedinej problem pobchodniku je ze se vsude pise od 3let.ja kupuji hracky podle toho jestli se libi synovi a hlavne teda at tam nejsou casti ktere muze polykat
@kokomo Díky moc. S fixama zatím ještě počkáme, křídy a pastelky to jistí.
Tak jestli tabuli už zvládá, neváhala bych.. ono u spousty výrobků je psáno od tří let, ale neznamená to, že si s tím mladší děti hrát nesmí, spíš výrobek nemusí splňovat tolik kriterií, je to prostě na uvážení rodičů
@Mandarinka01 Ty 3 roky jsou tam kvůli případnému spolknutí malých částí nebo ocucávání fixu
Urcite bude mit mala radost a pekne bych ji postavila ke stromecku
![]()
Nevim tedy kolik stojí v ikee, ale od zítra je v akci v lidlu za 599,–, mám na ni taky zálusk ![]()
@luc31 Já už v Ikei koupila, stojí 399, role papíru 139. Ta z Lidlu je pěkná, ale asi vyšší, na tu tabuli by dcera podle mě vůbec nedosáhla.
Já na ně teď koukala, jsou stejně velký, jen z toho lidlu tam má to počitadlo a ještě ten odkládací stolek, taky bych vzala tu z ikee, ale máme ji zas dál a ty 200,– bych projela v benzinu…tak ať udělá dceři radost ![]()
Ahoj, mohla bych se zeptat, jak je velká plocha na kreslení tabule Ikea? Váhám ještě nad jednou, ale ta mi připadá menší, ale zase má počítadlo.
Moc děkuju