Detske brusle vel. 23-24
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Detske brusle vel. 23-24
Dobry den vsem,
rada bych se zeptala, zda se Vam nekomu podarilo sehnat zimni detske brusle (ne kacenky) ve velikosti cca 23-24. Pripadne jake nejmensi se daji sehnat. Ja jsem nasla pouze od velikosti 29. Dekuji za typy.
Ivana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, pracuji v internet. obchodě, kde prodáváme brusle a můžu potvrdit, že brusle nabízí výrobce až od vel. 26-29 ( nastavitelné ).Zkus mrknout na www.nakupniulice.cz
- Citovat
- Upravit
Zkusila bych nějakou hokejovou prodejnu, viděla jsem na školičce bruslení tříleťáky v nádherných „kanadách“, určitě se vyrábí.
Zkušenosti s kačenkama - no držely, ale bylo to na takové popocházení, dvakrát do roka po kluzišti.
Teď mi to nedalo, vlezla jsem do botníku, máme první nastavovací brusle vel. 29-32, v tom jiném číslování.
Než z nich stačil syn vyrůst, tak přešel na kožené, protože tyhle nastavovací, složitě sehnané, jak viděl trenér v přípravce, tak měl před očima hromy blesky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
brusle ABEC
Nevíte, co na kolečkových bruslích znamená údaj ABEC? A je lepší vyšší nebo nižší číslo ABEC? Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
brusle ABEC
ABEC jsou ložiska koleček, abec 3 jsou nejstarší,(myslím že už se nevyrábí) a 7 jsou nejnovější. Používají se u in-line bruslí, skateboardů a malých koloběžek. Já mám na bruslích trojky a jsem už 6 let spokojená
Ale z frajeřiny jsem koupila synovi skate se sedmičkamy… rozdíl v novém a starém skejtu jsem nepoznala, jen v ceně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit