Detske brusle vel. 23-24

123
4.11.09 15:33

Detske brusle vel. 23-24

Dobry den vsem,
rada bych se zeptala, zda se Vam nekomu podarilo sehnat zimni detske brusle (ne kacenky) ve velikosti cca 23-24. Pripadne jake nejmensi se daji sehnat. Ja jsem nasla pouze od velikosti 29. Dekuji za typy.

Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
4.11.09 15:59

Zkus www.worker.cz

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vysněná
4.11.09 16:29

Ahoj, pracuji v internet. obchodě, kde prodáváme brusle a můžu potvrdit, že brusle nabízí výrobce až od vel. 26-29 ( nastavitelné ).Zkus mrknout na www.nakupniulice.cz

• Citovat
  • Upravit
37
7.12.09 14:19

Nemate nahodou nekdo zkusenost s „kacenkama“? Jak drzi…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22761
7.12.09 14:32

Zkusila bych nějakou hokejovou prodejnu, viděla jsem na školičce bruslení tříleťáky v nádherných „kanadách“, určitě se vyrábí.
Zkušenosti s kačenkama - no držely, ale bylo to na takové popocházení, dvakrát do roka po kluzišti.
Teď mi to nedalo, vlezla jsem do botníku, máme první nastavovací brusle vel. 29-32, v tom jiném číslování.
Než z nich stačil syn vyrůst, tak přešel na kožené, protože tyhle nastavovací, složitě sehnané, jak viděl trenér v přípravce, tak měl před očima hromy blesky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.4.10 12:14

brusle ABEC

Nevíte, co na kolečkových bruslích znamená údaj ABEC? A je lepší vyšší nebo nižší číslo ABEC? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.14 13:22

brusle ABEC

ABEC jsou ložiska koleček, abec 3 jsou nejstarší,(myslím že už se nevyrábí) a 7 jsou nejnovější. Používají se u in-line bruslí, skateboardů a malých koloběžek. Já mám na bruslích trojky a jsem už 6 let spokojená :-) Ale z frajeřiny jsem koupila synovi skate se sedmičkamy… rozdíl v novém a starém skejtu jsem nepoznala, jen v ceně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí