Dětské brýle Nano - prohnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6896
3.8.25 18:20

Dětské brýle Nano - prohnutí

Zdravím pěkně, potřebuji radu, zkušenost.
Syn (3 roky) již nějakou dobu nosí brejličky, teď má nové zn. Nano, kulaté. Brýle mu sedí, v normální stavu jsou v pořádku, ale když mu je nasadíme, přijde mi, že se v oblasti středu - nosu prohnou dovnitř a nejsou poté v rovině, ale do „v“. Je to otázka1-2 mm, ale já to prostě vidím :-(
Setkal jste se s tím někdo? Nechtěla bych synovi ještě ublížit. V týdnu se chystáme do optiky, kde brýle vyrobili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2580
3.8.25 18:39

Setkala jsem se s tím přímo v optice. Brýle dali stranou a neprodávali. Teď budeme shánět další nano, tak snad to bude o. k. Neznáte někdo jinou značku podobných brýlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6896
3.8.25 18:50
@mokkk píše: Více

No, mně už se to nezdálo právě v optice. Paní mi odpověděla, že to nevadí, že je to prohnuté tím, jak to lidé zkouší atd. a že se to na obličeji potom srovná. Máme je týden a nevidím změnu :-( Brýle jsme si u nich nechali dělat poprvé, snad budou féroví :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8616
3.8.25 19:26

Syn ty brýle ma taky a my jsme zase řešili, ze mu jdou nožičky bryli dost od sebe, jsou prohnute v tom ohebnem spoji obroucek a nožiček. Zkusili jsme mu větší velikost a ta byla zas moc velká, takze ma tyto a evidentně to prohnuti ničemu nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6896
3.8.25 19:36
@Midaku píše: Více

Když tady má právě ta skla "nakřivo, tj. ne rovnoběžně s obličejem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8616
3.8.25 21:39

@Lojzísek to jo, to netuším, jestli to vadí. V optice určitě poradí. Nicméně ja jako dítě jsem brýle nosila silenymi způsoby a špinavý byly tak, ze jsem vidět nic nemohla. A účel splnily. Syn ma brýle taky špinavý, často si je naschvál dava nakrivo… nevim, no. Určitě se poraďte, ale jestli jde o milimetr, asi bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí