Dětské centrum Jojopark
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dětské centrum Jojopark
Holky, má některá z vás zkušenost s dětským koutkem Jojopark který je v Ostravě? Mají totiž teďkom levné vouchery na léto na *** a chtěli bychom tam s manželem a dětmi zajít. Podle fotek co mají na stránkach to tam vypadá moc pěkně. Nevím ale jestli má cenu tam chodit s batoletem
, syn který má ale 9 let si tam určitě vyhraje.
Příspěvek upraven administrátorem 25.6.2014 21:00 - reklamní odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Starší se tam určitě vyřádí a i to batole si tam něco najde… my tam byli, když mladšímu bylo 13 měsíců a vyřádil se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojopark
Dnes jsme byli v Jojoparku poprvé, jeli jsme tam pro batoh Beckmann pro syna, a protože bylo dopoledne škaredě hned jsme se tam zdrželi asi 3 hodiny
Musím říct, že jsme všichni byli spokojeni jak já tak syn, dokonce i manžel, kterého jsem nemohla odtrhnout od minigolfu. Přímo na kavárně je tam taková vyhrazená část pro menší děti do 3 let, takže na svoje mimčo uvidíte. Za nás doporučuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojopark
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat ohledně ceníku. To celodenní vstupné těch 120 Kč je za jedno dítě? A za dva dospělé se platí kolik? Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vitalion jo za jedno dítě, však v tom ceníku je to napsané srozumitelně, co nechápeš?
- Citovat
- Upravit
Prosím, cena jojoparku je mi jasná… ale zajímá mne ještě, jestli jsou tam nějaké atrakce, za které se připlácí - musí se hodit mince do nějakého autíčka atd… nebo se platí jen vstupné a vše je v ceně? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.